![]() |
ßoluluYarenLer
YigidoLara Selam Olsun BOLU'dan.
YARENLER'de Burda... [url]www.YARENLER.org[/url] Herkesi Bekleriz .... Davanızda Basarılar |
Cevap: ßoluluYarenLer
[B]1965 Boluspor Taraftardar Dernegimizde Mevcuttur.
[url]www.BolusporLuyuz.Com[/url] Adresinden Ulaşabilirsiniz. Ama YARENLERİN Resmi Taraftar Sitesi YARENLER.ORG'tur. Boludan Selamlar [/B] |
[B][I]Hoş geldiniz.... Süper Lig yolunda başarılar....[/I][/B]
|
[QUOTE=FurkaN;446067][B][I]Hoş geldiniz.... Süper Lig yolunda başarılar....[/I][/B][/QUOTE]
[B]HoşbuLduk Arkadaşım. Sizede ŞAMPİYONLUK Yolunda BaşarıLar . RenkTaşlarımıza Boludan SevGiler. TEK BÜYÜK VAR ODA ANADOLU [/B] |
[B]Aramıza kardeş üst üste anadolu takımlarının taraftarları gelmesi bizi sevindirdi.Tekrar tekrar sitemiz'e hoş geldiniz.
İyi forumlar.[/B] |
boluspora başarılar dilerim...iki yıl önce bolu - maltepe maçına gitmiştim...iyi bir takımınız vardı...inşallah süper lige çıkarsınız...
|
[QUOTE=EyüphanAydın;446262][B]Aramıza kardeş üst üste anadolu takımlarının taraftarları gelmesi bizi sevindirdi.Tekrar tekrar sitemiz'e hoş geldiniz.
İyi forumlar.[/B][/QUOTE] [B]hOŞbuLduk Karde$im... ---- @MustafaParlak Evet pLAYOff macını HatıRladım.Kimden Kaçmısız Birader ? 15Bin Kişi İle Ordaydık Biz ! ... Sen Yarı FinaL mAcında Ofsayttan Gol Atacaksın ve SEVİNMİCEKSİN. Ve Ben Sevinmedim Delikanlıyım mi Diceksin.Güldürme Beni Birader Yaaa :D . 2-0'dan Gelip Okadar İyi futbolla eze eze Macı Almısız Halen Ne Konusuosun. Skaryalısın hralde. Siz Bize Lasımsınız Sakaryalı. Ligde 4Puanımız Sizden Garanti. Burda Tartismanın Anlamı Yok. kİMİ güCÜ yetiosa O cıkıo Bi üST lİge...[/B] |
[QUOTE=etzel1967;446294]boluspora başarılar dilerim...iki yıl önce bolu - maltepe maçına gitmiştim...iyi bir takımınız vardı...inşallah süper lige çıkarsınız...[/QUOTE]
[B]Tşk.ederim RenkTaş ;) . SüperLigde Görüşmek Üzere. SampiyonLuk Yolunda BaşarıLar ...[/B] |
[QUOTE=YarenMetex;446314][B]hOŞbuLduk Karde$im...
---- @MustafaParlak Evet pLAYOff macını HatıRladım.Kimden Kaçmısız Birader ? 15Bin Kişi İle Ordaydık Biz ! ... Sen Yarı FinaL mAcında Ofsayttan Gol Atacaksın ve SEVİNMİCEKSİN. Ve Ben Sevinmedim Delikanlıyım mi Diceksin.Güldürme Beni Birader Yaaa :D . 2-0'dan Gelip Okadar İyi futbolla eze eze Macı Almısız Halen Ne Konusuosun. Skaryalısın hralde. Siz Bize Lasımsınız Sakaryalı. Ligde 4Puanımız Sizden Garanti. Burda Tartismanın Anlamı Yok. kİMİ güCÜ yetiosa O cıkıo Bi üST lİge...[/B][/QUOTE] AYNEN SANA KATILIYORUM BOLULU BU LIGDE KIMIN KIME GÜCÜ YETERSE O ONU EZIYOR VALAHA GECEN YIL BIZ LIGI 3 BITIRDIK SON HAFTDA BIZI 4 ILAN ETTILER SAYIN UN AKITAN-(PARDON ESKISEHIRE PARA AKITAN OLACAKTI) AGIRLIGINI KOYDU ELINIZDEN MACI ALDILAR ESKISEHIRE VERDILER ADAMLARI SÜPERLIGE CIKARTTILAR BU TÜRKIYE LIGI BÖYLE ISTE |
Hoş geldiniz Başaralılar....
[B][I][COLOR="Red"]Bana sorsalar dünyadaki en aşağılık insan kim diye..?Sivas adı üzerinden ''RAND''Sağlayan mahluklar derdim ..!![/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:42. |