![]() |
Bunlar Cimbom’un korktuğunun işareti
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]
[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B] [B][COLOR="red"]Bunlar Cimbom’un korktuğunun işareti[/COLOR][/B] Sivasspor’un bu haftaki rakibi Galatasaray’ın Malatyaspor’la oynadığı ve kazandığı kupa maçının izledim. Gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray bu maça doğal olarak fazla forma giymeyen futbolcularını çıkardı. Galatasaray Teknik Direktörü’nün ve daha sonra yöneticilerinin Sivas maçıyla ilgili yaptığı açıklama tam bir korku belirtisiydi. Kupa maçında kırmızı kart gören Emre Güngör ve 16. haftada kart cezalısı olan Meira’nın yokluğu ile Servet’in hafif sakatlığının altı çizilip “Sivas maçına eksik kadroyla çıkacağız” görüntüsü verilmeye çalışıyor. Zannediyorum, Galatasaraylı kalemşorlarda bunu maç gününe kadar sürekli yazacaklar. Kart cezalısı iki futbolcu için söylenecek fazla bir şey yok,ama ben Servet’in oynayamayacak kadar sakat olduğuna zerre kadar inanmıyorum. Servet’i sakat gibi göstermek tamamen bir taktiktir. Üstelik koskoca Galatasaray takımında 2-3 futbolcunun oynamayacak olması ne değiştirir ki? Ümit Karan, Nonda ve Hakan Balta gibi adamları yedekte oturtan bir takım,eksik futbolcudan bahsedemez. Üstelik Emre Güngör denilen futbolcu sürekli oynayan biriside değil, dolayısıyla eksik sayılması da doğru değil. Bütün bunlar,Galatasaray’ın Sivasspor’dan ne kadar çekindiğinin bir işaretidir. İnşallah Sivasspor, geçen sezonki hataları yapmaz ve bu sezon Fenerbahçe maçında yaptıklarını Galatasaray’a karşıda yapar ve 4 Eylül Stadı’ndan alnının akıyla çıkar. |
Cevap: Bunlar Cimbom’un korktuğunun işareti
[B]Kalemine saglik :) Abdullah abi, medyadan biri olarak bu isleri gayet iyi biliyor
artik bütün basin GS madur durumda olarak göstermeye calisiyor ki yenilgi gibi bir durumda yine onlarin üstün cikmasini saglayacaklar bencede GS gibi bir kulübün yeteri kadar iyi denilecek yedek futbolculari var hic kimse cok eksikle cikti demesin zaten eksik olanlar her zaman oynayan futbolcular degil Servet`inde tamamen taktik oldugunada katiliyorum mac saati cabuk iyilesip sahaya cikarsada sasirmam :) öylede böylede bizimkiler GS yenip yolumuza devam edecegiz insallah takimimiz gecen sezonki yanlislari tekrarlamayip kazanmayi bilecek[/B] |
[B]Bütün bir hafta boyunca bu tür açıklamalar duyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın yeterki biz oyuuna gelmeyelim...[/B]
|
Geçen sene de böyle denilmişti.Önemli olan netice.1-0 olsun SİVASSPOR'un olsun.
|
korksunlar tabi. ligin lideriyle oynuyrlar kolay mı? :D
|
korkkmalari normaldir... ama bu gazete yazisi cok amatorcre yazilmis..
|
abdullah abi cok dogru söylüyor ben adnan polat in konusmasini dinledim malatyadan 2 gol yemeyi futbolcularin aklinin sivasta oldugundan kaynaklandigina bagliyor buda gs nin sivastan korktugunu gösteriyor
|
kalemine sağlık :) teşekkürler
|
Korkunun ecele faydası yok cin con...
3 maçın ikisi bizim inşallah! |
kendi kendimizi gaza getirmeyelim...herşey sahada belli olur...çıkıp oyunumuzu oynayalım...gs bizden korksa ne korkmasa ne, önemli olan sonuç...bu nedenle yazının içeriğine pek katılmıyorum...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:21. |