![]() |
Sezer ve Balili`den GS Yorumu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/balilisezer.JPG[/IMG]
Sivasspor'un iki önemli futbolcusu Sezer Badur ve Pini Felix Balili, hafta sonu oynanılacak Galatasaray karşılaşması için oldukça iddialı konuştu. Manisa deplasmanından aldıkları 3 puan ile kupada çeyrek finale yükselme başarısını sergileyerek moral bulan kırmızı-beyazlı futbolcular, hafta sonu oynanılacak Galatasaray karşılaşması öncesinde görüşlerini dile getirdi. Manisaspor deplasmanında kaydettiği golle takımını galibiyete taşıyan Sezer Badur, Galatasaray ile yapılacak Fortis Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig karşılaşmalarında suskun kalmayacağını ve rakip takım kalesini golle süsleyeceğini söyledi. Kırmızı-beyazlı ekibin gol yollarındaki bir başka silahı Balili ise Sivasspor’un geçen sezon kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Galatasaray maçı yenilgisi ile şampiyonluktan uzaklaştığını belirterek; “Geçen sezon Galatasaray maçına kadar liderliğimiz sürüyordu, Galatasaray maçındaki yenilgi bizi şampiyonluktan etti. Bu sezon ikinci yarının ilk maçında yine Galatasaray ile kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçı alarak geçen sezonun rövanşını alıp zirve yolunda bir ekibimize daha saf dışı bırakarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Sezer ve Balili`den GS Yorumu
Bol gollü bir maç olacağı belli.İnşallah o gollerin hepsini biz atarız...
|
BALILININ GORUSLERINE OLDUGU GIBI KATILIYOR INSALLAH SONUCTA BU YONDE OLUR DIYE UMIT EDIYORUM
|
[B]Galatasarayın defansındaki zaafiyeti en iyi değerlendirebilecek adam Balilidir,mutlaka oynamalı.Zeminin durumunuda göz önünde bulundurursak,uzaktan atılacak şutlarda kaleciler sıkıntılar yaşayacaktır,bu nedenle Sezer oynarsa eğer onun bu şutlarına ihtiyacımız olacak. [/B]
|
SEZER İN 4 BÜYÜKLER E ŞANSI TUTUYOR
BALİLİ DE FORMDA MEHMET TE 4-5 MAÇTIR GOL ATAMIYOR(BU MAÇTA ATAR) MUSA DA MAÇA DAMGASINI VURUR BİLİCA DEFANSTA GEÇİT VERMEZ KALECİ PETKOVİÇ TAM FORMUN DA ZATEN YENİ TRANSFER KAMANAN DA OYNASA ASİST YAPAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM |
3 gs maçında 2galibiyet 1 beraberlik alırız..kupada smiyende yeneriz demedi demeyin:D
|
Çok Zor Ama Keyifli Maçlar Oynicaz Gs İle
İnşallah Gülen taraf biz oluruz Balili'den Gol Bekliyorum Ben Bide Süpriz bi isim gol atcak gibi geliyor bana:) |
Balili intikam amaçlı çıkarsa daha güzel olur nitekim omzu gs maçında sakatlanmıştı neredeyse bir sezonuna mal olmuştu bu.. Haydi Balili intikam zamanı bastır bakam:)
|
[I][B]bizler inandık
sizde inanın bizim icin bu macı alın...........[/B][/I] |
gollü bir maç olacagı kesin geçen seneki kadar olmasada sahada ki mücadele geçen senekınden daha kıran kırana geçecek gibime geliyor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:35. |