SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Tek Grup!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23709)

tanju_58 11.02.2009 11:51

Tek Grup!!!

Sivassporumuzu stadlarda daha etkili motive edebilmek için daha iyi destek çıkılabilmesi için güçlü bir taraftar grubuna ihtiyaç vardır.Taraftarlık konusunda Sivasımızın nekadar geride olduğunu herkes dile getiriyor.

Takımımızın buralara gelmesinde birlik beraberliğin payı çok büyüktür.Bu şampiyonluk yolunda zorlu 15 hafta kala trübünlerimizinde kendini derleyip toparlaması gerekiyor.Stadda tek bir vicut gibi olunması gerekiyor yeterli desteği ve ateşi takıma yansıtmak için.

Buradan tüm gruplara sesleniyorum.Gelin tek bir vicut olalım.Tek bir grup altında toplanalım.Grbumumuzun adıda Sivaslının lakabı olan YİĞİDOLAR olsun...

yusuf_yusuf 11.02.2009 11:53

Cevap: Tek Grup!!!

evet tek grup olsun ozman daha fazla ses çıkar

LosTie58 11.02.2009 11:58

Bende tamı tamına aynı fikirdeyim.

GokhanTurna 11.02.2009 12:05

Geçen senede bu sorunu yaşadık o kadar konusmalara rağmen birleşme olmadı. Hala merak ediyorum şu grup liderlerini kimler isimlerini açıklarmısınız..

kempes 11.02.2009 12:09

bir zamanlar sivas'ın taraftarı vardı, şimdi çoğu seyirci olmayı yeğliyor
taraftarı olduğu zaman takım 3. ligde belde takımları ile mücadele veriyordu
takım süperligde, lakin taraftar yoğunluğu seyirci ablukası arasında kaldı
stad taki yoğunluk gol olunca bir kaç dakika
maç sonuna doğru bir kaç dakika taraftar,
diğer zamanlar seyirci

KayseriSivas 11.02.2009 12:14

inşallah sivasspor sezon sonu şampiyon olur

Akartuna58 11.02.2009 12:44

[QUOTE=tanju_58;476391]Sivassporumuzu stadlarda daha etkili motive edebilmek için daha iyi destek çıkılabilmesi için güçlü bir taraftar grubuna ihtiyaç vardır.Taraftarlık konusunda Sivasımızın nekadar geride olduğunu herkes dile getiriyor.

Takımımızın buralara gelmesinde birlik beraberliğin payı çok büyüktür.Bu şampiyonluk yolunda zorlu 15 hafta kala trübünlerimizinde kendini derleyip toparlaması gerekiyor.Stadda tek bir vicut gibi olunması gerekiyor yeterli desteği ve ateşi takıma yansıtmak için.

Buradan tüm gruplara sesleniyorum.Gelin tek bir vicut olalım.Tek bir grup altında toplanalım.Grbumumuzun adıda Sivaslının lakabı olan YİĞİDOLAR olsun...[/QUOTE]

haklisin kardes tek bir grup olmaliyiz ya arkadaslar düsman degil kardessiniz

BIRLESIN ARTIK

OLCAY_58_AKKUS 11.02.2009 13:07

3 yıldır bir taraflarımızı yırttık birleşin diye biz birleşin dedikçe onlar kendi aralarında parçalanıyor.biraz kalabalık merkez vardı onlarıda parçalndı diye duydum yazık diyorum.amaç bir ama yinede birleşemiyorlar.

58_babacan_58 11.02.2009 14:06

[B][COLOR="Red"]TEK GRUP - TEK TAKIM - TEK SESSSSSSSSSSSSSSSSS OLSUN ARTIK YETERYA ÇILGIN VE ATEŞLİ TARAFTAR İSTİYORUZ ARTIK.[/COLOR][/B]

Army 11.02.2009 15:07

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;476420]3 yıldır bir taraflarımızı yırttık birleşin diye biz birleşin dedikçe onlar kendi aralarında parçalanıyor.biraz kalabalık merkez vardı onlarıda parçalndı diye duydum yazık diyorum.amaç bir ama yinede birleşemiyorlar.[/QUOTE]

[B]Merkez, Yeniçerilerin devamı niteliğinde yürüttüğümüz bir oluşumdu kalabalıktık doğru diyosun ama kuru kalabalık değildik sağlam bi kalabalıktık.. Parçalanmadık bizde kol kırılır yerin içinde kalır parçalanalım ayrı ayrı grup olalım gibi birşey asla olmadı, olamaz..Sivasta tribünlerde; birçok şeyden fedakarlık edip bu takıma olan sevgisi yüzünden her taşın altına gözünü kırpmadan elini sokanlara destek olunmadığından dolayı hatta destekten çok kösteklik olduğu için yıldırdılar herkesi..

Bir diğer hususta ben sayamadım belki sayanınız vardır bu kaçıncı birleşin topici? Birleşme oldumu şimdiye kadar? Hayır olmadı.. benim şahşi görüşüm tribun guruplarında birleşme olacak gibide durmuyor.. Haa birleşme olmadan sağlam tribün olur mu derseniz bal gibi olur.. Başkanı, yöneticisi, belediyesi vs. taraftara destek versin o zaman görün sivas tribunlerini..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:23.