SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   ARALIK AYININ OYUNCUSU ANKETi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22271)

myway 22.12.2008 01:19

ARALIK AYININ OYUNCUSU ANKETi

[CENTER][B][COLOR="Blue"]ARALIK AYI ICERISINDE OYNADIGIMIZ MUSABAKALAR[/COLOR]

Sivassporumuz Aralik ayinda basarili bir performans ortaya koydu ve bu performansla liderlige yukseldi..Aralik ayinda 3 musabaka yapan Sivasspor bu maclarin hepsini kazanirken 7 gol atti ve 2 gol yedi...

Istanbul Bs Bld [COLOR="Red"]0-3 [/COLOR]Sivasspor:--- [COLOR="DarkOrchid"]Bilica Mehmet Yildiz ve Balili 1 er gol[/COLOR]

Sivasspor[COLOR="Red"] 2-1[/COLOR] Hacettepe:---------------------[COLOR="DarkOrchid"]Herve Tum 2 gol[/COLOR]

G.Birligi [COLOR="Red"]1-2 [/COLOR]Sivasspor:----- [COLOR="DarkOrchid"]Musa Aydin ve Mohammed Ali 1 er gol[/COLOR]

Takımımızın bu başarılı grafiğinde Aralik Ayı'na damgasını vuran oyuncu sizce kimdir?[/CENTER]

[COLOR="Red"]Not :[/COLOR] Anketimize cok az sure alan oyuncularimiz dahil edilmemistir..[/B]

Besyo_cu 22.12.2008 01:21

Cevap: ARALIK AYININ OYUNCUSU ANKETi

[B]Bence Aralık Ayına blica ve herve tum damgasını vurdu...[/B]

Dark Force 22.12.2008 01:30

[B]Bilica ve mehmet yıldız..........[/B]

muhsin koçak 22.12.2008 01:43

bence bu üç maçlık periyotta hemen hemen bütün futbolcularımız inişli çıkışlı bir grafik sergilediler.Ama içlerinden biri varki;bu periyotta kendi standartını korudu ve hatta bazanda bunun üstüne çıkmayı başardı,bu istikrarlı ve verimli futbolundan dolayı benim oyum HERVE GERMAİN THUM'a.

mev58lüt 22.12.2008 01:48

Bence Aralık Ayına blica ve musa ve mehmet yildiz damgasını vurdu

albina58 22.12.2008 01:59

[B]Ben musa aydın dedim;
Sivas'da,uçarak kafa ile attığı gol ve Gençlerbirliğine deplasmanda 90.a attığı gol,estetik olarak harika idi.Ayrıca oyun içerisinde, koordineli çalışması,kombinezelerde uyumluluğu bence gizli silahımızdır.
Bilica futbolu,beyni ile oynuyor,futbolumuzda sonradan futbolcu olma özelliği alan futbolcularımızdan ayrı olarak,nerde-nasıl-ne şekilde topa basacağını çok iyi biliyor.Nitekim kademeye girdiğinde rakibin önünü tıkaması,rakibi kaçırdığında tekrar kademeye girmesi,bir yıldız olacağının göstergesidir.Ters örnek verecek olursak,Hayrettin,bu pozisyonlarda rakip futbolcuya tek müdahele yapıyor,şansı %50 söyleminde olduğu gibi,topa müdahele ederse ne ala,eğer top kendisinden geçtiğinde maalesef dönüp ikinci bir müdahele yapma veya kademeye girme şansını kaçırıyor.[/B]

sabanoh 22.12.2008 02:17

ilk önce bilica ya oy veririm, hem defansa güven veriyor hem de forvetlere yardima geliyor ve gol atiyor.Ikinci oyum michael petkoviçe dir ,kaç tane gol kurtardigini unuttum :) . Son oyumda baliliye, her girdiginde gol atti helal sana pini.
Tum iyi bir oyuncu degil , bir maç kurtardi diye iyi olursa o zaman çok iyi futbolcu bulunur . Birde kaçirdigi pozisyonlara bakin .

cılgın_turk 22.12.2008 02:37

bilika esiyor sonu hayır olur inşallah birine satmazlarsa iyi adam süper ligin en iyi defans oyuncularından biri .. inşallah bizde kalır bi kaç sene daha

davudi 22.12.2008 07:50

ya ben bilica yı cok beyeniyorum

izmirliyigido 22.12.2008 08:11

Son 8 maçtır üstün performansı ile göz kamaştıran, adeta defansın bel kemiği hale gelen BİLİCA Aralık ayının futbolcusu bence.

AYK.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:50.