![]() |
Arkadaslar, bu mac ile ilgili yazilarinizi lütfen buraya yazalim.
Lütfen bu mac hakkinda yeni bir Topic acmayalim. Sadece bu topicte yazisalim. |
bu maç 3-1 bizim olur. goller m.yıldız ertuğrul ufuk tan gelir... ama 1-0 olsun bizim olsun...
|
K.erciyes ligin çok gol atıp yine çok gol yiyen takımlarından biri.demek ki açık futbol oynuyor.ismail hoca bunu değerlendirecektir mutlaka.yalnız 12 nci oyuncumuz taraftar grupları SİVAS'da maça saha dışından tezahürat yapmayı düşünüyorlarmı? :!: benim tahminim 1-0 alırız. :D
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
*maç tahminlerini maç tahminleri bölümüne yapalım
benim kayseri hakkında fazla bi bilgim yok...ama ligde 3. olduklarına göre ii bi takımlar...biz ne kayserileri yendik bu sene...bu maçın hakkından geliriz...inşallah penaltısız bi maç olur...ama bu maçıda alırız... |
Sivasspor:1
Kayseri :0 |
Bence de maç sonucu tahminlerin buraya yazmayalım. Burada sadece yorumları yazalım. Maç Sonucu Tahminleri bütün maçlar için biryerde bulunsun ki takibi kolay olsun. Burada herzaman olduğu gibi maç öncesi ve sonrası yorumlarımızı yazalım.
Bence de Erciyes'in konumu ve seyircisiz oynamamız itibariyle çok zor bir maç olacak. Erciyes'le oynadığımız maçlarda bize her zaman ters gelmiştir. Çok farklı mağlubiyetler aldık. (Şu anda işlerim nedeniyle İstanbul'da bulunduğum için size arşiv sunamıyorum, inşallah Perşembe günü İzmir'deyim kendi bilgisayarımdan bakıp sizlere aktaracağım). İsmail Hocamız inşallah bu makus talihimize de DUR diyerek bize yine galibiyet armağan eder. |
selam ben dün de dedim ama forumda yer almamış kayseri macını yan sahadan destek verelim tüm dünya sevgi nedir görün
|
bence macin skoru
SIVASSPOR :3 KAYSERI ERCIYESSPOR :1 YIGIDOLAR STADIN CEVRESINDEN ASIRI DESTEK VERECEKLER |
bana sorarsanız bu maç biraz zorlu geçecek ama telekomla oynadıgı futbolla oynarsa üzücü sonuçlar alabiliriz ama yürekten inanıyorumki yiğidonun başı öne eyilmez ve BU MAÇIDA ALIRIZ aslanlar gibi, oyuncularımız ve taraftarımızla.....! 4eylülden çıkışın olmadığını tüm dünya biliyor...erciyeste bilecek...!BAŞARILAR DİLİYORUM SİVASSPORA......!
|
ZOR MAC AMA SİVASIMIZ ALLAH IN İZNİYLE ALACAKTIR.ÜLK HEDEF 5 TE 5 SONRA 2.ASAMA HAYIRLSIYLA.ANTALYADAN SEVGİLERLE..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:09. |