![]() |
Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/flash.gif[/IMG]
[B][I]Başkanın yakın çevresinden aldığımız habere göre günlerdir transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Yıldız’ın transferi gerçekleşti[/I][/B] Başkanın yakın çevresinden aldığımız habere göre günlerdir transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Yıldız’ın transferi gerçekleşti. Aldığımız duyumlar doğrultusunda Galatasaray’la bu akşam yapılan görüşme sonucunda Mehmet Yıldız’ın yeni yılda Galatasaray forması giyeceği öğrenildi. Her iki kulüptende şu ana kadar resmi bir açıklama gelmedi. [B][I]SivasSpor.Com Özel Haberi [/I][/B] |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
HAYIRLI OLSUN BIR YILDIZDA YİGDOLARDAN GITSIN BUYUKLER
|
[B]Ne diyelim hayırlısı olsun sitemizide kutlarım haberi ilk burada okumak bir ayrıcalıktı...[/B]
Gs macın öncesi ısınırken bu turkunun calınmasını istiyorum duysun mehmedimiz :( Ordu'nun Dereleri Aksa Yukarı Aksa Vermem Seni Ellere Ordu Üstüme Kalksa (Sürmelim Aman) [B]Oy Mehmedim Mehmedim Sana Küstüm Demedim Beni Sana Geçmişler Vallahi Ben Demedim (Sürmelim Aman)[/B] Ordu'nun Dereleri Derin Derin Çağlıyor Kalk Gidelim Sevdiğim Annem Evde Ağlıyor (Sürmelim Aman) Oy Bağlamam Bağlamam, Zerdali Dalı Mısın Garip Garip Çalarsın Benden Sevdalı Mısın |
yaziklar olsun harcanacak:confused:
|
bnce kendıne yazık ettı Mehmet keske kalıp sezon sonu gıtseydı ama eger takım dususe gecerse butun suclusu kım olacak?
|
2009 unmuşakasıbu arkadaşlar eyeröyleyse BU MEDYADAN KORKMAKLAZIM ARKDAŞLAR İSTEDİYİNİ ALIP İSTEDİYİNİSATIYORLAR,
|
[B]Şimdi ne olacak;
-Kulüp yüksek oranda para alıp rahata mı kavuşacak, -Mehmet'in yeri doldurulamayıp,takım düşüşe mi geçecek. -veyada mehmet'in yerine iki üç tane galatasaraydan başka futbolcu takıma monte edilmeyemi çalışılacak, ??????[/B] |
inşallah doğru değildir.doğruysa 50milyon auro verselerde satmayız,tarih bizi affetmez diyen yönetim sözünü tutmamış olur.....bukadar başarıdan sonra sıradan bir takım haline gelme hakkımız yok mehmet gibi takımın en büyük silahını satarsanız sıradanlaşırsın...........
|
hiç birşey yazamıyorumm yazıklarr olsunn
|
Mehmet'im,canımız,gülümüz,birizk Deli Memmedimiz..
Bu haberi okuyunca içimiz nasıl cızz gitti bir bilsen.. Sivasspor her zaman dik durur.. Ama seni harcarlar.... Burda istedğin kadar gol kaçır tek duyacağın tezahüret " meehmettt,meehmett" olur... Ama orda bir maç kötü oyna ikinci maç yuhalanırsın. Onlar seni bizim gibi sevmez.... Şimdi geleceksin 17.hafta Sivas'a.. Ha o rakip takım tarafında nasıl ısınacan memedim...Seni orda görmeye nasıl dayanacaz memedim.. Bizim kaleye şut vuruken,yüreğinden birşeyler kopmayacak mı memedim.. Bu kadar sevgiyi,hiçbiryerde bulamazsın....Yolun açık olsun.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:48. |