SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Rövanş Böyle Olmayacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24202)

SivasSpor.Com 05.03.2009 16:12

Rövanş Böyle Olmayacak

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnun%20otyakmaz_3.jpg[/IMG]

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz,'' Kupa maçının rövanşı böyle olmayacak, inşallah biz de onları aynı şarkılarla uğurlayacağız'' dedi.

Eski FIFA Yardımcı Hakemlerinden Binali Kartal'ın Güngören Belediyesi Merkez Mahallesi muhtar adayı seçim bürosunun açılışına katılan Otyakmaz, burada basın mensuplarının Fenerbahçe maçlarıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Mecnun Otyakmaz, 20 maçta 13 gol yiyen bir takım olarak iki maçta 7 gol yemelerinin kendilerini ve Sivasspor'u sevenlerini üzdüğünü kaydederek, ''Fenerbahçe ile istim üzerindeyken maçlar yaptık. Ayrıca rakibimiz olmak ya da olmamak durumundaydı. Ancak kupa maçının telafisi var. 22 Nisan'da yine aynı olmayacak, inşallah biz de onları aynı şarkılarla uğurlayacağız'' diye konuştu.

Teknik direktörleri Bülent Uygun'un maçtan sonra dediği gibi futbolda bu tür esprilerin doğal olduğunu hatırlatan Otyakmaz, ''Ama altında biraz alaycılık var gibiydi. Biz Sivas'a gelen takımlara elimizden gelen misafirperverliği gösteriyoruz. Aynı saygıyı beklerdik. Maalesef olmadı ama büyütülecek bir şey yok'' diyerek sitemde bulundu.

Başkan Otyakmaz, kendilerinin her gelen takımı en iyi şekilde ağırladıklarını tekrarlayarak, sözlerine şöyle devam etti:
''Ligde geçtiğimiz hafta oynadığımız maç Fenerbahçe'nin, içinde bulunduğu kritik durum nedeniyle oldukça gergin geçmişti. Başkan Aziz Yıldırım o maçta bizi iyi ağırlayamadığını düşünmüş olacakki, kupa maçından önce bana ve yöneticilerimizle sürekli şakalaştı. O üzgünlüğümün içinde beni o hale getirdiği için kendisine teşekkür ederim. Ayrıca bizi kimse ağlatamayacak.''

Mecnun Otkaymaz, Fenerbahçe'nin oyuncuları Bilica'yı transfer etmek istediği şeklinde haberlerin ise sadece dedikodudan ibaret olduğunu sözlerine ekledi.

sivaslıbaki 05.03.2009 16:16

Cevap: Rövanş Böyle Olmayacak

vallaha doğru adamlar bizle dalga geçiyorlar ama buraya gelsinler taraftarlarla birlikte neler yaparız neler!!!

sivaslimete 05.03.2009 16:23

cildirt bizi delirt bizi sivasim 4 eylülü baslarina yikalim

cildirt bizi delirt bizi sivasim BU DÜNYAYİ baslarina yikalim

vedat58 05.03.2009 16:28

YA KUSURA BAKMAYIN AMA BIZIM SIVASTA TARAFTAR YOK SEYIRCI VAR HIC BIR ZAMAN 90 DAKIKA COSKULU TEZAHURAT YAPTIGINI GÖRMEDIM , BIZIM SIVASSPOR A HELAL OLSUN BURALARA TARAFTARSIZ GELDI HIC BIR ZAMAN ARKASINDA IYI BIR TARAFTAR YOKTU , BURDAN SIVASTA YASAYAN HEMSERILERIMIZE SESLENIYORUM , MACI IZLEMEYE GIDECEKSINIZ OTURUN EVINIZDE VEYA KAHVEDE IZLEYIN YETER YAA BU NE YAAA , 90 DAKIKA HIC SUSMAYACAK TARAFTAR LAZIM BIZIM TAKIMI SAHLANDIRACAK TARAFTAR LAZIM , ISTE GÖRDÜNÜZ FENERI CIMBOMU BKK YI ADAMLAR MAC IZLEMEYE GELMIYORLAR 90 DAKIKA TEZAHURAT YAPMAYA GELIYORLAR , KUPA MACININ RÖVANSINI ALABILMEMIZ ICIN BÜTÜN SIVAS HALKINI HEP BIR AGIZDAN YERI GÖGÜ INLETEREK TEZAHURAT YAPMASINI ISTIYORUM , BÖYLE TEZAHRATLA RAKIM TAKIM KORKAR TEDIRGIN OLUR ,BIZIM TAKIMDA SAHLANIR GÜCÜNE GÜC KATAR , LÜTFEN BIRKEZ DAHA SESLENIYORUM ÖNÜMÜZDE COK KRITIK MACLAR VAR ALLAH ASKINA MAC SEYRETMEYE GELMEYIN BAGIRIN CAGIRIN YERI GÖGÜ INLETIN HAKEM BILE KORKSUN BAKIN O ZAMAN MAC NASIL KAZANILIYOR AYDI SIVASIM RÖVANS GÜNÜ YERI GÖGÜ INLETIN FENERI TÜRKÜLERLE EVINE YOLCU EDIN

Del Piero 05.03.2009 16:34

bu maçın birde rövanşı olacak elbette ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!11

bekliyoruz seni fenevbahce...

vedat58 05.03.2009 16:34

RÖVANJ GÜNÜ ÖYLE BIR TARAFTAR OLSUNKI ÖYLE BIR YERI GÖGÜ INLETINKI BÖYLESI NE GÖRÜLSÜN NE DUYULSUN , LÜTFEN BIRKERE DAHA DIYORUM , MACI SEYRETMEYE GITMEYIN , SEYREDECEKSEN EVINDE VEYA KAHVEDE SEYRET BIZE CILGIN TARAFTAR LAZIM YERI GÖGÜ INLETECEK RAKIP TAKIMA KORKU VERECEK HAKEMI KORKUTACAK TARAFTAR LAZIM LÜTFEN BUNUN ÖNLEMINI ALIN TAKIMIMIZI COSTURUN , BIZIM TAKIMIN YERI GÖGÜ INLETECEK TARAFTARA COK IHTIYACI VAR HAYDI HEP DESTEK TAM DESTEK

Mursallı yiğido 05.03.2009 16:36

Rövanşda da yenilmek Sivasspor'a yakışmaz.

esentepeli58 05.03.2009 16:45

inş rövanş maçı bizim ve turu biz atlayacaz bide şu adama benzemedik alex mi ne haltsa yüzünü görmek istıyom ?o neyki insan mı

AYDIN1985 05.03.2009 16:58

IYI DÜSÜNELIM IYI OLSUN, GERCI BÜLENT UYGUN LIG MACI YENILGISINDEN SONRADA KUPA ICIN ÖYLE DIYORDU AMA OLMADI. AMA BIZ YINEDE TAKIMIMIZA GÜVENELIM VE TAM DESTEK VERELIM.

LosTie58 05.03.2009 17:28

Lig maçından sonrada kupa maçı böyle olmayacak deniliyordu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:02.