SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hiç Bir Başarı Tesadüf Değildir (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23522)

SivasSpor.Com 03.02.2009 17:11

Hiç Bir Başarı Tesadüf Değildir

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/basari_tesaduf.jpg[/IMG]

Maç sonrası kırmızı beyazlı futbolcular "Hiçbir başarı tesadüf değildir" yazılı tişörtlerle tur attılar!4 Eylül Stadında büyük coşku yaşandı.

Sivasspor, Galatasaray'ı kupanın dışına itti !.. 2 sezondur Türk futboluna damga vuran Yiğidolar, son 10 günde 1 kez yenip 1 kez de son dakikada elinden kaçırdığı dev rakibini, penaltılarda Petkovic'in sergilediği müthiş performansla elemeyi başardı !.. Maç sonrası kırmızı beyazlı futbolcular "Hiçbir başarı tesadüf değildir" yazılı tişörtlerle tur attılar!

Maçın normal süresi 1-1 eşitlikle sona erince, ilk karşılaşma da 1-1 sonuçlandığı için yarı finalistin belirlenmesi için uzatma dakikalarına geçildi.

Uzatma dakikaları da 1-1 eşitlikle sona erince, yarı finalisti penaltı atışları belirledi. Sivasspor'da Diallo, Balili ve Kamanan penaltı atışlarını gole çevirdi. Mohammed Ali'nin kullandığı atışı ise kaleci Aykut kurtardı. Galatasaray'da ise Arda, Yaser ve Ümit'in kullandığı penaltı atışlarını kaleci Petkoviç kurtardı. Hakan Balta ise kullandığı penaltı atışını golle çevirdi. Galatasaray'ın kullandığı 4 penaltı atışından 3'ünü kurtaran Sivasspor kalecisi Petkoviç, takımının yarı finale yükselmesinde büyük rol oynadı.

kangalli58yasin 03.02.2009 17:13

Cevap: Hiç Bir Başarı Tesadüf Değildir

[B]HELAL OLSUN daha ne diyem !!
ve t-shirtler ile yaptiklari hazirlik ise cok güzel bir düsünce [/B]

fear58 03.02.2009 17:16

arkadaslar artık bırakın tesadufu ve onun gıbı seylerı artık tum TÜRKİYE bılyor Avrupada basarılarımzdan haberdar.. Tedafun dıyenler sadece çekemeyenler istemeyenler:) Bırakın desınler kım takar onları ve onlarda olacakkı SİVASSPORUMUZ İŞTE BOYLE CVBINI VERECEK EN GÜZEL ŞEKİLDE :))) ALAYINA YİĞİDOM YETEEERR.. kupa bızım ınsallah..

yeniceri217 03.02.2009 17:17

[FONT="Arial Narrow"][FONT="Tahoma"][SIZE="4"][/SIZE][/FONT][/FONT]
SİVASSPORUMUZU SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ ...

SEVDAMSIN58 03.02.2009 17:27

TEBRIKLER YIGIDOLA BUYUK BIR MUTLULUK VERDINIZ BIZE BU ..........TAKIMI YENEREK SIZI NASIL KUTLAYACAGIMI BILEMIYORUM INSALLAH BUNDAN SONRADA YOLUMUZA DEVAM INSALLAH
SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ
TEBRIKLER TEBRIKLER TEBRIKLER

sivaslitaner58 03.02.2009 17:29

aferim cocuklar petkovic ve kamanan guzel oynadilar ag kamanan ne sanslar kacirdin be usta

bahadır erdem 03.02.2009 17:31

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][CENTER]MAÇ ÇOK GÜZEL VE HEYECANLIYDI.

TARAFTARI TEBRİK EDİYORUM.SOĞUK VE MESAİ SAATİ OLMASINA RAĞMEN

TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMADI.[/CENTER][/COLOR][/FONT][/B]

etzel1967 03.02.2009 17:34

her şey muhteşemdi...emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.........

SEVDAMSIN58 03.02.2009 17:35

TEBRIKLER YIGIDOLAR ELBETTE SIZIN BASARINIZ TESADUF DEGIL DAHA SIZDEN COK BUYUK BASARILAR BEKLIYORUZ VE SIZE GUVENIYORUZ INSALLAH YARI FINALIDE GECIP FINALDE GUZEL BIR MAC CIKARARAK KUPAYA UZANIP ARDINDADA LIGDE SAMPIYONLUGA ASILACAKSINIZ
DUALARIMIZ SIZINLE
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
KAMANAN TEBRIKLER SANADA YIGIDOLASIYORSUN BAKIYOMDA
ILERDE DAHA IYI OLACAK

NUMAN 03.02.2009 17:35

Türk Spor Basın Mensuplarına itaf olunur
Bütün yıl boyunca SİVASSPORUN başarısını hazmedemeyen basın mensupları alın size bu başarıdamı tesadüf. Yazzık bu ülkede güzel şey yapanların hakkını verin. Yine taraf tutun. Adaletli olun, bu takım daha çok şeyler yapacak ben inanıyorum. Türk Teknik adamlarının Türk sporcusunun neler yapacağının en güzel örneği. Tayyip Başbakanımız Davosda Osmanıl Ruhunu temsil etti, inanıyorum bundan sonra bu ruh devamlı ilerleyecek, eziklikden kurtulacağız. Tebrik ediyorum Sayın Mecnun Başkan, Tebrik ediyorum Sayın Bülent Hocam ve Sevgili Sivasspor oyuncuları ve camiası. Nice başarılara kavuşmanın dileklerimle Allaha emanet olun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:12.