![]() |
Tum Yok, Balili Belirsiz
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/Herve%20Tum.jpg[/IMG]
Kayseri maçı öncesinde Sivasspor’da iki oyuncunun sakatlanması endişeye neden oldu. Yarın Kırmızı-beyazlı ekipte sergilediği performansla göz dolduran Kamerunlu oyuncu Herve Tum’un bugünkü Kayserispor maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Kasığında sakatlığı bulunan Tum’un durumu kesinleşirken, diğer yıldız oyuncu Balili’nin ise durumunun kritik olduğu açıklandı. Ayak tabanında hafif bir sakatlığı olan Balili’nin Kayserispor karşısında forma giyip giymeyeceği maç saatinde netleşecek. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Tum Yok, Balili Belirsiz
fark etmez benim SİVASIM her türlü yener kayseriyi hadi aslanlarım benim şampıyonluk yolunuz açık olsun
|
hayırlısı olsun bız sadece balılı ve tumdan kurulu bır takım degılız ıns en kısa zamanda sahalara donerler
|
[B]Birisi orta sahayı ayakta tutuyordu diğeri ise hücumun etkili silahıydı ben yarın Balili'nin maçı diye düşünürken o da sakatlanacak zamanı buldu biz bu sakatlıklara nasıl baş edeceğimizi geçen sene öğrendik artık sakatlıklar bizim için sıradan bir olay haline geldi...[/B]
|
burda kamanan a başvuracaktır hocamız inş. oda görevini tam yerine getirir ve bu maçta sivas taraftarının gönlünde tahtını kurar.
|
[B][COLOR="Black"]İnşallah Balili'nin forma giyeceği belirlenir.. İlk önce sahaya Kamanan ve Mehmet Yıldız ikilisi çıkar .. Ardından ikinci yarının şöyle 60. Dakikalarına doğru Balili oyuna girer.. Liderimize yakışır bir maç olur .. İnş..[/COLOR][/B]
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]KAMANAN VAR,BENCE KENDİNİ GÖSTERMESİ İÇİN İYİ BİR FIRSAT.[/B][/COLOR][/FONT]
|
[B]TUM YOKSA KAMANAN VAR .[/B]
|
YA İŞE BAK YA..AMA HAYILISI YA ..EĞER BALİLİSİZ YENEBİLRSEK BALİLİ DİNLERNİR BÖYLECE SALI GÜNKÜ MAÇTA PATLAR BALİLİ
|
evet tum yoksa kamanan var.kamanan adanayı sallayacak.iklimide uygun.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:51. |