SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23653)

existence 09.02.2009 08:03

A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz..

Sevgili Arkadaşlar,
Biriliyorum bu konu, defalarca başka konu adı altında konuşuldu.

Ama hiçbirşey değişmiyor. Diğer takımlara bakıyorsun trübünler hep dolu hep tezahurat. Bizde kahvedeki maç heyecanı stadyumdan daha fazla. Neden böyle oluyor. kahvede seyretmek kale arkasından seyretmekle aynı para. Kahvede dahamı güzel. Stadta maraton kısmında ayağa kalkamıyoruz.

Lütfen bu konularda bişeyler yapalım.

Sizde düşünceleriniz yazarsanız Şampiyonluğa giden takımımıza daha çok taraftar sağlayabiliriz. 3. ligte iken nasıl taraftarımız olurdu düşünsenize. Tv ler bizden bahsederdi. benim düşüncelerim,

1. İstasyon caddesine maç günü ve satini yazan pankart yazalım.
2. çarşı esnafı vitrinlerine maçı hatırlatan yazılar yazsın.
3. bazı esnaflar en azından alışveriş yapalara 1-2 bilet hediye etsin. ( çekiliş yapsın, belli miktarda alışveriş yapana olsun, Şöyleki biz 100 liralık bişey alsak en az 10-15 lira indirim yaptırıyoruz. 100 liralık alışveriş yapana 1 bilet verse, 85-90 liraya satacağı malı 95 liraya vermiş olur)
4. Yönetim ve Sivas'lı yetkililer bazı sanatçılarla konuşsunlar. maç öncesi birkaç şarkı söylesinler.

Benim aklıma gelenler bunlar.

Acil olarak taraftarları trübüne çekmemiz gerek.
Takımımız Şampiyonluğa ilerliyor arkadaşlar. Şaka değil bu gerçekçek.

izmirliyigido 09.02.2009 08:18

Cevap: A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz..

Takım çok çok iyi, yönetim çok çok iyi, futbolcular çok çok iyi, hocalarımız çok çok iyi, futbolumuz ve istikrarımız herkesin dilinde ama gel gelelim TARAFTARIMIZ her yerde, herkesin dilinde ÇOK KÖTÜ. Ben inanamıyorum taraftara.

Ne kıymetli mabadınız varmış kardeşim. İlla ki, sıcak kahvede veya evde mi seyredince taraftarlık oluyor. İki gün sonra da ŞAMPİYON olursak (ki inşallah Allah kısmet etmiştir) herkes bu başarıya sahiplenecek.

Bursa'lısı, Ankara'lısı, G.Antep'lisi, Eskişehir'lisi, hatta İstanbul'lusu bu takıma özenirken bizde kıymetini bilmiyoruz. Sadece "Siivas, Siiiivass" demekle taraftarlık olmuyor. Orada tezahürat yapan gençleri "Oturun gardaaşş, göremiyoghh" demekle de olmaz.

Biraz silkelenip kendinize gelin yoksa bu liderliği de, Şampiyonluğu da haketmiyorsunuz bu halinizle. Bir zahmet kaldırın k..nızı da doldurun stadı, alem bir taraftar görsün, bir tezhürat görsün. "[B]Tamam bu Sivas'lılar bu takımı hakediyor[/B]" desin. Uyumayın, UYAANIIIIIIIIIINNNNNNNNN !!!!!.... Yeter artık yav. Vallahi yeter !...

AYK

SS'li 09.02.2009 08:21

Sivas'lıların sivasspor gibi bir takım neyine. Naklen maçlarda insan utanıyor.

existence 09.02.2009 09:17

Evet Uyanma zamanı artık. Trübünlerin full olduğunu görecek günlerimiz gelecek :)

