SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gs Maçı Bilet Fiyatları Belirlendi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23003)

SivasSpor.Com 16.01.2009 18:17

Gs Maçı Bilet Fiyatları Belirlendi

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Gise.bmp[/IMG]

Turkcell Süper Lig'de lider Sivasspor ile üçüncü sıradaki Galatasaray arasında 24 Ocak'ta yapılacak maçın bilet fiyatları belirlendi.

Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ligin 17. haftasında 24 Ocak Cumartesi günü Galatasaray ile 4 Eylül Stadyumu'nda yapacakları maçın bilet fiyatlarının belirlendiğini belirtti.

Sarılar, biletlerin 20 Ocak Salı gününden itibaren satışa sunulacağını ifade etti.

Konuk ekip Galatasaray'a toplam 870 biletin ayrıldığı, bu biletlerden 657'sinin gişede satılacağı, geri kalan biletlerin ise İstanbul'dan gelecek olan sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından satın alınacağı öğrenildi.

Ligin zirvesini yakından ilgilendiren Sivasspor-Galatasaray maçının, VİP tribünü biletleri 100, maraton VİP tribünü biletleri 50, maraton tribünü biletleri 25, kapalı yanı tribünü ve Galatasaray tribünü biletleri 20, kale arkası tribünü biletleri 10 TL'den satışa sunulacak.

D_Mrsic 16.01.2009 18:27

Cevap: Gs Maçı Bilet Fiyatları Belirlendi

Bİlet fıyatları gayet ıı olmus valla.. gercı ne olursa olsun maca gıdecektık.. bu arada bıletlerı basanlara burdan seslenıyorum. stadımızın adını dogru yazsınlar. her maca gıttıgımde dıkkat edıyorum. 4 EYLUL STADYUMU stadımızın adı 4 EYLUL STANDYUMU degıl...belkı kucuk bı ayrıntı ama. stat ıle stand arasında daglar kadar fark var. LUTFEN DUZGUN BASIN SU BILETLERI...

myway 16.01.2009 18:37

[B]Bende Ankaradan maca geliyorum insallah...Simdiden sabirsizlaniyorum:)[/B]

S1vasLee 16.01.2009 19:15

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"][B]Ligin zirvesini yakından ilgilendiren Sivasspor-Galatasaray maçının, VİP tribünü biletleri 100, maraton VİP tribünü biletleri 50, maraton tribünü biletleri 25, kapalı yanı tribünü ve Galatasaray tribünü biletleri 20, kale arkası tribünü biletleri 10 TL'den satışa sunulacak.

Bilet Fiyatları Gayet Güzel.[/B][/COLOR][/FONT]

yerliturkuaz 16.01.2009 20:50

[B]O gün trbünde çekirdek yiyenlerin olmasını istemiyoruz o gün stadda taraftar istiyoruz beş bin kişi gelsin ama yürekten desteklesinler biz bunu istiyoruz...[/B]

cücü baba 16.01.2009 20:53

[B]Diğer maçlar olsa fiyat konusunda yorum yapılabilinir ama bu maç parayla ölçülmez eğerki bizede 5. büyük dedirtmek istiyorsak bu sınavı başarıyla geçmeliyiz..[/B]

ssozan 16.01.2009 21:02

[QUOTE=yerliturkuaz;461764][B]O gün trbünde çekirdek yiyenlerin olmasını istemiyoruz o gün stadda taraftar istiyoruz beş bin kişi gelsin ama yürekten desteklesinler biz bunu istiyoruz...[/B][/QUOTE]

ZATEN O PARAYI VERİPTE MAÇTA ÇEKİRDEK YİYENLER OLMAZ BENCE

ÇEKİRDEK YİYECEKLERSE SİNEMAYA GİDERLER

kadir0911 16.01.2009 21:13

[B]Fiyatlar gayet uygun haydin yigidolar doldurun su stadyumumuzu!!!!!![/B]

avrupali yigido 16.01.2009 21:30

ama biletler cok ucuz bence biraz daha pahali olsa daha iyi olur

yigido_sampiyon 16.01.2009 21:49

[QUOTE=D_Mrsic;461709]Bİlet fıyatları gayet ıı olmus valla.. gercı ne olursa olsun maca gıdecektık.. bu arada bıletlerı basanlara burdan seslenıyorum. stadımızın adını dogru yazsınlar. her maca gıttıgımde dıkkat edıyorum. 4 EYLUL STADYUMU stadımızın adı 4 EYLUL STANDYUMU degıl...belkı kucuk bı ayrıntı ama. stat ıle stand arasında daglar kadar fark var. LUTFEN DUZGUN BASIN SU BILETLERI...[/QUOTE]

dediğin gibi hem stadın ismini doğru yazsınlar hemde kale arkası A dan bilet kalmadı diyipte 3 saat sonra başkasına A'dan bilet satmasınlar...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:43.