![]() |
Bülent hoca sakat veya cezali yok demis!!
SYLLA TRABZONA YOK DEMİSTİK AMA BU ACİKLAMA KAFAMİ KARİSTİRDİ
Sivasspor, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü. İdmana milli takımdan dönen Petkoviç, Sylla ve Diallo da katıldı. Teknik Direktör Bülent uygun takımda sakat ve cezalı oyuncu olmadığını söyledi. Yiğidolar bugünkü antrenmanın ardından Trabzon'a hareket edecek. kaynak:[url]http://www.takvim.com.tr/spo119.html[/url] |
Cevap: Bülent hoca sakat veya cezali yok demis!!
ne tür bir sakatlık var bilmiyorum ama bülent hoca ordata bir sakatlık yokken trabzon gibi bir zorlu maçta sylla gibi bir oyuncuyu kullanmamazlık yapmaz...
|
--->: Cevap: Bülent hoca sakat veya cezali yok dem
[QUOTE=yigido_sampiyon;439504]ne tür bir sakatlık var bilmiyorum ama bülent hoca ordata bir sakatlık yokken trabzon gibi bir zorlu maçta sylla gibi bir oyuncuyu kullanmamazlık yapmaz...[/QUOTE]
yok kardes ondan deill sylla aslinda cezaliydi ama burda sakat veya cezali yok dio |
Cevap: Bülent hoca sakat veya cezali yok demis!!
bence takımı motive etmek için ve sylla nın yerini dolduracak oyuncumuz var demek istiyo.. rakibe gözdağı vermek istiyor bu açıklamayla... SIKI DUR TRABZON... SİVASSPOR GELİYOR................
|
--->: Bülent hoca sakat veya cezali yok demis!!
issallah oledir...ama sakat deilde cezalı olabilir
|
--->: Cevap: Bülent hoca sakat veya cezali yok dem
[QUOTE=cem;439510]bence takımı motive etmek için ve sylla nın yerini dolduracak oyuncumuz var demek istiyo.. rakibe gözdağı vermek istiyor bu açıklamayla... SIKI DUR TRABZON... SİVASSPOR GELİYOR................[/QUOTE]
evet buda olabilir ama bunu aciklardi gazete benim tahminim |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:24. |