![]() |
4 Eylül Panteri
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/petkovicb.jpg[/IMG]
Galatasaray ile oynan yarı final maçlarının yıldızı Petkoviç, turun 2. maçında da kalitesini ortaya koydu. Normal süresi ve uzatmalar 1-1 sona eren maçta penaltı atışlarıyla SİVASSPOR tur atladı. Penaltılarda Önce Arda, daha sonrada Ümit Karan ve Yaser’in penaltılarını kurtaran Petkoviç oyuna damgasını vurdu. Dört penaltı atışından sadece birinde topu ağlarında göre Petkoviç Sivasspor’u yarı finale taşıyan isim oldu. Maç sonunda takım arkadaşları tarafından omuzlara alınan Petkoviç taraftarın tezahüratlara alkışla cevap verdi. [B][I]SivasSpor.Com Özel Haberi [/I][/B] |
Cevap: 4 Eylül Panteri
Helal Olsun Petkovic.. Aslanim Benim..
Panterimmm Petkoviccccc :D |
vallahi be petkoviç helal sana helaaaaaaaallll
|
sivassporum destan yazıyor avrupa takımıyım diyenleri bir bir eziyor bülent hoca bu işi biliyor bekle avrupa yigido geliyor selamlar yönetime ve bülent hocamıza ve futbolculara şampıyonsun sen
|
Maçı seyrederken o kadar heyecanlandım, o kadar stres oldum ki. Hele Mehmet ile, Kamanan ile Balili ile Musa ile kaçan yüzlerce (!) golden sonra iyice heyecanlandım.
Ama penaltılara kalınca yemin ederim içime güven geldi. Çünkü Petkoviç'e çok güveniyordum. Hatta maçta olan kardeşim (tykinik58)e bile telefonda söyledim. Ve Arda'nın, Ümit'in, Yaser'in ve Mohamed'in penaltılar atılmadan topa gelirken kaçıracaklarını söyledim. Allah'ım sana sonsuz şükürler, bu büyük mutluluğu yaşattığın için. AYK |
İşte bu kadar.
Yenilsek bile başımız dik çıkacaktık maçtan. |
koçum benim yediğin tereyağlı bulgur pilavları helal olsun:D
|
helal petkoviçime zaten her kupada kalecinin emeği büyüktür bu kupayı alırsakda kalecimizin büyük emeği olmuş olacaktır
|
Helal olsun panterimize.Mükemmel kurtarışlar yaptı,zaferin mimarı oldu...
|
[B]Helal olsun Petkoviç , Panter Petkoviç !!![/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:14. |