![]() |
Mehmet Yıldız SATILMASIN
Şampiyonluğa oynadığımız geçen sezon tecrübesizliğimizin ve prosedürün kurbanı olmuştuk. Bu sezon ise kadromuzu koruyarak üstelik takviye yaparak yine aynı çizgiyi yakaladık ve Şampiyonluk potasına girdik.
Şimdi durum böyle iken Mehmet Yıldız'ın satılması doğru mu? Ben satılmasına şiddetle karşıyım. Üstelik takviye yapılarak güçlendirilmesi gerekmiyor mu? Yoksa iyi bir paraya satılsın ve onunla birkaç tane futbolcu mu takviye yapılsın? Sizler ne düşünüyorsunuz? Sesimizi yönetime ve hocamıza duyuralım diyorum. Ben satılmasını istemiyorum... [B]H - A - Y - I - R !!!....... S A T I L M A S I N ....[/B] AYK |
Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN
HAYIR !... Kesinlikle satılmasın.
|
HAYIR SATILMASIN.........................
|
hayir satilmasin mehmet yildiz yoksa sampiyon olamayiz
|
MEHMET YILDIZ SATILIRSA SİVASSPOR DÜŞÜŞE GEÇMEZ AMA BÜYÜK BİR YARA ALIR..
|
bence menfeatler doğrultusunda hareket etmek lazım külübe maddi olarak getirisi varsa satılsın
, |
hayir satilmasin.arkadaslar su ana kadar mehmet yildiz butun maclarda 90 dakika oynadi onun yoklugun gormedik onun icin mehmedin yoklugunda takimin durumu ve oyun duzeni nasil olur bilmiyoruz onun icin satilmasina karsi cikiyorum bundan sonra bazi maclarda dinlendirilsin taraftarda mehmetsiz oyun duzenini gorsun amaaaaaaaaaaaaaaa simdi satilmasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.herkesin yeni yilini kutluyorum.yeni yilin isnanlik alemine baris ,huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.sivasspora da sampionluk getirmesini diliyorum.
|
satilmasin satılırsa yeni gelen adam iyi oynayabilir ama uyum sağlayamaz guiza gibi olursa sampiyonlukta hayal olur o zaman bence sezon sonu satılmalı 5.milyon euro falan olursa
|
Bana göre Mehmet YILDIZ iyi bir paraya satılır 2 ortsahaya birde forvete direk oynacak futbolcu transfer edilir ise kesin şampiyon oluruz. Hem maddi açıdan raahtlarız hemde Mehmet YILDIZ için bir değişiklik olur nede olsa geri geleceği tek kulüp Sivaspor dur
|
[B]Sezon sonu satılabilir. bir zamanlar gençlerbirliğinin yaptığı gibi yıldızlar yetiştirip iyi paralara satabiliriz.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:11. |