![]() |
Resmen Yiğido oldu
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=309[/IMG]
Kırmızı -beyazlı takımın yeni transferi Yannick Kamanan, dün düzenlenen bir törenle kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İkinci başkan Mehmet Oflaz, 28 yaşındaki Fransız yıldızın son derece etkili ve iyi bir futbolcu olduğunu belirtirek, takıma büyük güç katacağını dile getirdi. |
Cevap: Resmen Yiğido oldu
[B]Hayırlı olsun siyahi oyuncumuza kırmızı beyaz formamız cok yakışacak İnşallah takıma cok faydası olacak. Gs macında 18 e alınacakmış görev alırsa iyi iş yapacagına inanıyorum.[/B]
|
'' HOŞ GELDİN YİĞİDO ''
KAMANAN' IN S.SPORA BÜYÜK FARK GETİRECEĞİNE İNANAIYORUM DİLERİMKİ G.SARAY MAÇIN DAKİ EKSİK FUTBOLCULARIN YERİNİ ARATMAZ KAMANAN İŞTE BÜYÜK FIRSAT G.SARAY MAÇI YİĞİDOLARIN KALBİNİ KAZANMAK İÇİN GERÇEK YİĞİDO OLMAK İÇİN GÖSTER KENDİNİ |
Insallah ilk Golunu GALATASARAY'a atacak
|
[B]ilk 11 için henzü erken kocaelispor maçında 11 de başlar bence takıma biraz uyum sağlaması gerek...sisteme uygun bir oyuncu ben bu adamdan çok umutluyum..hayırlı olsun....[/B]
|
INSALLAH KAMANAN UYUM SORUNU YASAMAZ VE ILK ONBIRDE YER BULUR CUNKU MACLARINI VE VIDEO GORUNTULERINI IZLEDIM SERVETLI YADA SERVETSIZ GALATASARAYI YIPRATIR MEHMETE DE COK GUZEL GOLLER HAZIRLAR UMIDINDEYIM IYI KOSAN VE AKILLI YERLERE KOSAN BIR FUTBOLCU INSALLAH FAYDALI OLUR
|
hayırlı olsun inşallah şampiyonluğumuz da onun da katkısı olur
|
hayırlı uğurlu olsun...umarım uzun süre sivasspora hizmet eder...
|
BEKLE BİZİ CİNCON KAMANAN SHOW BAŞLIYOOOORRR
|
takımımozaa uyumm sağlıcağıı kesinn dee inşalalhh bu maçta oynar daa goll yollarındaa etkilirr bizee iyii bas yapabilen forwete destek weyen orta sahada ikili mücadeleye girenn top kapan biri lazım oda kanaman olur inşalahh :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:46. |