SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Satılık Taraftar İlanı... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23505)

yener_sahin 02.02.2009 22:33

Satılık Taraftar İlanı...

adana demir spor (ads) taraftar grubu olan şimşekler grubunun bir üyesi olan yunusemregöktepe isimli kişi [url]www.teksas.org[/url] da kayserispor bölümünde bu yazıyı yazdı.Sizinle paylaşıyorum...

[B][U]şimşekler grubunun 23.01.09 tarıhınde yaptığı toplantıda kayserispora destek verme kararı alınmıştır..bu kararın çıkmasında kayserispor yöneticilerinin adanademirspor taraftarlarının 3 deplasmn maçını karşılıcak olması etkili olmuştur.....adanada oynanacak kayserinin tüm maçlarında şimşekler grubu kapalı tribününden tam destek verecektir[/U]...........[/B]

burdan ads taraftarına soruyorum bugün 3 otobüs için bunu yapan yarın 5 otobüs için neler yapmaz.Fiyatınız 3 otobüsse biz size 10 otobüs parası verelim ve adana demire küfrettirelim...Taraftarı olmayan takımlara duyurulur parayla destek verdirebileceğiniz kiralık bir grup var...Eminim yeterli parayı verince satında alabilirsiniz...burdan Bursasporlulara ve başkanımıza sesleniyorum paralarını verin kendi takımlarına küfrettirin.Bunlar onu da yapar...

ADS AMATÖRDEN İLERİ GİDEMEYECEKSİN...SÜPER LİG SATILMIŞLARA GÖRE DEĞİL...

karahisarli 02.02.2009 22:35

Cevap: Satılık Taraftar İlanı...

agzzina saglik kardesim yok iyi yazmissin hakkettiler

myway 02.02.2009 22:57

[B]Ayni sekilde Kayserisporlularda altta kalmayip bir sacmalik da onlar yapti ve Kayseriden Alanyaspor macinda Ads yi desteklemeye gittiler..

Skor Alanyaspor 2-1 Adanademirspor... Tesekkurler Alanya....;)[/B]

furky.b 02.02.2009 23:02

Katiliyorum.. Ellerine Saglik Cok Dogru Ve Guzel Yazmissin..

velibircan 02.02.2009 23:02

[B][COLOR="Red"]Başkanın'dan Satılık Taraftar !!![/COLOR]

[B]3 Otobüse Satılık Taraftar[/B] ([COLOR="red"][B] Pazarlık Payı Vardır [/B][/COLOR])...

[COLOR="red"][B]Özellikleri :[/B][/COLOR]

[B]* Siz Yatın Onlar Bağırsın
* Rakip Taraftarı Taşlarlar
* Çingenedirler
* İstediğiniz Gibi Yönlendirirsiniz[/B]

Siz Yatın Satın Aldığınız Eşşekleriniz Anırsın ;)[/B]

yener_sahin 02.02.2009 23:06

[QUOTE=velibircan;471591][B][COLOR="Red"]Başkanın'dan Satılık Taraftar !!![/COLOR]

[B]3 Otobüse Satılık Taraftar[/B] ([COLOR="red"][B] Pazarlık Payı Vardır [/B][/COLOR])...

* Çingenedirler

Siz Yatın Satın Aldığınız Eşşekleriniz Anırsın ;)[/B][/QUOTE]

hadi madem satıldınız bu kadar ucuza vermeyin kendinizi.bunları beleş alacak ağa kim :D

etzel1967 02.02.2009 23:21

taraftarlık bu kadar ayağa düşmüş demek...ads çoktan amatör lige düşmüş bile...uğraşmaya değmez...yazık o koskoca adanaya yazık...

GuNaY 02.02.2009 23:43

[B]Eline sağlık yener, olayı gayet güzel özetlemişsin...[/B]

merkez_emre 02.02.2009 23:52

acıyorum bende ads yi her ne kadar sevsem taraftarı buyukde desem satılık olduklarını yenı ogrendım.

bana da msnden bır ads li soyledı bastakı para alıyor bızde ne derse onu yapiyoruz die

spainloco 02.02.2009 23:53

[QUOTE=velibircan;471591][B][COLOR="Red"]Başkanın'dan Satılık Taraftar !!![/COLOR]

* Çingenedirler

Siz Yatın Satın Aldığınız Eşşekleriniz Anırsın ;)[/B][/QUOTE]

ellerine saglık hacı :) cok güzel yazmıssın :)

Kayseri ve adana taraftarlarına söylenecek pek laf yok..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:39.