![]() |
Olaylı maça ceza yağdı!
PFDK, olaylı Sivasspor-Galatasaray maçı nedeniyle hem kulüplere hem de Ümit Karan ve Haldun Üstünel'e ceza verdi !..
Sivasspor'a tribün olayları ve biletsiz seyirci alınması nedeniyle 20.000 TL para cezası verilirken, yine tribün olaylarından ötürü Galatasaray'a 10.000 TL ceza verildi. HAKARET VURGUSU Aynı maçta hakeme yönelik hareketi nedeniyle kırmızı kart gören Ümit Karan'a 2maç ceza geldi. PFDK'nın açıklamasında "Ümit Karan’ın müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle" denilmesiyle Ümit Karan'ın hakeme hakaret ettiğinin rapora işlendiği kesinleşti. Ümit Karan maç sonrası yaptığı açıklamada hakeme hakaret etmediğini söylemiş, kamera kayıtlarında ise yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın Arda'ya ıslanan formasını gösterdiği görülürken, küfür konusunda bir açıklama yapmadığı farkedilmişti. ÜSTÜNEL'E 21 GÜN Bu arada maç sonra sert açıklamalar yapan Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'e de 21 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. |
Cevap: Olaylı maça ceza yağdı!
[B]Bize 20 vermeleri kötü olmuş. Ama Ümite 2 maç, Üstünelede 21 gün beg yahışmış... [/B]
|
yazıklar olsun.işte herkes görsün bu kafayla giderse türkiye nasıl gelişsin.adamlar ırkçı saldırı yapıyolar sadece 10 bin tl ceza alıyolar sahaları kapatılması gerekirken.bizse hiçbişiy yapmadığımız maç sonucunda onların 2 katı ceza alıyoruz
lanet olsun ya..böyle adalet olur mu..bizim anadolu takımıyız diye günahımız ne..ozaman hiç lig kurmayalım..şampiyon olacak takımlar en baştan belli zaten..neden boşuna biz kasıyoruz kendimizi..artık bu işin suyu iyice çıktı..birinin dur demesi lazım 20 bin tl lik ne yaptık biz ya... kendine gel TFF yoksa haddini bildidrirler kimle oynadığına dikkat et sivasspor camiası büyük camiadır öyle haksız para ödettiriynuz ama bunun acısını alırız |
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="RoyalBlue"]20.000 TL Çok Kötü Olmuş....Ümit Karan'ın 2 Maç Ceza Alması Çok Hoş Olmuş ......)[/COLOR][/B][/FONT]
|
ilahi adalet yerini buldu bunuda itiraz ederler kesin :)
|
Ne de olsa büyük takım ya(!) ırkçı tezahürat yapma hakkı var.Eğer biz böyle bir edepsizlik yapmış olsaydık 10 değil 100 bin lira ceza alırdık...
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Lanet Olsun Böyle Futbola Lanet Olsun Böyle Cezaya...
Nasıl Bir Ülke Nasıl Bir Yönetim Altında Nasıl Bir Futbol Ülkesinde Yaşıyoruz Anlamıyorum. Nasıl Bir Zihniyet Nasıl Bir Hak Hudut Hangi Hakka Hangi AKLA Hizmet Ederek Verebiliyor Bu Cezaları. Ne Fifanın Ne Uefanın Nede TFFnin Oteritesine İnanıyorum Mutlak Oterite Mecnun Başkanın Elindedir. Bu Cezayı Verenleri Şiddetle Kınıyorum....![/SIZE][/FONT][/B] |
[QUOTE=uhud85;469370]kendine gel TFF yoksa haddini bildidrirler kimle oynadığına dikkat et[/QUOTE]
[B]cok merak ediyorum acaba ne yapacaksın..biletsiz seyirci varmış ki ceza almışız..bu gibi söylemler yerine bu olayların önüne geçip yolumuza bakmalıyız[/B] |
ne yapıcağımız belli..sivaslılık deli kanlılık demektir.bizi tüm türkiye ve tüm dünya bu karakterimizle tanıyor.yüreğimiz ve cesaretimizle.sivaslılık budur.tabi bunun bazı istisnaları vardı senin gibi mesela..eğer biz hep birlik olup takımızın hakkını savunursak ozaman görüceksin neler oluyor..ozaman bizi şimdi yaptıkları gibi ezemiyecekler.haklı olduğumuz bir konuda haksız duruma düşüremiyecekler.trabzon halkını bu konuda takdir etmişimdir hep..hep beraber istanbul takımlarına karşı dik durdular ve şimdi artık onlarında sözü geçiyor kimse itip kalkamıyor.
yok biletsiz seyirci almışız.sen inanıyormusun yani bu olaya.mecnun başkan hiç buna izin verir mi.kendinize gelin ve böyle çocukça sebeplere inanmayın gözünü açın artık.HİÇKİMSE SİVASSPOR DAN BÜYÜK DEĞİLDİR VE KİMSEYE EZDİRMEYİZ KENDİMİZİ..HAKKIMIZI SAVUNURUZ SONUNA KADAR VE YEDİRMEYİZ HAKKIMIZI..HERKES BU DEDİĞİME GÖNÜLDEN İNANIRSA İNANIN İŞTE OZMAN 5.BÜYÜK OLURUZ |
ne ceza ama ben böyle federasyonun
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:21. |