![]() |
Futbolcular Ne Düşünüyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sivasgolsevinci.jpg[/IMG]
Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 4 Mart çarşamba günü Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Sivasspor, mücadelenin hazırlıklarını Riva'da bulunan Futbol Federasyonu Tesisleri'nde sürdürüyor. Çanakkale'de düzenlenen bir panele katılan teknik direktör Büyent Uygun antrenmanda yer almadı. Kupa maçı öncesi Kırmızı - Beyazlı takımda sakatlığı bulunan İbrahim Dağaşan ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Erdoğan, Musa Aydın ve Faruk Bayar Süper Lig'de oynadıkları ve 4-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçından dersler çıkardıklarını söylerken, Fortis Türkiye Kupası'nda finale yükselen taraf olmak istediklerini ifade ettiler. [B]MURAT ERDOĞAN:"SON OYNADIĞIMIZ FENERBAHÇE MAÇINDAN DERSLER ÇIKARACAĞIZ"[/B] "Haftasonu Fenerbahçe'ye karşı beklemediğimiz bir sonuç aldık. O maçtan dersler çıkartıp kupa maçına yöneldik. Biz iki kulyvarda da devam etmek istiyoruz. Fenerbahçe ile oynayacağımız ilk maça en azından kaybetmemiz gereken bir maç olarak bakıyoruz. Çarşamba günü iyi bir oyunla istediğimiz skorla sahadan ayrılmak istiyoruz". [B]FARUK BAYAR:"4-2 MAĞLUP OLDUĞUMUZA DEĞİL, AYNI EKMEĞİ YEDİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZIN BİZE LAF SÖYLEMSİNE ÜZÜLDÜK"[/B] "Fenerbahçe'ye 4-2 yenilmek bizi üzmüştü ama aynı ekmeği yediğimiz Fenerbahçeli arkadaşlarımızın bize laf söylemesi daha da morelimizi bozdu. Birbirimizi kırmadan dostça maçlarımızı oynamak istiyoruz. Ben Fenerbehçili futbolcu arkadaşlarıma çarşamba günü zor bir olacağını söylemek istiyorum. Finale çıkan tarafın biz olacağına inanıyorum. Uğur Boral'ın maçtan sonra bizle ilgili neden öyle bir açıklama yaptığını anlamadık. Biz her zaman iyi futbol oynamaya çalışan bir takımız. Biz Uğur'ur en azından telefonla özür dilemisini bekliyorduk ama aramadı. Biz hırslıyız ve tküm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Çarşamba günü kora kor ve kıran kırana bir maç oynayacağız". [B]MUSA AYDIN:"MÜCADELEMİZİ ORTAYA KOYU, BU MAÇTAN İYİ BİR SKORLA AYRILMAK İSTİYORUZ"[/B] "Son maçta basit gollerle mağlup olduk ama kupa karşılaşmasında böyle goller yemek istemiyoruz. Mücadelemizi ortaya koyup mu maçtan iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz". |
Cevap: Futbolcular Ne Düşünüyor
FARUK BUNLARI SİZİN SÖYLETMEMENİZ LAZIM UGUR KİM YA SENİN AYAGININ İPİ OLAMAZ AMA ÖLESİ ADAMLARI KENDİNİZE KONUŞTURYONUZ
|
bence lig de yenildik ama kupada bu bize hırs olur inş fenerbahçeyi yeneceğiz
|
FARUK BAYAR:"4-2 MAĞLUP OLDUĞUMUZA DEĞİL, AYNI EKMEĞİ YEDİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZIN BİZE LAF SÖYLEMSİNE ÜZÜLDÜK"
"Fenerbahçe'ye 4-2 yenilmek bizi üzmüştü ama aynı ekmeği yediğimiz Fenerbahçeli arkadaşlarımızın bize laf söylemesi daha da morelimizi bozdu. Birbirimizi kırmadan dostça maçlarımızı oynamak istiyoruz. Ben Fenerbehçili futbolcu arkadaşlarıma çarşamba günü zor bir olacağını söylemek istiyorum. Finale çıkan tarafın biz olacağına inanıyorum. Uğur Boral'ın maçtan sonra bizle ilgili neden öyle bir açıklama yaptığını anlamadık. Biz her zaman iyi futbol oynamaya çalışan bir takımız. Biz Uğur'ur en azından telefonla özür dilemisini bekliyorduk ama aramadı. Biz hırslıyız ve tküm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Çarşamba günü kora kor ve kıran kırana bir maç oynayacağız". o zaman sizde bu maçı alın ve uğur borala gereken cewabı maçtan sonra werin !!!!!!!! |
KONUŞTURMAYIN BİR DAHA UĞUR BORAL'I...
