SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kimseyi Konuşturma (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24294)

SivasSpor.Com 11.03.2009 03:29

Kimseyi Konuşturma

[IMG]/images/stories/oyuncular/myildiz222.jpg[/IMG]

Ankaraspor maçında sarı kart görüp ceza sınırına gelen Mehmet Yıldız'a, teknik direktör Bülent Uygun'dan uyarı geldi.

Genç hoca, kupa çeyrek finalinde Galatasaray karşısında da kırmızı kart görüp, takımı 2 maç yalnız bırakan golcü oyuncudan biraz daha dikkatli olmasını istedi.

Diğer yandan kaptan Mehmet ile performansıyla ilgili de bir konuşma yapan Uygun'un, "Ligin ikinci yarısında çok eleştiriliyorsun. Bu üzerinde baskı oluşturuyor olabilir. Benim istediklerimi yerine getiriyorsun. Önemli olan bu. Kimseyi konuşturma" dediği öğrenildi.

ofozturk 11.03.2009 07:11

Cevap: Kimseyi Konuşturma

mehmet gardaşım kendine çeki düzen ver lütfen. devre arası transfer konuşmaları belli ki aklından hala çıkmamış. ve maç içinde çok bencil hareket ediyorsun. istiyorsun ki her top bana gelsin her topa ben vuram. unutma futbol ekip oyunudur ve ekibin başarılı oldukça başarılı sayılırsın.
ankaraspor maçında izlediğim yıldız eski yıldız olamaz. lütfen eleştirileri dikkate al ve kendini biran önce toparla. bu takıma senin ihtiyacın var.

hiko58 11.03.2009 08:14

valla mehmet yıldız futbol oynamıyor hatta oynamadığı gibi arkadaşlarını da oyundan düşürüyor. topları kendisinde toplamak istiyor bağırıyor çaağırıyor. sahada geziniyor. önünden geçen topa vuramıyor. nasıl golcülükse anlayamadık gitti.guiza da öyleydi bakın hala yedek. mehmet yıldız ın fiyatının on katı futbolcu. kimse vazgeçilmez değildir. golcü ise gereğini yapmalıdır.

slasher//z 11.03.2009 08:28

MEHMET BU TAKIMIN SANA İHTİYACI VAR. BİR AN ÖNCE KENDİNE GEL!

Ahwettt 11.03.2009 08:58

En iyisini yapmış hoca böyle karar almakla. Zaten Mehmet YILDIZ'ın 2. yarı Sivasspora hiç bir faydasını görmedim galiba onun için kafasında Sivasspor bitmiş. En iyisi hiç oynatmamak daha hayırlısı. Bütün topları kendisi isiyor alıyor ve aldığı toplarıda öldürüyor.Tıpkı Ankaraspor maçında olduğu gibi boş kaleye atmadığı gibi kaptırdığı topta kalemzde gol oldu

konartr58 11.03.2009 09:40

şimdi mevsim geçişindeyiz.o nedenle yiyeceklerine de özel katkılar gerekiyor.mehmet yıldız bir hafta bir kaşık biberle susam karışımından yesin çabuk atar üzerindeki rehavet.

erdi 58 11.03.2009 09:52

valla ben bulent hocanın yerınde olsam memetı satardım hıc olmazsa sıvasspora bıraz para gelırdı memet gcen senekı memet deıl arkadaslar hatırlayın gecen sene o son hafta gs macında nasıldı dort buyuklerın macı oldumuydu memet aslan kesılıyo ama baska bır takımla oynadıgı zamanda ndekı memetı sahada bıle goremıyoruz bence en hayırlısı memetın bu sene gıtmesıdır zaten bıze balılı kamanan tum yeter ya aslında arkadaslar bulent hoca cok yanlıs yapıyor su genclerbırlıgındekı mehmet nası alsa bıde ankasporlu mehmet cakır ıkısı varya orta alanda cok manyak olur yanı onların ıkısı olursa orta alanda hıc bır sıkıntı olmaz ŞAMPİYON SİVASSPOR

karahisarli 11.03.2009 10:03

maci izleyenler mehmetin artik daha siki markaj altina alindigini iyi bilir bu yüzden diger futbolculara is düsüyor mehmet bence görevini tam yapiyor hatta artik duvar pasi vermeyede basladi onu elestirmeye hic gerek yok gol atmasi önemli degil alan bosaltiyor bence kaleye sutlar azaldi gol atmak icin kalenin icine kadar girmemize gerek yok sut cekerekte deneyebiliriz

KEMAL_KENAN 11.03.2009 10:43

HADİ be mehmet yıldızımız kendine gel hırsını göster yinee...bu takımın ve tüm sivaslıların sana ihtiyacı var...

gül5858 11.03.2009 10:49

......S.spor'un oynamayan oyuncuya ihtiyacı yok millet mehmete ya yakıyor oynasın diye BENCE MAÇA HİÇ GİRMESİN ONDAN GELECEK HAYIR ALLAHTAN GELSİN TAKIMI ZORA SOKUYOR PASLAR YETİŞEMİYOR KOŞMUYOR SAHADA YÜRÜYOR ADETA YA ADAMA SORARLAR TABİKİ NEDEN???
NEDENİ BELLİ İŞTE TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ DİYE YA HERKEZ MEHMET YILDIZ SATILMASIN DİYE KAMPANYA AÇTI BUNDAN GURUR DUYMASI GEREKİRKEN S.SPOR'U SÜRÜKLEDİĞİ POLEMİĞE
GİT KARDEŞİM SENİN YERİNE KOŞACAK Bİ DÜNYA FUTBOLCU VAR MAÇTA OYUNLA KENDİNİ GÖSTERMEYE YENİ YETENEKLER CAN ATIYO
MEHMET YILDIZ SATILSIN KANPANYASI AÇALIM ARKADAŞLAR BU ONU KENDİNE GETİRİR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:17.