Abdullah DuMaN 09.02.2009 09:20

[B]Dakika 78 Sivasspor 2-Kocaelispor-0 sanki 2-0 yenik durumdayız taraftarda çıt yok aksine Kocaelisor taraftarı ayakta oturmuyor şampiyon değilizde sanki kümeye oynuyoruz taraftarın bu zihniyeti ne zamana değişir bilemem[/B]

rebelife58 09.02.2009 09:47

SİVAS TARAFTARI (BİLET ALIP MAÇA GİDEN HARİÇ)KUSRA BAKMASIN BİZDEN BİR HALT OLMAZ.
TAKIMIMIZ REKORDAN REKORA KOŞUYOR BİZİM MİLLET BİR BİLET BİLE ALMIYOR LİGDEKİ EN UCUZ BİLETİ SATTIĞIMIZ HALDE KİMSE ALMIYOR KAPILARIN AÇILMASINI BEKLİYOR İNANIN BİZ BU TAKIMI HAKETMİYORUZ.
ŞİMDİ BANA KIZAN OLACAK PEKİ SİZE BİRŞEY SORACAM BU HAFTAKİ TRABZON-ANKARAGÜCÜ MAÇINI İZLEYEN VARMI, FUTBOLCULARI DEĞİL TARAFTARI İZLEYİN MEST OLURSUNUZ, KİMSE KUSRA BAKMASIN BİZİM TAKIMIMIZ ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR AMA TARAFTARIMIZ HİÇ BİŞEYİ HAK ETMİYOR.BU DURUMUN ACİLEN DÜZELMESİ LAZIM TARAFTARIN 58. DAKKADA HAVAYİ FİŞEK FİLAN ATMASI BALON FELAN NE BİLİYİM BİŞEYLER YAPMASI LAZIM, AYRICA BİZDE BU İKİ TAKIM TUTAN TARAFTAR OLDUKÇADA İLERLEYEMEYİZ ÇÜNKÜ ONLAR BİZ 1. İKEN SVASI TUTUYOR SADECE,
TARAFTAR OLUYORSANIZ ÇILGIN OLUN YADA OLMAYIN DAHA İYİ ,SİVASIN TARAFTARI BÖYLE OLAMAZ BU TAKIM BÖYLE KÖTÜ BİR TARAFTAR HAK ETMİYOR.....

izmirliyigido 09.02.2009 09:50

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;475307][B]Dakika 78 Sivasspor 2-Kocaelispor-0 sanki 2-0 yenik durumdayız taraftarda çıt yok aksine Kocaelisor taraftarı ayakta oturmuyor şampiyon değilizde sanki kümeye oynuyoruz taraftarın bu zihniyeti ne zamana değişir bilemem[/B][/QUOTE]

Sivas2ta ki gruplar, dernekler ne yaparalr? Ne işe yararlar? Tamam o gruplarda ki gençlere birşey demiyorum. Onlar 10-15 kişi bir araya gelip bağırmaya çalışıyorlar. Grup liderleri, dernek başkanları ne iş yaparlar abi?

Hiç 5-6 bin kişi bir araya getiremiyorlar? Hiç mi amigoluk yapacak bir adam yok? Hayret edilecek bir durum. Elalemin madarası oluyoruz.

Çok haklısın Abdullah'cım, sessiz sakin sanki 4-5 tane gol yemişiz de yapacak birşeyimiz kalmamış gibi bön bön seyrediyoruz. Bursa seyircisinden utandıım vallahi. Takım, Fenerbahçe karşısında 3-0 mağlup, adamlar yeri göğü inletiyor. Biraz ders almamız lazım.

AYK

Dağcı 09.02.2009 09:55

Taraftarı coşturacak bir amigo eksikliği ortada.

Ayrıca onlarca taraftar gurubuna gerek yok. Birlik olunması gerekiyor.

spidey58 09.02.2009 10:15

Çok haklısınız gardaş.Malesef sivas gençlerinde takımı sahiplenme olayı yok. Maratona bakıyorum hep 40-50 yaşlarında adamlar geliyor, e onlardan da bağırıp tezahürat yapmasını bekleyemezsin ki.Başka bir şehir bu konumda olsun vallahi stad dolup taşar.Yazık vallahi yazık, takım şampiyonluğa hazır ama taraftarımız hala ikinci ligde...

yigido_furkan 09.02.2009 10:18

son macta bazen oyle oldukı Bulent hocanın sesı duyuluyo staddan cıt cıkmıyo olmaz böyle bişey lutfen artık bırılerı bıseyler yapmalı takım şampiyonluga gıdıyo kendı sahamızda rakıp takım taraftarının sesı bizden cok cıkıyo

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:31.