![]() |
Sivasspor Çift İdman Yaptı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/idman1.jpg[/IMG]
Eskişehirspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kırmızı-beyazlı takım dünü çift antrenman yaparak geçirdi. Uygun, futbolcularına aralarında 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek Hadise'nin ''Düm Tek Tek'' adlı parçasının da bulunduğu çeşitli eserleri dinleterek fizik-kondisyona yönelik çalışma yaptırdı. Dizindeki sakatlığı nedeniyle dün İzmir'de ameliyat edilen Hayrettin Yerlikaya ile izinli olduğu bildirilen Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç'in katılmadığı idmanda, futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Sivasspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını bugün saat 16.00'da yapacağı idmanla sürdürecek. |
Cevap: Sivasspor Çift İdman Yaptı
iyi hazırlanmak lazım artık telafısı olmayan maçlar başlıyor yavaş yavaş her maç fınal bızım için...
|
ARTIK BUYUK TAKIM OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ... ESKİŞEHİR GİBİ TAKIMLARA PUAN VERMEZSEK BU SENE ŞAMPİYONUZ ARTIK BUYUK TAKIMIM DİYE GECİNENLER SİVASSPORLA MAÇ YAPACAGI ZAMAN AYAKLARI BİRBİRİNE DOLAŞIYO TOPRAKTAN GELDİK TOPRAGA GİDECEGİZ SİVASLI DOGDUK SİVASLI OLECEGİZ
|
mehmet yıldızdan haberi olan var mı arkadaşlar
|
[I]ama şuda önemlidir saten şampiyonlığu garantiledik diye boşlarsak işi yada diyer takımları hafife almamalıyız:confused:[/I]
|
[B]14 hafta final gibi maçlar bizi bekliyor,iyi çalışmak lazım.[/B]
|
[B]HAYIRLISI OLSUN BU MAÇ KESİNLİKLE 2-0 BİZİM OLACAK[/B]
|
Düm Tek Tek Kamanan!
Düm tek tek Kamanan!
Siyahi yıldız, Hadise'nin şarkısının kendisini motive ettiğini söyledi. Sivasspor idmanlarını 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek Hadise'nin ''Düm Tek Tek'' adlı parçasıyla yaparken, Fransız oyuncu Kamanan'ın bu şarkının tiryakisi olduğu öğrenildi. Kamanan, "Bu parça beni motive ediyor. İdmanlarda ekstra çalışıyorum. Kendimi ise çok formda hissediyorum" diye konuştu. Fotomaç Baby you’re perfect for me Bebeğim sen benim için mükemmelsin you are my gift from heaven Cennetten hediyemsin this is the greatest story of all times Bu tüm zamanların en iyi hikayesi we met in like in a movie Filmlerdeki gibi buluştuk so meant to last forever Sonsuza kadar süreceğini düşündüm and what you’re doing to me ve bana yaptığın şey feels so fine çok iyi hissettiriyor angel I wake up Meleğim, kalkarım and live my dreams ve rüyalarımı yaşarım endlessly sonsuza dek crazy for you senin için çılgın [Nakarat] can you feel the rhythm in my heart kalbimdeki ritmi hissedebiliyor musun? the beats going Düm Tek Tek vuruşlar düm tek tekliyor always out it like there no minute her zaman dakika yokmuş gibi çıkıyor feels like there’s no way back geri dönüş yokmuş gibi hissettiriyor can you feel the rhythm in my heart kalbimdeki ritmi hissedebiliyor musun? the beats going Düm Tek Tek vuruşlar düm tek tekliyor always out it like there’s no minute her zaman dakika yokmuş gibi çıkıyor feels like there’s no way back geri dönüş yokmuş gibi hissettiriyor baby i read all answers bebeğim bütün cevapları okudum in your exotic movements egzotik hareketlerindeki you are the greatest dancer of all times sen tüm zamanların en iyi dansçısısın you make me feel so special beni çok özel hissettiriyorsun no one can kiss like you do kimse senin öptüğün gibi öpemez as it is your profession senin profesyonelliğinde olduğu gibi feel so fine çok iyi hissettiriyor angel I wake up Meleğim, kalkarım and live my dreams ve rüyalarımı yaşarım endlessly sonsuza dek crazy for you senin için çılgın [Nakarat] can you feel the rhythm in my heart kalbimdeki ritmi hissedebiliyor musun? the beats going Düm Tek Tek vuruşlar düm tek tekliyor always out it like there no minute her zaman dakika yokmuş gibi çıkıyor feels like there’s no way back geri dönüş yokmuş gibi hissettiriyor can you feel the rhythm in my heart kalbimdeki ritmi hissedebiliyor musun? the beats going Düm Tek Tek vuruşlar düm tek tekliyor always out it like there’s no minute her zaman dakika yokmuş gibi çıkıyor feels like there’s no way back geri dönüş yokmuş gibi hissettiriyor can you feel the rhythm in my heart kalbimdeki ritmi hissedebiliyor musun? always out it like there’s no minute her zaman dakika yokmuş gibi çıkıyor feels like there’s no way back geri dönüş yokmuş gibi hissettiriyor |
iyi iyi takım çok formda yıkacaz ortalığı
|
sspor Çift İdman Yaptı
-------------------------------------------------------------------------------- ARTIK BUYUK TAKIM OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ... ESKİŞEHİR GİBİ TAKIMLARA PUAN VERMEZSEK BU SENE ŞAMPİYONUZ ARTIK BUYUK TAKIMIM DİYE GECİNENLER SİVASSPORLA MAÇ YAPACAGI ZAMAN AYAKLARI BİRBİRİNE DOLAŞIYO TOPRAKTAN GELDİK TOPRAGA GİDECEGİZ SİVASLI DOGDUK SİVASLI OLECEGİZ SÜPERSİN SİVASIM __________________ Bir Günde Lider Olmadıkki Bir Günde Tahttan İnelim! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:30. |