SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Taraftara Sitem (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23703)

SivasSpor.Com 11.02.2009 08:52

Taraftara Sitem

[IMG]http://www.fotomac.com.tr/i2/y/1812.jpg[/IMG]

[B]Abdullah YİĞİT / FotoMaç[/B]

[B]Taraftara sitem...[/B]

Sivasspor'un özellikle son iki sezondur Türk futboluna getirdiği renk ve heyecan ortada... Futbolla ilgili olan kime sorarsanız şampiyonluk adaylarından birisinin Sivasspor olduğu cevabını alırsınız. İşte bu güveni iki sezonda sağlayan kırmızı-beyazlılar, ayrıca futbol kamuoyuna "Fazla para harcamakla iyi takım olunmaz" gerçeğini de ispat etti. Elinizde bunları yapan bir futbol takımınız var ve siz bunun kıymetini bilmiyorsunuz. Nasıl mı? İki tane örnek vereyim, hem de geçen haftadan. Cuma akşamı Trabzonspor- Ankaragücü maçı oynandı. Avni Aker tıklım tıklım ve olabildiğince coşkulu. Maç 1-1 devam ediyor dakika 90 ve Trabzonlular hâlâ takımlarına destek veriyor. Nitekim uzatmalarda galibiyet golü geliyor ve sonra takımlarıyla adeta bütünleşiyorlar. Bir gün sonra Sivas 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor-Kocaelispor maçı oynanıyor. Stadın 3'te 2'si dolu. Sivasspor maçı çok rahat kazanıyor ve yeniden liderlik koltuğuna oturuyor. Herkes taraftarların bunun keyfini çıkaracağını düşünürken, 85. dakikada stat boşalmaya başladı.

[B]Sivas'a herkes hayran [/B]
Bu manzarayı gören, "Sivasspor puan kaybetmiş de seyircisi takımı protesto ediyor" sanır. Maça gelenlerin çoğu hakemin bitiş düdüğünü bile duymadı. Oysa statta kalıp, futbolcuları tribünlere çağırsan ve liderliğin keyifini çıkarsan fena mı olur? Ben anlamıyorum, Sivas'ta genellikle bu durum var. Sanki Sivasspor yıllarca şampiyonluğa oynamış ve birkaç kez şampiyon olmuş da, seyirci buna alışmış gibi bir durum var. Şöyle bir düşünün! Sivasspor'un elde ettiği başarının hayalini kuran ve sizin yerinizde olmak isteyen kaç milyon futbolsever var? Bu takım, bünyesinde 20 trilyonluk tek futbolcu barındıran ekipleri geride bırakıyor. Sivasspor'u sevmek öyle lafla sözle olmaz! Ben icraata bakarım, maalesef şu ana kadar da bir icraat göremedim...

GokhanTurna 11.02.2009 08:55

Cevap: Taraftara Sitem

Yazık vallahi yazık ya. Sivasa bu takım fazla ciddi sölüyorum. Bu takım bursada, kocaelide, sakaryada,ankaragücünde olcak bak gör nasıl destekliyorlar takımı

oguzhan_1616 11.02.2009 08:58

Bence Stada gidenler Taraftar değil seyirci:mad:

YENİÇERİLER 11.02.2009 09:11

[B]yeniçeriler
merkez tayfa[/B]
yiğido gençlik
1967 gtd
[B]çılgınlar 58
58 sivassporum taraftarlar derneği[/B]
grup gardaşlar

Yukarıdakiler Sivasta faaliyet gösteren ve göstermiş olup bırakanlar v.s.

[U]TOPLANSALAR YİNE BİR FAALİYET OLMAZ[/U]

sınıfta kaldınız sınıfta kaldık beyler bayanlar...

RECEP_YÜKSEL 11.02.2009 09:18

[B][COLOR="DarkGreen"]Tamam taraftara sitemde stada pankart astırmayan

sorumlulara sitem edelim

işin özü birlik olmadığından

herşeye boyun eğeriz

Taraftar çeker cefa bunu asla unutma[/COLOR][/B]

GokhanTurna 11.02.2009 09:20

[QUOTE=YENİÇERİLER;476342][B]yeniçeriler
merkez tayfa[/B]
yiğido gençlik
1967 gtd
[B]çılgınlar 58
58 sivassporum taraftarlar derneği[/B]
grup gardaşlar

Yukarıdakiler Sivasta faaliyet gösteren ve göstermiş olup bırakanlar v.s.

[U]TOPLANSALAR YİNE BİR FAALİYET OLMAZ[/U]

sınzfa kaldınız sınıfta kaldık beyler bayanlar...[/QUOTE]

İşte böle düşünürsek olmaz arkadaşlar.Olumlu düşünceksin başarmak için çaba harcıcaksın olmaz böle işlem yapmadan pes etmek.

Liderler bir araya gelsin marşlar herkese dağıtılsın önceden hazırlık yapılsın kendilerini test etsinler bi.

Diğer taraftar gruplarının çalışmalarını incelenmeli bunlar zor değil arkadaşlar biraz çaba lütfen

özgühertaş 11.02.2009 09:27

hala boş boş yorumlar yazıyoruz.abi bizim taraftar olabilmemiz için biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.zamanla olucak.bizler gurbette fb li gsli bjkli olarak büyüdük veya büyütüldük.kimse bize sivasspor aşkını aşılamadı.sorarım şimdi herkeze yakın geçmişe kadar hangi takımı tutuyorsun diye soruldugunda kaçımız SİVASSPOR cevabını veriyordu.daha yeni yeni bilinçlenmeye başladık şimdi biraz olsun bizler SİVASSPORLUYUZ demeye başladık ve kendi çoçuklarımıza SİVAS aşkını aşılamaya başladık.zamanla bu aşılama yaptıgımız çocuklarımız bizim çagımıza geldiklerinde işte o zaman gerçek taraftarı görücez.

yener_sahin 11.02.2009 09:39

mevcut yönetimle taraftardan hiç bir şey beklemeyin.taraftar olacak kişiler öğrenciler.onlarda bilet parası yüzünden maça gidemiyorlar.yönetim stadında taraftar istemiyor.bunu açık açıkda beyan ediyor.yönetim seyirci istiyor.burda tek suç taraftarın değil yönetimindir.gereken desteği vermemesindendir.herkes ne kadar da kolay konuşabiliyor.MEVCUT YÖNETİM BU TUTUMUNU DEĞİŞTİRMEDİĞİ SÜRECE TARAFTARIMIZ OLAMAZ....

Abdullah DuMaN 11.02.2009 09:42

[B]Örnek olarak Kocaeli taraftarı ligin sonunda olmalarına rağmen bu kadar destek veriyorlar demekki lider olsalar neler neler yaparlar[/B]

SS'li 11.02.2009 09:59

Ordan burdan örnek göstermeyi bırakın, biz ne yapabiliriz ona bakalım.

Böyle devam edemez. AYIP!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:59.