![]() |
TATANGALAR SİVAS'IN ARKASINDA BAŞARILAR SİVAS
merhaba arkadaşlar ben sakaryaspor taraftarıyım sivas bizim her zaman kardeş takımımızdır bu siteye üye oldum olduğumada memnunum sizleride bizim sitemize beklerim
[url]www.tatangalar.com[/url] IIII [url]www.liselitatangalar.com[/url] |
-->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
GARDAŞ HOŞ GELDİN ARAMIZA ALTAY MACINDA MARATONDAYDIM SAKARYAYI DESTEKLEDİM İKİNCİ YARI ŞOV GÜZELDİ LİGDE BAŞARILAR DİLERİM
|
gardaş nasıl siteniz var yaavv bi türlü kayıt olamadımm allah allaaah
|
Merhaba senol kardes birincilikte skaryaspora basarilar dilerim sivasspor sakarya macindan sonra seni bu sitede görmek isteriz macin skoru neolursa olsun ?????????Bu siteye üye olmak gercekten zor bu ben gecen hafta burada ilgililere duyurdum istedigin kadar sifre veriyorsun olmuyor sansin varsa oluyor ben de bu sanslilardanim bu siteyi yöneten arkadaslara duyurulur !!!!!!!!!! onun icin bu sitede cogalamiyoruz belki bu kombinedestek kampanyasina onun icin cogu yigido katilamiyor !!!!!! gercekten üye olmak zor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
bizim kardeşliğimiz maçın skoruna bakmaz senin öyle bir derdin varsa bilemem yigido atilla
|
hoşgeldiniz siteye sakaryalı kardeşlerim sakaryaspora 1.ligde başarılar dilerim.
|
kardeş aramıza hoş geldin bende ada da yaşayan bir sivassporlu olarak sakaryalı bir kardeşimize de aramızda görmekten ayrı bir onur duyarım sen aramıza kardeş takımımız da tatangalarıyla süper lige hoş geldiniz...
|
[QUOTE=LORDKRAL]hoşgeldiniz siteye sakaryalı kardeşlerim sakaryaspora 1.ligde başarılar dilerim.[/QUOTE]
ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ ARKADAŞLAR SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK SAKARYASPOR A 1. LİGDE BAŞARILAR DİLERİM 1967gençYİĞİDO |
valla gardas bizde yigidin harman oldugu yerin cocuguyuz memnun oldum tatanga senol .
|
herkeze ilgisinden dolayı tşkler.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:12. |