![]() |
ASKER YİĞİDO by_hunter
Evet sevgili yiğido kardeşlerim her türk evladı gibi benimde boynumun borcu olan vatani görevime gidiyorum.Bir süreliginede olsa sivasspor dan ve siz değerli kardeşlerimle buluşma noktamız olan sivasspor.com dan uzak kalacam.Ama daima kalbim sivassporumuzla siz değerli yiğido gardaşlarımla olacak.
İnşallah ben askerdeyken sivasporumuz 2 kupayıda alır.Kutlamalarda Sivas ta olamasam da askerde topraklarımla kutlamamızı yaparız.Artık şampiyon şehrin askerleri olarak ayrı bir havamız olur :D [COLOR="Red"][B]Vatan Bize Sivasspor’umuz Sizlere Emanet[/B][/COLOR] |
Cevap: ASKER YİĞİDO by_hunter
KARDESİM HAYIRLI TESKERELER SANA ŞİMDİDEN KENDİNE İİ BAK ..........
|
hayırlı teskereler kardeşim allah hayırlısı ile gidip gelmek nasip etsin
|
hayirli teskereler abi.........
|
[B]Gardaşım hayırlı tezkerelerin olsun.[/B]
|
her ananın evladı asker olur ama her kızın sevdigi HAVACI olmaz :D
|
YAV GARDAŞIM BU HAVADA ASKEREMİ GİDİLİR YA :D:D TABİKİ ALTNI ÇİZEREK SÖLÜYORUM BU TÜM ASKERE GİDENLERE SÖLENEN BİR ESPİRİ VE ŞAKA KESİNLİLKLE CİDDİ ALMA BEN BİNGÖL YAYLADEREDE YAPTIM ASKERLİK GİBİSİ YOK O GÜNLERİ DOLU DOLU YAŞA Bİ DAHA BULAMASSIN ALLAH SANA VE TÜM MEHMETÇİKLERİMİZE REVAL ZEVAL VERMESİN GÜLE GÜLE GİT VE GEL
ASKERİN KRALI SİVASTAN ÇIKAR ASKER GİDECEK GERİ GELECEK |
20 SENE OLDU ARTIK SÜRE DOLDU ARAMASIN GÖZLER YİĞİDO ŞİMDİ ASKER?EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER ?ama ben cok dayak yedim askerde ?senin senden başka dostun yoktur askerde unutma ?yolun acık olsun :D:D:D
|
inş usta birliğinde doğu olur rahat olun ?bende şırnak beytüşebaptaydım ne günlerdı yaaa orda isyan bitince özlem oluyor kesın zevk al ?
|
ben de gidecem allahın izni ile
ısparta eğirdir dağ komando asteğmen |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:36. |