SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Fener`i yenmenin zevki bir başka güzel oluyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23895)

SivasSpor.Com 20.02.2009 10:04

Fener`i yenmenin zevki bir başka güzel oluyor

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]
[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B]

Hep söyler yazarım “Üç büyütülmüş takımı yenmenin zevki bir başka oluyor” diye.
Ligin 5. haftasında Sivasspor’un Fenerbahçe’yi 2-1 yendiği maçtan sonra yaşadığım zevki, mutluluğu,gururu bir ben bilirim, bir yüce Rabbim!. Daha sonra Galatasaray’la oynadığımız kupa ve lig maçlarında aldığımız galibiyetler sonrasında yine aynı duyguları ve sevinçleri yaşadım. Allah’ın sevdiği kullarıyız ki,kupada yine bir İstanbul takımı olan Fenerbahçe ile eşlettik.
Görünen o ki, Rabbim Sivaslı’ları bir kez daha mutlu edecek. Sizi bilmem ama ben yarı finalde ya Fener,yada Beşiktaş’ın olmasını çok istiyordum,nitekim oldu. Aslında bu sadece ben değil,Sivasspor camiası da çok istiyordu. Kura çekiminden hemen sonra Sayın Başkan Mecnun Otyakmaz’ı arayıp bu konudaki düşüncelerini sordum. Sayın Başkanın konuşmalarından kendisinin de memnun olduğunu anladım.
Galiba Fenerbahçe’nin sonu da Galatasaray gibi olacak. Tesadüfe bakın ki, Galatasaray gibi,Fenerbahçe ile önce lig maçı oynayacağız, 3-4 sonrada kupa maçında karşı karşıya geleceğiz. Bu takımlarla oynadığımız maçlarda daha rahat oluyorum.
Zira Sivassporlu futbolcular Fener, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarına daha iyi konsantre oluyorlar. Sivasspor’un bu sezon Fener’le Beşiktaş’la, Galatasaray’la oynadığı maçlardaki futboluna bakın,birde Hacettepe,Bursa ve Gençlerbirliği maçlarındakilere.. Aynı takım olduğuna inanamazsın. Onun için Sivasspor’un Feneri’de kupadan saf dışı edeceğine zerre kadar şüphem yok. Ama eğer kupada Ankaraspor’la eşleşseydik bu kadar emin olmazdım.
Çünkü dediğim gibi bu takımlara karşı gerekli konsantrasyonu sağlayamıyoruz, hem de Sivasspor’a ters gelen bir takım Ankaraspor..
Şu günlerde Sivasspor’un büyük takım olup olmadığı da tartışılıyor.Bizim nazarımızda tabi ki Sivasspor bırakın Türkiye’yi Dünyanın en büyük takımı. Ancak tartışanları ikna etmek için böyle maçları da kazanmamız ve Sivasspor’un büyüklüğünü tescil ettirmemiz gerekiyor.
Yolun açık, şansın bol olsun Sivasspor…

by_hunter 20.02.2009 10:27

Cevap: Fener`i yenmenin zevki bir başka güzel oluy

walla onunda tadını aldık liğ de yenemediğimiz takım yok ama şu buyuk geçinenleri yenip gerçekleri gösterince insan daha bir zevk alıyor...

ÇAĞLAR GİYİM 20.02.2009 10:30

3 BUYUK KAVRAMI ARTIK SONA ERDİ
ARTIK TEK BUYUK VAR SİVASSPOR BUNALAR DA ARTIK TAT VERMİYO SIRADA AVRUPA VAR

kanarya yigido 22.02.2009 00:12

sivas icin yarin büyük bir firsat mutlaka yenmeli fenerbahce maci daha sonra gelir ayrica sivas sampiyon olsun kupayida fenerbahce alsin?

MeXeS58 22.02.2009 00:16

[QUOTE=kanarya yigido;481053]sivas icin yarin büyük bir firsat mutlaka yenmeli fenerbahce maci daha sonra gelir ayrica sivas sampiyon olsun kupayida fenerbahce alsin?[/QUOTE]

ne fenerı sen neyden bahsedıyon eger o takımı tutuyorsan gıt angut.com da yorum yaz ıkı kupada bızım

FANATIK YIGIDO 22.02.2009 00:48

[QUOTE=kanarya yigido;481053]sivas icin yarin büyük bir firsat mutlaka yenmeli fenerbahce maci daha sonra gelir ayrica sivas sampiyon olsun kupayida fenerbahce alsin?[/QUOTE]

gardas biz o kupayi bosa burayakadar karda kisda camurda getirmedik okadar takimi eleyerek buryakadar geldik bundansonrada okadar ucuz vermeyiz biz kimseye kupayi.

esentepeli58 22.02.2009 01:32

artık buyuk küçük takım yok gercekten herkes bırbırını yene bılıyor helal olsun sivasspor hem kupada hem ligde en idalı takım başarılar ?

KADİR AKTÜRK 22.02.2009 01:49

FENERBAHCEYİ LİGDE YENECEĞİZ BUNA EMİNİM HAFTAYA FENERBAHCEYİ
YENERSEK ŞAMPİYONUZ EĞER FB BİZE EKSTRA MOTİVEYLE ÇIKARSA
GICIKLIĞINA SERT OYNAYIP BİZİ YENERLERSE ELBET BİZDE TÜRKİYE KUPASI HASRETİ 27 YILA ÇIKARIRIZ ONUN İÇİN FENER AKILLI OLSUN :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

KADİR AKTÜRK 22.02.2009 01:52

KANARYA YİĞİDO YOK SİZE KUPA MUPA SİZ GİDİN BELEDİYEYİ YENİN
GENÇLERİ YENİN 150 TRİLYON SOKAĞA ATTINIZ GİDİN ÜLKEYİ BATIRIN
İNŞ ŞU LİGDE ŞAMPİYON OLURUZ YAAA BUNA YÜREKTEN İNANIYORUZZXZ

dülger58 22.02.2009 02:08

İNŞALLAH ABDULLAH ABİNİN DEDİGİ GİBİ OLURDA FENERİ ELERİZ.AMA ŞİMDİDEN NET VE KESİN KONUŞMAMIZ DOGRU OLMAZ BÜTÜN MAÇLAR ZOR.TABİİKİ SİVASSPOR BUNLARIN ÜSTÜNDEN GELEBİLECEK TAKIM...BURSA MAÇINDAN SONRA YOGURDU ÜFLEYEREK YEMENİN DOGRU OLUCAGINI DÜŞÜNÜYORUM......

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:25.