![]() |
Dünkü maçta 9o dakika boyunca gırtlak patlatan bizdik maça gelmeyen hiç bir kimsenin yorum yapmaya hakkı yok gece 12 de yola çıktık 47 kişilik otobüste 60 kişiydik bu kadar insanın tek bir amacı vardı o da sivassporumuzun güzel bir galibiyeti maça gelelim ne pankartları alabildik içeri nede davulları biz üzerimize düşen görevi yaptık davulun sesi uzaktan hoş gelir ankara'da olanlar bilir halen sesim kısık konuşamıyoruz bile .kızılayın göbeğinde yüzlerce taraftar(yeniçeriler) tezahurat yaparak gezdik sadece stadda bağırmak yetmiyor onun için maça gelmeyenler sadece okusun bu kadar yorum yapmasın emeğe saygısızlık yapmasınlar bu ahkam kesenler adana maçına gelsinler
SİVASLI İSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET |
arkadaşlar ben hala ankaradayım dün sinop tan geldim benim de sesim çıkmıyor. diyeceğim şu bende sizin kadar bağırdım ama ne yeniçeri nede çılgınlar grubundanım sadece SİVASSPOR taraftarıyım SİVASLIYIM ısrarla taraftar gruplarından bahsetmeyelim bu bize sadece zarar verir,tarih boyunca SİVAS ayrılıklardan çok çekti artık ayrılığı bırakma vakti geldi de geçti bile sadece birlik beraberlik...
SADECE VE SADECE SSSSİİİİVVVAAAASSSSSSSPPPOOORRR.... |
Gardaslar, bu konu hakkinda acilmis bir topic var.
Lütfen ordan devam edelim. Burasini kilitliyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:53. |