![]() |
Hazırlıklar Başladı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Idman1.1.jpg[/IMG]
FTKupası'nda Manisaspor ile deplasmanda yaptığı maçın ardından 1 gün izin yapan Sivasspor, GS maçı hazırlıklarına kulüp tesislerindeki yerden ısıtmalı sahada teknik direktör Uygun yönetiminde yaptığı idmanla başladı. İdmana, izinli oldukları bildirilen kaleci Akın Vardar ve Abdurrahman Dereli ile kasığında sakatlığı bulunan Herve Germain Tum katılmadı. Sağ dizinde ağrısı bulunan Hayrettin Yerlikaya'nın takımdan ayrı olarak çalıştığı idmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından bir süre koştu. Sivasspor'un 2,5 yıllık anlaşma sağladığı golcü oyuncu Yannic Kamanan ise takımla birlikte ilk idmanına çıktı. Kamanan, idmanda ilgi odağı oldu. Basın mensupları sık sık Kamanan'ı görüntülerken, teknik heyet de bu oyuncuyu dikkatle izledi. Yaklaşık 1 saat süren idman, çift kale maçla sona erdi. Maçta, kaleciler Michael Petkoviç ve Volkan Ünlü de kale yerine başka mevkilerde oynadı. Uygun, çift kale maçta futbolcularına isabetli pas yapmaları, topu ayağa oynamaları konusunda çeşitli uyarılarda bulundu. Sivasspor, yarın yapacağı idmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek. Öte yandan, teknik direktör Uygun'un 22 ocak perşembe gününden itibaren antrenmanları basına kapatacağı öğrenildi. |
Cevap: Hazırlıklar Başladı
BENCEDE BASINA KAPANMASININ FAYDASI OLACAK GALATASARAYIN KOSTEBEKLERINE COK DIKKAT ETMEK GEREKIR AYNI ZAMANDA YENI FUTBOLCULARIDA TANIMALARINA OLANAK KALMAZ EGER UYUM SAGLARSA BULENT HOCA ONLARADA YER VERIRSE TANINMAYAN BIR FUTBOLCU IS CIKARTABILIR
|
Neden böyle geç başlandı anlamadım.Antremanlara biraz daha önce başlanabilirdi.
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;463798][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Idman1.1.jpg[/IMG]
FTKupası'nda Manisaspor ile deplasmanda yaptığı maçın ardından 1 gün izin yapan Sivasspor, GS maçı hazırlıklarına kulüp tesislerindeki yerden ısıtmalı sahada teknik direktör Uygun yönetiminde yaptığı idmanla başladı. İdmana, izinli oldukları bildirilen kaleci Akın Vardar ve Abdurrahman Dereli ile kasığında sakatlığı bulunan Herve Germain Tum katılmadı. Sağ dizinde ağrısı bulunan Hayrettin Yerlikaya'nın takımdan ayrı olarak çalıştığı idmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından bir süre koştu. Sivasspor'un 2,5 yıllık anlaşma sağladığı golcü oyuncu Yannic Kamanan ise takımla birlikte ilk idmanına çıktı. Kamanan, idmanda ilgi odağı oldu. Basın mensupları sık sık Kamanan'ı görüntülerken, teknik heyet de bu oyuncuyu dikkatle izledi. Yaklaşık 1 saat süren idman, çift kale maçla sona erdi. Maçta, kaleciler Michael Petkoviç ve Volkan Ünlü de kale yerine başka mevkilerde oynadı. Uygun, çift kale maçta futbolcularına isabetli pas yapmaları, topu ayağa oynamaları konusunda çeşitli uyarılarda bulundu. [U]Sivasspor, yarın yapacağı idmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek. Öte yandan, teknik direktör Uygun'un 22 ocak perşembe gününden itibaren antrenmanları basına kapatacağı öğrenildi.[/QUOTE] [/U] Geçen sezon alınması gereken dersler alınmıştır umarım bu konuda. |
HAMED NAMOUCHİ ANTREMAN DA YOK BİZ ALMAMIŞMIYDIK BU FUTBOLCUYU?:confused:
|
iyi bir hazırlıkla inş. alacaz bu maçı
|
[COLOR="DarkOrange"][B]BÖYLE BASINA KAPALI OLMASI DAHA İYİ OLDU.GEÇEN SENEKİ DERS OLARAK KALSIN AMA BEN SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK GEÇEN SENE GS MAÇINDAN ÖNCE SİVAS MAÇ İÇİN HAZIRLIKLARINDA BASINDAN OLAN SAVAŞ AY,I KINIYORUM.DAİMA SEVİLEN SAYILAN KİŞİ NASIL BÖYLE YAPTI BİLEMEM AMA KENDİSİNİ TEKRAR KINIYORUM.GAZETECİLİK VE BASIN SIFATIYLA ÖNCE GİDEN VE SONRA ARKADAN YAZI YAZANA KARŞIYIM.BÖYLE KİŞİLERE ASLA BASIN KİMLİĞİ TAŞIMAMALI VE TEHLİKELİDİR. [/B][/COLOR]
|
:confused:YA HAMED NAMOUCHİ'Yİ ALDIK MI BİZ ANLAMADIM:confused:
|
Ja arkadaslar.. ben yari uyuyodum bugun..televizyonun sesi acikti.. spor haberleri vardi orda sivas hakkinda biseyler diyordu kamanan + birisi daha antremana katildi diye.. o obur futbolcuyu veya dedigini duyamadim :P
|
[B]4 Eylül Stadının buzla kaplı olması düşünülerek antrenmalarımızı normal antrenman sahasında yapacak mışız güzel bir karar.
Antrenmanın basına kapalkı tutulması değil önemli olan kafaların maça konsantre olması önemlidir bence....[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:38. |