![]() |
Güvenenler İçin Çalışıyorum
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskannn.jpg[/IMG]
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, kendisine güvenen insanların güvenlerini boşa çıkarmamak için çalıştığını söyledi. Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, kendisine güvenen insanların güvenlerini boşa çıkarmamak için çalıştığını söyledi. Sivasspor-Gaziantepspor müsabakasında yiğidolar Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'a sevgi gösterisinde bulundular. "Sivaslı seninle gurur duyuyor" tezahüratlarıyla başkanlarına olan sevgilerini ortaya koyan yiğidolara başkan Mecnun Otyakmaz teşekkür etti. Otyakmaz, kendisine güvenen insanların güvenlerini boşa çıkarmamak için yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu söyledi. [B]Sivas Anadolu Gazetesi[/B] |
--->: Güvenenler İçin Çalışıyorum
hersey icin tesekkurler satyın mecnum otyakmaz
|
Cevap: Güvenenler İçin Çalışıyorum
en büyük en karakterli . yiğit mert insan mecnun OTYAKMAZ
|
Sizinle bir Sivaslı olarak gurur duyorum sayın Başkanım.Sana olan güvenimi nasıl tarif etsem bilmiyorum. Sadece tek cümle ile anlatmaya çaışacağım.SANA O KADAR GÜVENİYORUMKİ BU LİĞDE 3. SENİN OLDUĞUN SÜRECE 3.OLMAMIZI BİLE BAŞARISIZ SAYIYORUM.LİDERLER HEP ZİRVEDE OLUR SEN BİR LİDERSİN
|
alem başkan görsün... mert çalışkan adam gibi adam... göğsümüzü kabarttığın için teşekkürler başkanım...
|
adam gibi adam mecnun otyakmaz.........
|
[B][B]Buralara kadar gelmemizde en büyük pay sahibi olan Büyük başkan [COLOR="Red"]' Mecnun Odyakmaz'a[/COLOR] şükranlarımı sunuyorum.
Diğer başkanlardan ayıran tek özellik [COLOR="Red"]' Mert '[/COLOR]olması.Sivas'a Sivasspor'a vermiş olduğu hizmetten ötürü teşekkür etmeyi bir borç bilirim....![/B][/B] |
-->: Güvenenler İçin Çalışıyorum
Teşekkür edriz sayın başkan. Birlikten kuvvet doğar demiş atalarımız.
|
en büyük baskan bizim baskan mecnun bey
|
[B]Büyük başkan sana güveniyoruz... inş.. sivassporumuzu en yakın zamanda şampiyon yapacaksın.. buna inancımız tam.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:17. |