![]() |
HAKKI İÇİN OYNADIK
Sivassporlu futbolcular Trabzonspor galibiyetini kaptanları Hakkı’ya armağan ettiler.
Cuma günü İstanbul Olimpiyat Stadyumda Trabzonspor ile karşılaşan Sivasspor aldığı bu önemli galibiyeti kaptanları Hakkı’ya armağan ettiler. Galatasaray maçında kaptanlarının haksız eleştirilere maruz kaldığını belirten Sivassporlu futbolcular, “Trabzonspor maçına kaptanımız Hakkı için çıktık. Sahaya galibiyet için çıktık. Kaptanımızın hakkını savunmak için çıktığımız maçta hakkımızla galibiyeti aldık. Bu maçta da kaptanımız muhteşem futbol sergiledi. Kendini eleştiren kendini bilmezlere gerekli mesajları verdi. Aldığımız galibiyeti önce kaptanımız Hakkı’ya armağan ediyoruz. Bu galibiyetten de gerekli kişilerin üzerlerine düşen dersleri almasını istiyoruz. Herkes haddini bilsin. Yiğidolar ise bizi yalnız bırakmasın”dediler. Hakikat Gazetesi |
HAKKININ HAKKI
HELAL OLSUN SİZLERE KAPTAN HAKKIYI ONURE ETTİNİZ.HAKKININ HAKKINI ZİYADESİYLE VERDİNİZ.Ö.ÇAVUŞOĞLU GİBİ KİŞİLEREDE ŞAMAR OLSUN.BÜTÜN YORUMCULARADA.TOPTAN ANLAYAN ANLAMAYAN HERKES FUTBOLCULARI ELEŞTİRİYOR.FUTBOLCULAR DA MEDYA VASITASI İLE ELEŞTİRMENLERİ ELEŞTİRSE.BEN DİYORUM Kİ; LÜTFEN SEVİYELİ ELEŞTİRİ YAPALIM.HİÇ KİMSENİN ŞAHSİYETİYLE OYNAYIP,AŞAĞILAYIP,KÜÇÜK DÜŞÜRMEYELİM.SİZ ULEMA ELEŞTİRMENLER ACABA SİZ NEYİ BEĞENİYORSUN BİLELİMDE O TAKIMI VEYA O FUTBOLCUYU SEVELİM.BİZLER ÖZGÜR KİŞİLERİZ.3 YILDIZ SS.YİĞİDO LARIMIZ DAHA ÇOK CAN YAKACAK.ANADOLUNUN SESİ OLACAK.HEPİNİZİN AYAĞINA VE YÜREĞİNE SAĞLIK.SELAMLAR SEVGİLER.
|
helal olsun futbolculara kaptanlarına güzel bir jest yapmışlar hakkıya haksız yere laf atanlar utansın
|
dayanışma ve moral vermek çok önemli......
|
hakkı
Tüm sivas sporlu futbolcu kardeşlerimi bu hareketlerınden dolayı kutluyorum ve onlar a hayatları boyunca başarılar diliyorum hakkı kaptan sen bizim herşeyimissin
|
[b]evet bu macı sivassporlu futbolcular ruhunu sahaya koyarak hakkı baba için oynadılar vfe gecen hafta yapılan haksız yorumlara en güzel cevabı verdiler tebrik ediyorum hepsini...[/b]
|
BİZ HERZAMAN FUTBOLCULARIMIZIN YONETICELIRIMIZIN ARKASINDAYIZ KIMSE DIL UZATAMAZ FUTBOLCULARIMIZ KAPTANLARI ICIN OYNAMIS JEST YAPMISTIR BURDAN ONLARA TESEKURLERIMIIZI ILETIYORUZ ISTE DAYANISMA BUDUR BIZIM TAKIMDA DAYANISMA HOSGORU OLDUGU SURECE HEDEFIMIZE ULASACAGIMIZA INANIYORUM
ISTE ANADOLU TAKIMI ISTE SIVAS |
HAKKI SENI YARADANA GURBAN CANIM YIGIDOM BENIM arkandayız senınleyız butun takım ve bız taraftarlarınız basarılarından dolayı senı kutlar basarılarının devamını dılerızz.......
|
[b]Hakkı seni seviyoruz...Altın yere düşmekle pul olmaz sen bizim herşeyimizsin...Bu galibiyettede senin payın çok fazla ....[/b]
|
işte yiğidoluk işte sivasllılık budur sivasta hiç kimsenin sırtı yere gelmez
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:26. |