![]() |
Stres Yapmayın
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/idmanlar1.jpg[/IMG]
Rakibimizi hem ligde hem de kupada mağlup edeceğiz Biz iyi takımız. Yeter ki sakin ve telaşsız futbol oynayın". Eskişehirspor maçının ardından F.Bahçe karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Yiğidolar'da teknik patron Bülent Uygun, futbolcularıyla konuşarak üzerlerindeki stresi atmalarını istedi. Uygun, "Sahaya hem enerjinizi, hem de karakterinizi yansıtın. Siz iyi takımsınız. F.Bahçe'yi ligde ve kupada yeneceğiz. Yeter ki sakin oynayın, gerginlik yaşamayın" uyarılarını yaptı. [B]DURAN TOP KORKUSU[/B] Son oynadığı 5 deplasman maçında da yenilmeyen kırmızı-beyazlı takımın hocası Uygun, takım olarak çok iyi seviyede olduklarını kaydederek şöyle konuştu: "F.Bahçe'nin en güçlü yanı duran toplar. Bu yüzden ceza sahasına yakın bölgelerde gereksiz fauller yapmayacağız. Hakemle kesinlikle uğraşmayacağız. Orta sahada boş alan bırakmazsak galibiyete çok kolay gideriz." [B]MAESTROYUM [/B] Sivasspor orta sahasının çalışkan ismi Sezer Badur, takıma liderlik yapmayı sevdiğini söyledi. Sezer, "Gol pası vermeyi, gol atmaktan daha çok seviyorum. Bu takımın maestrosu olmak istiyorum" dedi. [B]FotoMaç[/B] |
Cevap: Stres Yapmayın
bizde stresten esame yok esas fb lilere sormak lazım 1 yenılgı lıgın dışına atacak adamları biz daha ıyı top oynuyoruz inşallah alacaz bu maçı...
|
bızım kaybetmek gıbı bır luksumuz var (kazanacaz orassı ayrı bır konu) ama fb nın ole bır lıksu yok onlar streslensız bızene
|
Bence de strese gerek yok sakin oynarsak yeter ...
|
STRES Mİ O DA NE SİVAS GÜLE OYNAYA İNŞALLAH YENECEK BİZANS TAKIMINI.
|
[QUOTE=€F€;482857]bızım kaybetmek gıbı bır luksumuz var (kazanacaz orassı ayrı bır konu) ama fb nın ole bır lıksu yok onlar streslensız bızene[/QUOTE]
katılıyorum. Bencede stres şuan onlarda mevcuttur.. |
O STRES bence Fenerbahçe de olacak. Bizde yok. Bizim kaybedecek bir 3 puanımız olur ama onlar Şampiyonluğu kaybeder. Biz rahat oluruz bence.
AYK |
ASIL STRES Lİ DEDE HOCAM sen merak etme rahat rahat oynayıp gelin bu iş biter bu maçla
|
[B]Futbolcu kardeşlerimi bilmem ama ben acayip stresliyim,lig bitmeden ölmem inşallah.[/B]
|
Allah yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.
Aslanlar gibi yenip geliriz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:17. |