![]() |
MEHMET YILDIZ'IN MİLLİ TAKIM PERFORMANSI
Arkadaşlar Mehmet Yıldızın milli takımda gösterdiği performansı nasıl buluyorsunuz.ben şahsen performansını beğenmiyorum.çünkü oyuna girdği zaman topla oynadığını çok görmedim.bir batuhan karadeniz bile girdiğinde topla oynuyor.pozisyon yaratıyorken.mevlüt yine öyle.ama mehmet ne topla oynuyor.nede birşey yapıyor.sadece rakibe faul yapıyor.mehmet bu olmamalı.fatih terim bile mehmette bir kıpırdanma görse hemen ilk on bire alacak ama,şu ana kadar verilen fırsatları iyi değerlendiremedi.umarım ispanya maçlarında sivasın gururu olur,göğüsümüzü kabartır.
|
Cevap: MEHMET YILDIZ'IN MİLLİ TAKIM PERFORMANSI
Bence Milli Takimin oyunu mehmetin stili degil. Mehmetin oyunu kapali takimlara karsi etkili. Teknik bir oyuncu degil ve biraz yavas, o yüzden fazla uyum sagliyamiyor milli takima
|
[B]bugün ki maçta tribünden gördüğüm kadarıyla ikili mücadelelerde biraz yetersiz kaldı..[/B]
|
ben calisiyordum maci izleyemedim,kac dakika oynadi?
|
[QUOTE=firari-58;476680]BUGÜNKÜ SUSKUNLUĞUMUZ YARINKİ BAŞARILARIMIZ İÇİNDİR kendini 4 büyük sananalar.......... türkiyede iki çeşit taraftar vardır SİVASLI olanlar ve SİVASLI olduklarını bilmeyenler................... .............................. .............................. ......... €skiden €km€k asLanın ağzındaydı...
Şimdi asLanda aç ANLADIN SEN ONU...ÇILGINPUSATLAR........ SİVAS BAŞARDIKÇA SİZLER(FB-BJK-GS-TS) VE BİZLER(ÇILGINPUSATLAR) ÇILDIRMAYA DEVAM EDECEK ...........ölümüne sevda dedik[/QUOTE] Helal olsun sana, konuyu çok güzel bağlamışsın. :confused: Mehmet'in oyunda etkili olamamasının üzerindeki Milli Takım baskısından ve 2. yarıda yapılan değişikliklerin takımın performansını düşürmesinden dolayı kaynaklandığı fikrindeyim. |
bizzat stadda izledim maçı Mehmet milli takımda oynuyamıyor İzmirliler Mehmet girerken dalga geçmeye bile başladılar nerdeyse. Haklı herkes Mehmet sivasdan başka bi takımda oynuyamaz
|
rakip takım savunması karşı biraz etkisizdi
|
BİRİNCİSİ İKİNCİ YARIDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER OYUNU ÇOK ETKİLİYO
İKİNCİSİ MEHMET YILDIZA PAS ATMIYORLAR ZATEN 15 DAKİKA YANİ OYUNA KONSANTRE OLAMIYOR... SAHANIN ZEMİNİ AĞIR OLMASINA RAĞMEN TOPLA BULUŞTUĞU ZAMAN DA RAKİBE DOKUNUNCA İNDİRİYO YERE... |
Mehmet Yıldız'ın abartıldığını düşünüyorum 2 aydır oynadığı maçlarda çok pasif.
|
MEHMET YILDIZIN MILLI TAKIMDA OYNAYACAGI MACLAR VAR OYNAMAYACAGI MACLAR VAR. MESELA ESTONYA MACINDA OYNAMASI GEREKIRDI. BIRDE MILLI TAKIMIN OYUN ANLAYISI MEHMETLE COK AYRI. SIVASSPOR TAKIMINI MILLI TAKIMA KOY YABANCILARIN YERINE YERLILERI MONTA ET. YENSIN GELSIN. NEDIR BU GALATASARAY HASTALIGI. INGILTERE MACINDA AYHANIN NE ISI VARDI ORADA BIZIM MUSA, İBRAHİM DAGASAN OYNAYAMAZMIYDI. MURAT, SEDAT, SEZER VS BUNLARIN HEPSI MILLI TAKIMDA RAHAT OYNARLAR.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:53. |