![]() |
Kamanan Şaşırdı !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/kamanansvs.jpg[/IMG]
Sivasspor'un yeni yıldızı Yannick Kamanan, "Bu kadar çabuk uyum sağlayamam sanıyordum. Türkiye tam bir futbol ülkesiymiş" dedi. [B]İletişim sorunu yok [/B] Devre arasında İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımından transfer edilen Yannick Kamanan, Türkiye'ye çok çabuk uyum sağladığını söyledi. Takımdaki Afrikalı oyuncularla kolay iletişim kurabildiğini dile getiren Fransız yıldız, "Bu kadar çabuk alışacağımı sanmıyordum. Ancak bana gösterilen ilgi karşısında çok şaşırdım" dedi. [B]Böylesini görmedim [/B] Türkiye'nin tam bir futbol ülkesi olduğunu kaydeden Kamanan, şunları söyledi: "Taraftarlar inanılmaz. Daha önce Fransa ve İsrail'de futbol oynadım ama böylesini görmedim. Takımlarını desteklemek için maç boyu çılgınca bağırıyorlar. Bu da beni ateşliyor. Sivasspor formasıyla Türkiye'de şampiyonluk yaşamak istiyorum." [B]FotoMaç[/B] |
Cevap: Kamanan Şaşırdı !
bu takıma uyum saglamak zor degilki kimse kimseyi rakıbı olarak gormuyo bu takımda herkes kardeş
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;476715][IMG]söyledi: "Taraftarlar inanılmaz. Daha önce Fransa ve İsrail'de futbol oynadım ama böylesini görmedim. Takımlarını desteklemek için maç boyu çılgınca bağırıyorlar."
[B]FotoMaç[/B][/QUOTE] Abi Sivas'taki taraftarlardan bahsettiğine emin misin? |
Takıma alışır da hiçbir sosyal faaliyete imkan tanımayan sivas'a alışır mı orasını bilemem.
|
[QUOTE=edebiyatisyen;476720]Abi Sivas'taki taraftarlardan bahsettiğine emin misin?[/QUOTE]
O zaman kamananın geldiği yerde seyirci bile yoktu.Bizim seyircileri taraftar gibi görmüş |
zamanla Sivassporun 2. Balilsi olacak bundan sonra inşallah taraftarlarımız daha çok olacak,
|
beyler bu kadar karamsar olmayın.bakıyorum da herkes çok umutsuz,ölü gibi.iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş :) eğer sevmeyen varsa da gitsin başka yerlere.siz bi amasyaya gidin de sivasın paris olduğuna inanın :)
|
kamanan mukenmel bir oyuncu onukesveden bulen hocamizdan ve yonetimimizden allah raziolsun.
|
Desene kamanan bursa taraftarını görünce neler söyleyecek...
|
İnşallah kamanan sivassporumuz şampiyon olur sende gol kralı olursun
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26. |