![]() |
Bayramda Buluşuyoruz
[B][CENTER]Bayramda Buluşuyoruz.
Sivasspor.com ve Sivaslilar.net üyeleri bayramda biraraya geliyor. Geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşmalarımız bu bayramda da devam ediyor. Hem üyelerimizle biraraya gelmek hemde üyelerimiz arasında yeni dostluklar kurabilmek adına gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuza Sivas'taki tüm üyelerimizi bekliyoruz. YER : ŞELALE CAFE (Eski Yimpaş Cafenin yeri) Tarih : 12.12.2008 Cuma saat 13.30[/CENTER][/B] [B]1.BekirBayrak 2. FurkaN 3. Rallim58 4. myway 5. Yiğiter 6. Jakobieen 7. besyo_cu 8. cortez 9. cücü baba 10. Şenol Usta 11. 58_S€M!H_58 12. rEsuLAKPINAr 13. furkancfc 14. sinan-58 15.tskfn 16. Sultanşehir (sivaslilar net'ten) 17. Sabiha Serin (sivaslilar net'ten) 18. Yaşar Serin (sivaslilar net'ten) 19. Sensetik 20.Rıfat Kaya (Şair) 21.Müderris58 22.PATRON[/B] |
Cevap: Bayramda Buluşuyoruz
[B][I]BEn qelİY0rum BEkiR Abi!!!!!!!![/I][/B]
|
[B]Bayramın hemen ertesi günü yapacağımız bu organizasyona bütün üyelerimiz bekliyoruz. Bayram vesilesi ile Sivas'ta bulunan gurbetçi hemşehrilerimizi ve Sivas'taki üyelerimizi oradagörmek bizleri memnun edecektir. [/B]
|
İNşallaH Bende OraDA oluruMM......
|
[B]TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR SAĞLIK MUTLULUKLAR DİLERİM.. Bekir 13.30 belki biraz sarkabilir cuma vaktine geliyor.. Bende inşallah oradayım tabiiki ŞENOL USTAMDAAA...[/B]
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]Tüm İslam Alemın Kurban Bayramı Mubarek Olsun Sızlerle Olmak Isterdım Ama O Saatte İşte Oluyorum Aksam Olsa Gelırdım Ama Kalbım Sızınle Bekır Abı Allah Yolunuzu Acık Etsın ..
Selamün Aleykum[/COLOR][/CENTER][/B] |
[B]Maalesef ben çalışıyorum üstelik bayramın 4. günü nöbetçiyim nöbet ertesi olduğu içinde yoğun olacağız yinede katılmaya çalışırım ama zor :( katılmayı çok isterdim[/B]
|
[B]Biz de orada olacağız inşallah![/B]
|
[B]böyle güzel bulusmalari organize edenlere cok tskler
hemseriler arasinda tanisip kaynasmak önemli böyle firsatlar degerlendirilmeli insallah katilim cok olur simdiden iyi eglenceler[/B] |
[QUOTE=cücü baba;444341][B]TÜM İSLAM ALEMİNİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR SAĞLIK MUTLULUKLAR DİLERİM.. Bekir 13.30 belki biraz sarkabilir cuma vaktine geliyor.. Bende inşallah oradayım tabiiki ŞENOL USTAMDAAA...[/B][/QUOTE]
[B]Cücübaba maşaallah, Cuma namazı biliyorsun saat 12.00 de başlıyor ve 13.00 gibi camii imamı bile camiyi terkediyor:D Nasip olursa görüşmek üzere, ancak gelmesi netlik kazanan arkadaşların, listesi yapılsa daha güzel olur gibi düşünüyorum.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:53. |