![]() |
Anket/Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg[/IMG]
SivasSpor - Gaziantepspor maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz. Maçın yıldızı kimdi ? Maçın en kötüsü kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Taraftar nasıldı? |
--->: Maçı Değerlendirelim
valla genel olarak cok iyiydik
|
-->: Maçı Değerlendirelim
[B]maçı izemedim ama takım çok güzeldi kesin[/B]
|
Maçın Yıldızı Kim?
Son oynadığımız G.Antep maçının yıldızı sizce kimdi?
76 İbrahim Dağaşan 26 Michael Petkovic 15 Hayrettin Yerlikaya 14 Sedat Bayrak 46 Abdurrahman Dereli 24 Bilica 20 Mohamed Ali Kurtuluş 18 Kanfory Sylla 31 Musa Aydın 188 Mehmet Yıldız 21 Herve Tum 76 Balili 13 Diallo 25 Sezer Badur |
--->: Maçı Değerlendirelim
hepsi superdi ......amma bana gore daha farkli bitebilirdi ya neyse tebrikler
|
Cevap: Anket/Maçı Değerlendirelim
Maçı Gelibolu öğretmen evinde izledim tek sivasspor taraftarı idim üst katta düğün vardı ne maçtan bişey anladım ne düğünden maçmı izledim sopamı yedim bilemedim kış günü ne düğünü ise onuda anlamadım.
|
--->: Anket/Maçı Değerlendirelim
bence bu maçın adamı kesinlikle petkovic skora bakırsak kaleci ne alaka diyeceksiniz ama uzaktan gelen toplarda çok başarılıydı hiç birini rakibe sektirmedi pozisyon hatası yapmadı bir de baliliyi çok beğendim balili girince mehmet yıldızın performansı da arttı böyle devam edersek ilk yarı ilk 3 içerisinde bitiririz
|
--->: Anket/Maçı Değerlendirelim
süper bir maç oldu
antep gibi zor bir takımı 3-0 gibi net bi skorla yenmek her babayiğide nasip olmaz maçta sezer balili tum mehmet bilica ve musa çok iyilerdi bana göre maçın yıldızı balili aramıza hoş geldin balili....:D |
-->: Anket/Maçı Değerlendirelim
Daha maçın değerlendirmesi olurmu? Koçlarım benim..
|
Cevap: Anket/Maçı Değerlendirelim
[B]Maçın yıldızı kimdi ? sylla
Maçın en kötüsü kimdi ? Mohammed Ali Maçta göze çarpanlar ? Abdurrahman ve musa nın savunma ağırlıklı bir taktikle oynaması Ne gibi eksiklerimiz var ? Taraftarımız yok Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? rahat kazanacağımız bir maçtı öyle de oldu. Taraftar nasıldı? maraton da az sayıda seyirci vardı. taraftara gelince Yiğido Gençlik yine yerindeydi.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:50. |