SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   ßoluluYarenLer (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22040)

YarenMetex 11.12.2008 11:07

ßoluluYarenLer

YigidoLara Selam Olsun BOLU'dan.
YARENLER'de Burda...
[url]www.YARENLER.org[/url]
Herkesi Bekleriz .... Davanızda Basarılar

YarenMetex 11.12.2008 11:47

Cevap: ßoluluYarenLer

[B]1965 Boluspor Taraftardar Dernegimizde Mevcuttur.
[url]www.BolusporLuyuz.Com[/url] Adresinden Ulaşabilirsiniz.
Ama YARENLERİN Resmi Taraftar Sitesi YARENLER.ORG'tur.
Boludan Selamlar [/B]

FurkaN 11.12.2008 11:48

[B][I]Hoş geldiniz.... Süper Lig yolunda başarılar....[/I][/B]

YarenMetex 11.12.2008 11:51

[QUOTE=FurkaN;446067][B][I]Hoş geldiniz.... Süper Lig yolunda başarılar....[/I][/B][/QUOTE]

[B]HoşbuLduk Arkadaşım. Sizede ŞAMPİYONLUK Yolunda BaşarıLar . RenkTaşlarımıza Boludan SevGiler.
TEK BÜYÜK VAR ODA ANADOLU [/B]

EyüphanAydın 12.12.2008 00:17

[B]Aramıza kardeş üst üste anadolu takımlarının taraftarları gelmesi bizi sevindirdi.Tekrar tekrar sitemiz'e hoş geldiniz.

İyi forumlar.[/B]

etzel1967 12.12.2008 09:56

boluspora başarılar dilerim...iki yıl önce bolu - maltepe maçına gitmiştim...iyi bir takımınız vardı...inşallah süper lige çıkarsınız...

YarenMetex 12.12.2008 10:43

[QUOTE=EyüphanAydın;446262][B]Aramıza kardeş üst üste anadolu takımlarının taraftarları gelmesi bizi sevindirdi.Tekrar tekrar sitemiz'e hoş geldiniz.

İyi forumlar.[/B][/QUOTE]

[B]hOŞbuLduk Karde$im...

----
@MustafaParlak
Evet pLAYOff macını HatıRladım.Kimden Kaçmısız Birader ? 15Bin Kişi İle Ordaydık Biz ! ...
Sen Yarı FinaL mAcında Ofsayttan Gol Atacaksın ve SEVİNMİCEKSİN. Ve Ben Sevinmedim Delikanlıyım mi Diceksin.Güldürme Beni Birader Yaaa :D . 2-0'dan Gelip Okadar İyi futbolla eze eze Macı Almısız Halen Ne Konusuosun. Skaryalısın hralde. Siz Bize Lasımsınız Sakaryalı. Ligde 4Puanımız Sizden Garanti.
Burda Tartismanın Anlamı Yok.
kİMİ güCÜ yetiosa O cıkıo Bi üST lİge...[/B]

YarenMetex 12.12.2008 10:45

[QUOTE=etzel1967;446294]boluspora başarılar dilerim...iki yıl önce bolu - maltepe maçına gitmiştim...iyi bir takımınız vardı...inşallah süper lige çıkarsınız...[/QUOTE]

[B]Tşk.ederim RenkTaş ;) . SüperLigde Görüşmek Üzere. SampiyonLuk Yolunda BaşarıLar ...[/B]

abdullah58 12.12.2008 10:48

[QUOTE=YarenMetex;446314][B]hOŞbuLduk Karde$im...

----
@MustafaParlak
Evet pLAYOff macını HatıRladım.Kimden Kaçmısız Birader ? 15Bin Kişi İle Ordaydık Biz ! ...
Sen Yarı FinaL mAcında Ofsayttan Gol Atacaksın ve SEVİNMİCEKSİN. Ve Ben Sevinmedim Delikanlıyım mi Diceksin.Güldürme Beni Birader Yaaa :D . 2-0'dan Gelip Okadar İyi futbolla eze eze Macı Almısız Halen Ne Konusuosun. Skaryalısın hralde. Siz Bize Lasımsınız Sakaryalı. Ligde 4Puanımız Sizden Garanti.
Burda Tartismanın Anlamı Yok.
kİMİ güCÜ yetiosa O cıkıo Bi üST lİge...[/B][/QUOTE]

AYNEN SANA KATILIYORUM BOLULU BU LIGDE KIMIN KIME GÜCÜ YETERSE O ONU EZIYOR VALAHA
GECEN YIL BIZ LIGI 3 BITIRDIK SON HAFTDA BIZI 4 ILAN ETTILER
SAYIN UN AKITAN-(PARDON ESKISEHIRE PARA AKITAN OLACAKTI) AGIRLIGINI KOYDU ELINIZDEN MACI ALDILAR ESKISEHIRE VERDILER ADAMLARI SÜPERLIGE CIKARTTILAR
BU TÜRKIYE LIGI BÖYLE ISTE

HaSiVasLıM58 12.12.2008 10:58

Hoş geldiniz Başaralılar....

[B][I][COLOR="Red"]Bana sorsalar dünyadaki en aşağılık insan kim diye..?Sivas adı üzerinden ''RAND''Sağlayan mahluklar derdim ..!![/COLOR][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:42.