![]() |
İstanbul Mesaisi Başladı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/idmannnn.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig’in 14. haftasında İstanbul B.B. deplasmanına gidecek Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Gaziantepspor karşılaşması sonrası 2 günlük iznin ardından, dün çalışmalara başlayan kırmızı-beyazlı ekibin oldukça neşeli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde ısınma ve kondisyon hareketleriyle başlayan idman, dar alanda kısa pas, şut ve orta çalışmalarıyla devam etti. [B]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: İstanbul Mesaisi Başladı
takımımızın bize olimpiyatda bize ggggggooooooooooooolllllllllllllllllllllllllll diye bağırtacağına ve galibiyet çıkaracağına eminiz :D:D
|
--->: İstanbul Mesaisi Başladı
Büyükşehir basite alınılacak bir takım asla değil kesinlikle rehavete kapılmamalıyız En son Antalya örneği gb..
|
[B]Zorlu bir deplasmana gideceğimiz her halinden belli oluyor.Bu zorlu maçı güzelleştiren ise ; İstanbul'da olması.
İstanbul'da olmasının en büyük avantajı seyircilerden yabancılık çekmeyeceğimiz olucak.Eğer 2005-2006 Sezonundaki gibi olursak çok iyi gövde gösterisi yapmış oluruz. Benim inancım İstanbulda potansiyelin olduğunu görmem,Haydi Yiğidolar OLimpiyata...[/B] |
-->: İstanbul Mesaisi Başladı
insallah bu morallik, neselik hic bozulmaz. ´Sakatlarimiza acil sifalar diliyorum. Olimpiyat Stadini dolduralim ve Istanbul b.bsporu yenelim.
Sivasspora basarilar. Paylasim icin sagol. |
[B]Allah neşemizi bozmasın dileğimiz.....[/B]
|
[B]Taraftar desteğini arkasında hissedecek bir takım ne yapar eder taraftarlarına destek verir. Biz de inanıyoruz takımımız bize galibiyet hediye edecek....[/B]
|
buyuk sehir e karsi cok dikkatli oynamaliyiz ozellikle bilica,hayrettin ve defanstaki futbolcularimizin cok daha dikkatli olmasi gerekir kendi gucumuzden suphemiz yok ama rakibi kucumsemezsek basarilar yigidolar uc puanla donersiniz insallah
ligde ben bu haftada ust siralarda puan kayiplarinin olacagini tahmin ediyorum onun icin firsat vermemeliyiz |
istanbulda taraftarımız çok olacak kendimizi sivasta gibi hissedeceğiz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:50. |