![]() |
Uygun:"Hedef 7 Puan"
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/kadro/sivasspor2009.jpg[/IMG]
Sivasspor teknik patronu Bülent Uygun ligin ilk yarısının tamamlanması için kalan 4 müsabakadan sahalardan 7 puan çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Sivasspor teknik patronu Bülent Uygun ligin ilk yarısının tamamlanması için kalan 4 müsabakadan sahalardan 7 puan çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Süper Ligde geride kalan 12 haftada 22 puan topladıklarını belirten başarılı teknik adam, ilk yarıyı 29 puanla tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Ligde Gaziantep karşılaşmasıyla birlikte zorlu bir lig maratonuna gireceklerini dile getiren genç teknik adam, "4 karşılaşmada sahada sergileyeceğimiz futbollarla 7 puan çıkarmayı hedefliyoruz. Takım olarak 7 puanı sahalardan çıkartacak gücümüz var. Bu hafta ligin kaliteli ekiplerinden Gaziantepspor'la evimizde mücadele edeceğiz. Futbol mantalitesi olarak rakibimiz güçlü bir ekip. Tüm hazırlıklarımızı kazanmak üzerine yapmaktayız. Seyircimizin desteği ile Gaziantep temsilcisini evine Sivas'tan puansız göndermeyi hedefliyoruz" dedi. [B]Anadolu Gazetesi[/B] |
Cevap: Uygun:"Hedef 7 Puan"
[B]Deplasmanlardan puanla donelim evimizdeki maclar kolay kazaniriz nasil olsa....[/B]
|
önemli olan gaziantep maçını yenmek galatasaray maçından puna çıkarmak...
|
7 puan mı!!!lütfen yapmayın hocam biz bu 4 maçtan 12 puan alabilecek kapasitedeyiz..
size güveniyoruz,size inanıyoruz.. 12 puan alalım ilk yarıyı lider bitirelim... antep maçı zor olacak ama kazanacağız... |
--->: Uygun:"Hedef 7 Puan"
Bana göre 7 puan çok komik geliyor.Bu haftaki maçta dahil 12 puan en az 12 puan hedefliyorum.5* 5eşittir 15 puan yapar. Yigiodlarımız. Bu güce sahipler 15 puanı toplayacağımzada eminim.
|
ya hocam bu olmadı işte sen ne yaptın önümüzdeki maçlara bakarsanız bi gs var adam gibi takım olarak onuda kendi sahamızda oynayacağız bu 4 maçta en az 8 puan almalıyız ki siz hedefinizi devamlı yüksek tutmalısınız. bu durumda futbolcukları nasıl motive edeceksiniz.siz hedef 7 derseniz 4-5 puan ancak alırız.
|
7 Puan bizim için yeterli olmaz! Geçen sezon bunun acısını yaşamış bulunmaktayız.6 Puan ile son haftalarda şampiyonluğu kaçırdık,ayrıca 1 puan ilede Avrupa arenasına çıkmayı yitirdik.
Eğer kazanabilirsek tüm maçları almamız lazım.İnaniyorumki Sivasspor bu işten alnının akıyla çıkacaktır. |
7 puan çok az 10-12 puan bekliyorum ben sadece ben değil tüm yiğidolar
|
BU 5 MAÇTAN EN AZ 10 PUAN RAHATLIKLA ALINIR.GS YI YENERSEK 12 PUAN DİYORUM.
|
Geçen sene ki Bülent Hoca olsa hedef 12 puan derdi.
Ne değişti bilmiyorum, takımm mı? Hoca mı? Ayrıca GS maçı 17. hafta yani bahsi geçen 4 maçtan biri değil. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:46. |