![]() |
Temiz (!) Lig Besiktas - Ist Belediye...
[B]Gokhan zanin tertemiz(!) golu..Skoru 2-1 e getiren tertemiz (!) gol
[img]http://resimzade.com/Show.html?i=2292[/img][/B] |
Cevap: Temiz (!) Lig Besiktas - Ist Belediye...
[QUOTE=myway;484063][B]Gokhan zanin tertemiz(!) golu..Skoru 2-1 e getiren tertemiz (!) gol
[img]http://resimzade.com/Show.html?i=2292[/img][/B][/QUOTE] Çok temiz bir lig bir tarafı [B] beyaz [/B] bir tarafı [B]siyah[/B] [B]***BEYAZ*** ***SİYAH****[/B] [B] [COLOR="Red"]SİVASSPOR [/COLOR] *** [U]DÖRT KÜÇÜKLER[/U]*** [/B] |
Yazık bu ülkedeki hakemlere... :(
|
Maçı izlemedim ama galiba Beşiktaşın bir golü de ofsayt diye verilmemiş..
Hem geçen haftaki ESES'in net penaltısı sonrası bu konuda şikayet etmemeliyiz bence.. |
abı ben her zaman dıyorum bu hakemler satılmıs
|
[B][QUOTE=Yiğiter;484067]Maçı izlemedim ama galiba Beşiktaşın bir golü de ofsayt diye verilmemiş..
Hem geçen haftaki ESES'in net penaltısı sonrası bu konuda şikayet etmemeliyiz bence..[/QUOTE] Bu eskisehirlilerin sadece bizim lehimize hata yapiliyor gibi gostermesine sikayet olsun o zaman...[/B] |
[QUOTE=myway;484070][B]
Bu eskisehirlilerin sadece bizim lehimize hata yapiliyor gibi gostermesine sikayet olsun o zaman...[/B][/QUOTE] Zaten bu ülkede klasik mantık vardır Mustafa kardeşim.. Her takım taraftarı kendi takımlarının en sevilmeyen kulüp olduğunu,en çok hakem hatasına maruz kalan kulüp olduğunu,federasyonun yemeyip içmeyip kendileriyle uğraştığını düşünür..ESES de onlardan biri..:) |
ya ülke olarak hakemlerle uğraşmayı bırakalım artık.insan ya bu hakemlerde robot değilki.ekran başlarında 5-10 defada izlenilipde pozisyonun ne olduğunu daha tam olarak çözemeyen insanların salise içerisinde karar vermek zorunda olan hakemlere etmedikleri laflar yüzünden Türkiyede başarısızlıklar hep hakemlere kesiliyor.
hadi Türkiyede hakemlere bağlanıyor başarısızlıklar ama avrupada neye bağlanıcak. uyanalım artık Türk futbolu çok kötü durumda.bakıyosunuz ukraynadan,italyadan almanyadan rusyadan 4-5 er takımlarla avrupada başarı arıyor.Türkiyemizden topu topu 1 tane. biz hala türk takımları olarak başarısızlıkları hakemlere bağlamaya hakemlerle uğraşmaya devam edelim... |
[B]beşiktaş her sene yaptığı yanlış transferler sonrasında gelen başarısız sonuçları federasyon ve hakemlere bağlayarak bu konuda tüm türkiyeye örnek oldu!!!
bu maçı izlemedim ama su pozisyon çok net ofsayt! ama önemli olan 3 puan 48 saat sonra hepsi unutulur,3 puan baki kalır...[/B] |
tanju gözüm bugün seni aradım işe gitmişşin senide hava alanına götürecektim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:18. |