![]() |
haydi trabzon maçına
merhaba gardaşlar bu arada futbol federasyonun yaptığı hataları kimse örtecek vaziyette değil.bazı takım ve spor yazarlarının sivassporu küçümsemesi beni çok etkilemesi ve neredeyse sabrımın taşıcağını belirtmektedir.şimdi bu arada sivasspor atatürk olimpiyat stadında tekrar maç yapacak inşallah manisa maçında gelen taraftarlarımızdan daha fazla taraftarın gelmesini istiyoruz.galatasaray maçında gösterdiğimiz perfonmansı daha iyi şekilde trabzonun karşısında göstermek isteriz.şimdi sivassporu tarbzon maçında desteklemek istiyoruz. haydi yiğidolar haydi olimpiyat stadına..................................
|
trabzon maçında tribün şova hazırmısınız ?
arkadaşlar sivasspor olarak bu sene ilk defa ev sahibi sıfatı ile maçımız 90 dakika yayınlanacak
bizde kendimize düşen görevi yapalım burada maçta nasıl tribün şovları yapabiliriz onları tartışalım bence ; - bütün sivaslılara kırmızı beyaz balonlar dağıtıp bu balonları da istiklal marşından sonra hep beraber aynı anda patlatarak güzel bir görsel ve ses şovu yapabiliriz. herkes atkıları ile gelirsede güzel bir görüntü olur formalar henüz gelmediği için sahte formalarla maça gelmeyelim sizin de fikriniz var mı ? |
[QUOTE=e17eren]arkadaşlar sivasspor olarak bu sene ilk defa ev sahibi sıfatı ile maçımız 90 dakika yayınlanacak
bizde kendimize düşen görevi yapalım burada maçta nasıl tribün şovları yapabiliriz onları tartışalım bence ; - bütün sivaslılara kırmızı beyaz balonlar dağıtıp bu balonları da istiklal marşından sonra hep beraber aynı anda patlatarak güzel bir görsel ve ses şovu yapabiliriz. herkes atkıları ile gelirsede güzel bir görüntü olur formalar henüz gelmediği için sahte formalarla maça gelmeyelim sizin de fikriniz var mı ?[/QUOTE] [B]SİVASSPOR TARAFTARININ HİÇ BİR YOLU OLMAZ...STAD DOLSUN YETER..[/B] |
[QUOTE=ultraSivas_58][B]SİVASSPOR TARAFTARININ HİÇ BİR YOLU OLMAZ...STAD DOLSUN YETER..[/B][/QUOTE]
bende umutsuzum ama belkı akılları basına gelmıstır onur bırazdaha umutluyum ben inşallah stad dolar eger dolmassa bırdaha bu konuda konusmayacagımmm... |
Nedense istanbul benim beklediğim gibi çıkmadı harbiden bu beni çok üzüyor taraftar bu kadar duyarsız olmamalıydı maçlar olimpiyatta oynanmasıda etkisi var oldum olası bende hiç ısınamadım sevmedim o stadı trabzon maçında şov filan yazmışsınız bunların üstüne orda yeterli seyirci olsun helal diyecegim takımın arkasında taraftar destegi tam olmalı
|
[B]YETERİ KADAR SEYİRCİ GELSİNDE O SEKİLDE BİR GÖRÜNTÜYEDE RAZIYIM.... YİNE BİZLER 90 DK BAGIRIRIZ... MİLLET MAC İZLER TİYATRO İZLER GİBİ... AMA HERKESİN ATKISI İLE GELMESİ COK İYİ OLUR...[/B]
|
haydaa bide burda başlık açılmış. bunedir ya birsürü başlık açılmış bu maçla alakalı . tek başlık altında yazsanıza. daha ii olmazmı. önüne gelen konu açmış aynı şey hakkında.
|
Toplam 30-40 bin seyirci olur. Ama bu stad dolmaz...
Asıl şimdi destek olma zamanı. Tribünlerin dolması hayal gerçi. Ama Trabzon seyircisininde çok fazla geleceğini tahmin ediyorum.
Yiğidolar olarak bu sefer gerekli desteğin verileceğini ümit ediyoruz. |
Sov seyircinin kendisidir!!!
GARDASLAR SEYIRCI STADI DOLDURSUN SHOW YAPMASI FUTBOLCULARA KALIR VE DE INANIYORUM KI O SEYIRCIYI GÖRÜNCE YAPACAKLARDIR...
|
[QUOTE=gercek58li]GARDASLAR SEYIRCI STADI DOLDURSUN SHOW YAPMASI FUTBOLCULARA KALIR VE DE INANIYORUM KI O SEYIRCIYI GÖRÜNCE YAPACAKLARDIR...[/QUOTE]
ewet sana katılıyorum . yattara böyle kalabalık maçları çok seviyo |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:39. |