![]() |
Divriğimizde 11 yeni transfer..!!!
Divriğisporumuz çoğunluğu 2. ligden olmak üzere 11 yeni futbolcuyu renklerine bağladı...Sezon başından bu yana maddi sıkıntılar yaşayan kulübümüz 13 oyuncuyla da yollarını ayırdı bu 13 oyuncunun sadece 5 tanesi ilk devre boyunca şans bulabilmişti... Kulüp başkanı BALLANLI ve Teknik direktö Ali METİN düşmek gibi bir şeyin akıllarının ucundan bile geçmediğini belirtti...Ali METİN gelen futbolcuların gidenlerden kat kat iyi olduğunu vurgulayarak çok iyi bir antalya kampı geçirdiklerini belirtti..
|
Cevap: Divriğimizde 11 yeni transfer..!!!
[B][COLOR="Blue"]sivasımın güzide ilçelerinden divriğispora başarılar dilerim.inşallah istediği hedeflere ulaşır ve tüm sivaslı ve divriğili hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz.[/COLOR][/B]
|
transferlerimiz süper kalemiz sağlam orta sahamız mükemmel forvetimizde ise ilk defa bu kadar çok seçenek var . Defansımızı izleme fırsatı bulamadım ama süper ligden ve ikinci ligden kaliteli stpoerler alındı umarım defans hattı da iyidir..
|
Bizim geçen seneki pafı vede hocayı verseydik bu sene bi üst lige çıkarlardı belki.
|
hayırlı olsun divriğililer hadin yapın artık bişeyler.
|
keşke verseydiniz pafı onu mecnun başkanla levent başkan bilir...
|
LİG DE SONUNCU SIRADAYIZ İNŞALLAH TRANSFERLER FAYDALI OLUR
|
[B]Ben ligden düşmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum keza Divriğimiz başarılı olursa ploy off bile zorlar...[/B]
|
Divriğispora başarılar inşallah Divriğisporuda süper ligde görmek nasib olur
|
[B]hayırlı olsun Divriği ye inşallah yükselişe de geçer...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:23. |