![]() |
Allah rizasi icin protesto
Burdan tumdunyadaki yigidolara seslenmek istiyorum Akan kanlara Verilen sehitlere Ezilen müslümanlara destek icin Allah rizasi icin israil mallarini almayalim alis verislerde özellikle dikkat edelim. özellikle AVP yigido gardaslar.
|
Cevap: Allah rizasi icin protesto
bu arada 2 tane aynı konudan açmışsın hatırlatiyım
biz hiç almayız o ********lerin mallarından sen merak etme |
[B][CENTER]Gardaş Paylaşım İçin TeşekkürLer..!![/CENTER][/B]
|
insan videoları izlerken aglıyor yeter israil!!
|
[CENTER][B]( Bismillahirrahmanirahim )
Bu Videoda Bir Filistinli Kardeşimizin Sözleri Var.. [URL="http://www.muslumangenc.com/index2.html"]Filistinli Çocuk[/URL][/B][/CENTER] |
bu sefersızlerın yaptıgını hıc bır orospu cocugu yapmaz kusra bakmayın ben kufurlu yazıyorum ama bu orospu cocukları aq evlatları anlamaz sız ısder silin isderseniz bamlayın ama ben aq cocugu israil ne yapalim
|
MÜSLÜMANLARI KATLEDİLİYOR DÜNYAYI BIRAKIN SINIR KOMSUSU SÖZDE MÜSLÜMANLAR SEYREDİYOR.
|
şu araplar varya hepsi yavşak birbirine sahip çıkmıyorlar.biz burda üzülü
yoruz onların umurunda degil.bu nasıl müslümanlık anlamak zor. israil ise zaten ********.onların görevi o yapacaklar elbet.müslüman geçinen araplara kızıyom.bir iran çırpınıyor bir türkiye başkasında çıt yok adilerin.bizde abcak israil malını almıyalım boykot edelim.bide dua edelim başka ne yapabilirizki. |
[B]Zalimin zulmu var ise,Filistin'in Allah'ı var! Akan kanlar elbet duracak,hesap sorulacak...[/B]
|
Unutalan Hadis...
Müslüman müslümanin kardesidir. Ona zulmetmez, onu (düsmanina) teslim etmez. Kim, (mümin) kardesinin bir ihtiyacini giderirse Allah da onun bir ihtiyacini giderir. Kim müslümani bir sikintidan kurtarirsa, bu sebeple Allah da onu kiyamet günü sikintilarinin birinden kurtarir. Kim bir müslümani(n kusurunu) örterse, Allah da Kiyamet günü onu(n kusurunu) örter. Buhârî, Mezâlim |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:00. |