![]() |
Mükerrermiyiz YOKSA 6.991.000 i nerede ?
Arkadaşlar stadımız boş, anketlerde son sıralardayız, 5858 e mesaj gelmedi. Yoksa birileri bizimi kandırıyor 7 MİLYON SİVASLI VAR diye.
Bence 9 bin sivaslı var. onlarda stda geliyorlar zaten. Sorgulayalım bakalım 6.991.000 kişi nerede. Mükerrermiyiz yoksa. |
Cevap: Mükerrermiyiz YOKSA 6.991.000 i nerede ?
çoğu sivaslı istanbul takımlarını destekliyor..sivasspor umurlarında bile degil..ama sorsan sivaslıyız diye övünürler..
|
[B]en büyük kaybımımız sivaslıların çogu istanbul takımlarını desteklemeri sadece sivaslılar sivassporu tutsa fenerbahçeden bile çok taraftarımız olurdu bizim.[/B]
|
ya gardas sivasta oynana sivas gs macinda sivasimizin ankaraya gonderdigi millet vekili bile gs bonesi takiyorsa baska bir sey demiyecegim bu nasil sivaslilik ya anliyamiyorum sunu unutmuyalimki sivastan baska sivas yok sivaslilar olara buyuk takimlarin destekciliginden cikalimda kendi goz bebegimiz olan sivassporumuzu destekliyelim tum sivasliyim diyen herkese slmlar
|
[QUOTE=existence;486014]Arkadaşlar stadımız boş, anketlerde son sıralardayız, 5858 e mesaj gelmedi. Yoksa birileri bizimi kandırıyor 7 MİLYON SİVASLI VAR diye.
Bence 9 bin sivaslı var. onlarda stda geliyorlar zaten. Sorgulayalım bakalım 6.991.000 kişi nerede. Mükerrermiyiz yoksa.[/QUOTE] ben stada gelenlenderdinim,yani 9bin mutlu azınlıktan biriyim. |
ben sivasta yasasam her maca kesin gideridim
|
[QUOTE=ekecikli;486021]ya gardas sivasta oynana sivas gs macinda sivasimizin ankaraya gonderdigi millet vekili bile gs bonesi takiyorsa baska bir sey demiyecegim bu nasil sivaslilik ya anliyamiyorum sunu unutmuyalimki sivastan baska sivas yok sivaslilar olara buyuk takimlarin destekciliginden cikalimda kendi goz bebegimiz olan sivassporumuzu destekliyelim tum sivasliyim diyen herkese slmlar[/QUOTE]
aynen katılıyorum millet vekili bile febe beresi takarak stadyuma geliyor... hani bir söz vardır imam o....sa cemat |
[QUOTE=cem;486015]çoğu sivaslı istanbul takımlarını destekliyor..sivasspor umurlarında bile degil..ama sorsan sivaslıyız diye övünürler..[/QUOTE]
örneğin benim arkadaşlarım sınıfta tek sivassporu tutan benim gerisi istanbul takımı hatta biri varki Sivasın şampiyon olmasını istemiyor. |
9000 in içinde olanlara kendini o küme içinde bulanlara selam olsun
|
[QUOTE=crzzzy22;486030]9000 in içinde olanlara kendini o küme içinde bulanlara selam olsun[/QUOTE]
Çok şükür bende grubun içerisindeyim gururlarr sadece sivassporluyum diyenlere benden de seamlar... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:52. |