Sevgi ve Saygıdeğer Sivassporlu futbolcular ve Teknik Yönetim;
Bu Yazımı bireysel olarak yazdığımı ve içinizden herhangi birinin okuyabileceğini veya haberdar olabileceğini düşünerek yürekten yazıyorum.Daha düne kadar sıradan bir futbolcu görüntüsünde olan ,bugüne kadar oynadığı ve takımını kurtardığı maç sayısı 4 veya 5 i geçmeyen UĞUR BORAL denilen futbolcuyu maç sonrasında hiç birşey araştırmadan dinlemeden sormadan yaptığı açıklama bir Sivasspor taraftarı olarak beni çok üzmüştür.kendisine verilecek cevap çok fazladır.fakat onu bireysel olarak muhatap almak Sivassporumuzu ve taraftarlarını büyütmez.Büyütecek olan şey 4 Mart Çarşamba 20:00 da Şükrü Saraçoğlunda Hadlerini bildirmektir.Ebediyete kadar olacak Uğur Boral'ın bu suskunluğu biz Sivasspor Taraftarları olarak yeterli tatmin ve rahatlama olarak kabul edilecektir.Her ne sebebten olursa olsun Uğur Boralı bir daha konuşturmayın ve Çarşamba günü bu maçı alın,alın ki arkanızdaki bu kadar Sivaslının yüreğine su serpilsin. Saygılarımla; Ataman Başpınar |
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="RoyalBlue"]Futbolcularımız cok üzgün..
inş kupada da biz kazanacağız....[/COLOR][/B][/FONT] |
söze değil işe bakılır.sende uğur boral gibilere can verecek yanlışlar yaparsan konuşur konuşur.evet bu kadar azimlimisiniz göreceğiz çarşambaya çok kalmadı.
şunuda biliniz ki takımın bir sivassporlu taraftarı vardı.birde başka yerlide olsa sempatizanı.onları yitirsiniz bir daha fenere yenilirseniz. |
BURDAN FUTBOLCULARIMIZA SESLENIYORUM BU MACI YA ALACAKSINIZ YA ALACAKSINIZ KORKARAK OYNARSANIZ KAYBEDERSINIZ ; 4-2 NIN INTIKAMINI ALACAKSINIZ YÜREGINIZI ORTAYA KOYUN VE INANIN INANIN INANIN
|
faruk boşver duygusallığı.4 martda çıkıp kadiköyü başlarına yoktığınız zaman onlar anlar sivasspor neymiş.
|
SIVAS SIPOR FENERI EVINDE SIMDIYE KADAR HIC YENEMEMISTIR ;HAYDI YIGIDOLARIM BIR ILK DAHA GERCEKLESTIRIN DEFANSIF OYNAYIN KONTRA ATAKLARLA DEVIRIN SU G..T FENERI, yeterki inanin saldirin cesur oynayin rakibi korkutun rakibe bos alan birakmayin ayaga hizli pas yapin capraz paslar uzun paslar yapin ama sakin TOPLARI KALEDEN KALEYE SISIRMEYIN, cok kosun cok mucadele edin hata yapmayin göreceksiniz yeneceksinizzzz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:58. |