![]() |
En heyecanli lig hangisi?
Sizce dunya ligleri arasinda en heyecanli lig hangisidir???(buyuk beslik arasindan)
|
Cevap: En heyecanli lig hangisi?
1-İngiltere
2-İspanya 3-İtalya 4-Almanya 5-Fransa |
1-ingiltere
2-ispanya 3-italya 4-türkiye 5-almanya |
1-İngiltere
2-İspanya 3-İtalya 4-Almanya 5-Fransa bizim ligde tek heyacan yaratan takım SİVASSPOR..... |
1--İNGİLTERE
2--İSPANYA 3--İTALYA 4--ALMANYA 5--FRANSA |
1.ispanya
2.ingiltere 3.türkiye 4.almanya 5.fransa |
1-ingiltere premier lig
2-ispanya la liga 3-almanya bundesliga ben bu üç ligin diğerlerinden kalite ve seyir zevki açısından çok önde olduğu kanaatindeyim.Diğerlerini ayrı bir kategoride değerlendirmek lazım bence,örneğin italya seriadan veya fransa lig1 den maç seyrederken daralıyorum ben:D:D:D. |
[B]İngiltere ligi bana göre en heycanlı lig durumunda herşeyiyile herkese zevk veriyor....[/B]
|
ispanya yani la liga ve tabiki barcelona messi yi izlemek büyük bi zevk:)
|
dünyanın en iyi ligi futbolun beşiği olarak da bilinen ingiltere ligi!
ingiliz takımlarının maçlarını izlerken gerçekten keyif alıyorum,stadlarını hiç boş görmedim.ve taraftarlarla futbolcular içiçe.stadlar futbol maçları dışında da bir çok fonksiyona sahip. bir de alman ligi var.o da gerçekten herşeyiyle çok güzel bir lig.hoffenheim diye bir köy takımı şampiyonluğa oynuyor şu an.tabiri caizse sivasımızın alman versiyonu (biz köy takımı değiliz tabiki :) ) ispanya ligide fena değil ama ben asıl ingiliz ve alman futbolunu tercih ederim....;) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:32. |