![]() |
Petkoviç' e Terapi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/petkovicc.jpg[/IMG]
Son 3 maçta toplam 8 gol birden yiyen tecrübeli file Bekçisi, kendisi için tutulan özel mentör ile rahatlayacak. Fenerbahçe ile yapılan maçlara kadar Türkiye Ligleri’nin en az gol yiyen kalecisi olan ancak yapılan son 2 lig ve 1 Türkiye Kupası maçında toplam 8 gol birden yiyen Petkoviç’in dengesi bozuldu. Tecrübeli file bekçisi, kötü bir dönem geçirdiğini ancak en kısa zamanda kendisini toparlaycağını söyledi. Bu arada teknik direktör Bülent Uygun’un da Petkoviç’in daha kısa sürede toparlanması için bir mentörü görevlendirdiği ve psikolojik olarak kalecisini rahatlatmaya çalıştığı belirtildi. |
Cevap: Petkoviç' e Terapi
[B]Bi terapi de Mehmet Yıldız'a yapılsa da o da bi an önce kendine gelse..[/B]
|
Valla kızıyoz ediyozda yönetime, Bülent Hoca'ya bunları hangi kulüp yapıyor? Bu kadar bilimsel çalışıyor, bu kadar profosyenel çalışıyor.... Başarımızın asıl sırrı bu bilimsellik... Antremanlar bilimsel, psikolojik destek öyle hoca gazı felan değil profosyenel kişiler tarafından yapılıyor, transferleri yöneticiler değil scout denen profesyonel oyuncu avcıları yapıyor... Tebrik ediyorum kulübümüzü...
|
[B]Bir terapide biz taraftarlara lazım 2 fener macı ve bu hafta ki Ankaraspor maçlarından sonra iyi bir terapiye ihtiyacımız var ;)[/B]
|
Petkoviç yoruldu aslında bülent hoca biraz dinlendirse i olur hep akın pas tuttu birz açılırrrrrrrrrrrr:):)
|
Terapi Yerine, Dinlendirin hocam, Akin Var..
|
şimdi bir iklimsel özellikten haberi yoktur çok kişinin.mevsim geçişleirnde kış sendromu denilen şeyler beliirir.bu mart ve nisan aylarında daha da belirginleşir.
petkoviçde görülen bu durum değişikliğinin birinci nedeni bu. ikincisi yabancı birisi yabancılığın verdiği bir sorun sendrom var.spor camisadı dışında görüştüğü tanıştığı başkaca bir çevre yok. petkoviç aslında sivas içersinden bazı dost çevreler edinmelidir.çünkü uzun süredir burada.kafaste tutulu kuş gibi. ev ortamları,yerel geleneklerin tanıtımı,yararlı olacaktır.ayrıca takım için asıl bozucu etkiyi riva kampı yapmaktadır.bakın ne zaman rivada kamp yapmışsa sonrasındaki maçlarda zorlanmıştır. sivas yükseltiisne yakın yerlerle maç yaptığında da zorlanmaktadır. en yii terapi başka çevreden insanlarla yapılan aktivitelerdir. |
petkovice hic anlam veremiyorum bir bakiyon herkalecinin cikaramayacagi toplari cikariyo birde bakiyosun hic yenmeyecek golleri yiyor dorusu bana cok guven vermiyor
|
Trabzonspor den beri takip ediyorum tam güven veren biri degil günün de olacaki sana mac alsin yoksa terapi ile filan olmaz.
|
3 macta 8 gol problem degil.. hedef saptiriyoruz.. son macta 1 gol yedi adam yemesin mi? diye bozulsun dengesi?asil dengesini bozmasi gereken ayni rakipten 4 gunde 7 gol yemesidir... 21 macta 13 gol yemis takimin kalecisini anca bu bozar.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:29. |