![]() |
Gollerimi Final Maçlarına Sakladım
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/mehmet08.bmp[/IMG]
Sivasspor’un ve transferin gözdesi Mehmet Yıldız, Fortis Türkiye kupasında oynanan 4 maçı da sessiz geçti. Süper ligde geride kalan 16 haftada rakip fileleri 11 kez havalandıran yıldız oyuncu,kupada oynan 4 maçta forma giymesine rağmen golle tanışamadı. Takım arkadaşlarının “Sahada varlığı bize yetiyor” dediği Mehmet Yıldız, kendisinin gol atmasından ziyade takımının başarılı olmasının önem taşıdığını belirterek “Doğru kupa maçlarının hiç birisinde gol atamadım, ancak kupada asıl zorlu maçlar bundan sonra, inşallah finallerde beklenen gollerimi atarım”şeklinde konuştu. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Gollerimi Final Maçlarına Sakladım
[B]Onumuzde uc tane Galatasaray maci var umarim bu maclarda eski Mehmet Yildiz`i izleriz...[/B]
|
BIZDE SENIN ATACAGIN GOLLERI VE GELECEK PUANLARI BEKLIYORUZ TUM YIGIDOLAR SIZINLE BASARILAR
|
insallah dedin dogrudur mehmet son 3 macta performansi pek iyi degil insallah dedigi dogrudur 3 galatasaray macinda en az 2 gol atmasi lazim
|
önümüzdeki g.saray maçlarında mehmetin kesin atmasıı lazımm diyoruz da fazla yüklenmemek lazım sonra psikolojisi bozulur felann amann amann deyimm benn oo bizee dha çok lazım çokk...
|
[B]Transfer döneminin sona ermesine az kaldi insallah bütün futbolcularin kafasindaki karmasalar sorunlar en kisa zamanda cözülür ve gerecek futbollarini sergilerle
Mehmet`in kendisini en kisa zamada toparlamasini bekliyoruz insallah dedigi gibi final maclarda kendini gösterecek ve SivasSpor`umuza kupayi kazandiracak[/B] |
Amin Amin Amin, Kaptan insallah bundan sonra devam edersin gollere artik siraya koy bakalim su golleri.istersen Cin Conla basla ha ;)
|
İnşallah dediğin gibi olur.. Senden tekrar patlama bekliyoruz
|
4 TANE GALATASARYLA MAÇ YAPCAZ
EN AZ 4 GOL BEKLİYOM MEHMET YILDIZ DAN GS MAÇLARIN DAN |
inşallah tüm dileklerin kabul olurda bu taraftarın beklentilerine artık bir son verirsin son 3 maçta göstermiş olduğun performan hiçte etkileyici değil sanki mehmet gitmiş yerine başka biri gelmiş gibi görünümün var ama inşallah dualarımız seninle BÜYÜK KAPTANIM ;)[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:21. |