![]() |
Futbolcular Ne Dedi?
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/ssevinc10.jpg[/IMG]
Sivasspor'un futbolcuları ve yardımcı Antrenörümüz Esat Karaberberoğlu Ankaragücü maçından sonra açıklamalarda bulundu... Eski takımı Ankaragücü’nü mağlup ettikleri maç sonrası konuşan[B] Murat Erdoğan[/B], Ankaragücü için üzüldüğünü söyledi. “İyi başladık maça, kontrollü başladık. İlk devre iyi pozisyonlarımız da vardı ama gole çeviremedik. İkinci yarıda yakaladıklarımızı ise gole çevirdik. Bu bizim için çok iyi oldu. Mutluyuz çünkü çok önemli bir maçtı bizim için. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum çünkü iyi mücadele ettik. Üzülerek söylüyorum ama eski takımım Ankaragücü’ndeki futbolcuları motive edecek tek unsur taraftar. Onlar bir türlü mutlu olamıyorlar, umarım en yakın zamanda iyi bir takım kurarlar.” Sivasspor’un kaptanı [B]Mehmet Yıldız[/B], golünü teknik direktörü Bülent Uygun’a armağan etti. “Buradan bu büyük taraftara teşekkür ederiz çünkü hem kendi takımlarını inanılmaz desteklediler hem de bizi alkışladılar. Buraya 3 puanın ne kadar önemli olduğunun bilincinde geldik. Sahada eski Sivasspor gibi bir takım vardı. O form düşüklüğümüzü atlattık. İnşallah Beşiktaş maçında bu çıkışımız sürer. Bugün hocamız yanımızda yoktu ama o bizim için çok önemli bir insan. Maçtan önce arkadaşlarımla konuşmuştuk, golü kim atarsa atsın ona armağan edecekti. Ben attım, ben de ona hediye ettim. Golde faul yaptığıma inanmıyorum. Tabi ki bunun kararını hoca verdi.” Sivasspor’da cezalı [B]Bülent Uygun[/B]’un yerine takımın başında maça çıkan yardımcı antrenör [B]Esat Karaberberoğlu[/B], “Kolay maç yok” dedi. “Bizim için kırılma noktası gibi bir maçtı. Fenerbahçe’nin kaybettiği 2 puan da bizim için bir motivasyon oldu. Çok iyi mücadele ettik. Kontrollü oynayarak istediğimiz sonucu aldık. Sorumluluk bindiği zaman daha farklı oluyorsunuz. Ben de takımımı motive etmeye çalıştım kenardan. Başarılı olduysak ne mutlu bize. Kolay maç yok ligde. Ankaragücü bugün mükemmel bir mücadele örneği verdi ama biz tecrübemizle 3 puan almayı bildik.” Ankaragücü teknik direktörü [B]Hakan Kutlu[/B]'da, Sivasspor mağlubiyetinden sonra açıklamalarda bulundu. Kutlu yaptığı açıklamada "Gerçekten bugün futbol şansı Sivas'ın yanındaydı. Maçın başından sonuna kadar üstün olan bizdik. Futbolun gerektirdiği herşeyi yaptık bir tek gol atamadık. Şanssız goller yedik. Sonuç hariç her şey çok güzeldi bizim için. Bu futbolu devamı ettirirsek iyi şeyler yapacağız. Takım kenetlenmiş şekilde yoluna devam ediyor. Ankaragücü küme düşmez, herkes bunu böyle bilsin" dedi. |
Cevap: Futbolcular Ne Dedi?
gerçekten sivas bu maçta zorlandı ama kanazmasını bildi.ankaragücünün topu direkten döndü...
|
[B]Yendik ama iyi oynamıyoruz takım olarak beşiktaş maçında bu oyuna devam edersek işimiz zor çok koşup mücadele etmemiz gerek....Sivasspor gibi oynarsak beşiktaşın şansı yok...[/B]
|
[B]bütün futbolcularımızı tebrik ederim bu galibiyet için teşekkürler...[/B]
|
bjk maçında sivasspora başarılar diliyorum,inşallah bşk da yeneriz...
|
beşiktaş sanki çok güzel mi oynuyor.kazanmasını bilecek ataklar önemli.
sivasspor beşiktaş maçında çevre illerimiz başta olmak üzere anadolu kuluplerinin bayrakları ile çıkmalı kamaraların önüne.bu görüntü hem sporcularımız üzerinde olumlu motivasyon yapacaktır.hemde tüm anadolu büütnlüğünü bundan sonra yansıtacaktır. yönetim takımların bayraklarını ve pankartlarını açmalıdır.stadyumun tepesinden anadolu kuluplerinin bayrakları dalgalanmalıdır.bu görüntü tüm türkiyeyi ayağa kladırı. |
Anadoluyu [B]piyon[/B] olarak görenleri Anadoluyu [B]piyon[/B] gibi yönetenlere inat sam[B]piyon[/B] ol Sivasspor...!
|
BURADAN SIVASSPORUMUZU GONULDEN KUTLARKEN ANKARAGUCUNUNDE LIGDE KALMASINI GONULDEN ARZU EDIYORUM EFENDILIGIN VE ANADOLU INSANINA YAKISAN DAVRANISIN NE OLDUGUNU BIRKEZ DAHA TUM TURKIYEYE GOSTERDIKLERI ICIN VE DIYORUMKI BIZ ANADOLU INSANI OLARAK KENETLENIRSEK YILLARDIR LIGI TEKELINE ALMIS ISTANBUL TAKIMLARINDAN KURTARIRIZ DIYORUM OYLEYSE ANADOLU INSANLARI OLARAK DIYORUMKI
BIRIMIZ HEPIMIZ HEPIMIZ BIRIMIZ ICIN PAROLASIYLA HAREKET EDELIM HANGI ANADOLU TAKIMI SAMPIYONLUGA YAKINSA ONUNLA ONURLANALIM VE BASARISINI DESTEKLEYELIM YETER ARTIK DIYELIM BU YANLIS DUZENE ANADOLU KULUPLERIDE ZENGINLESIN VE IYI YERLERE GELSINLER ANADOLU SEHIRLERIDE PAYINI ALSIN INSALLAH |
ankaragücümüz haftaya GAYseriyi kesinlikle malup edecektir
istiyoruz şampiyonluğu bu ligde istediğimiz kadar ankaragücümüzü |
maçı kazandık ama bir lider gibi deyil bu takıma liderlik yakışıyor lider gibi oynadı maçı kazandı demeleri için musa ve muhammed maça başlamayacak ben inanıyorumkı ozaman bu takım lidere yakışır topu oynar.....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:47. |