![]() |
Biletler Satışta !
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında oynanılacak Sivasspor-Beşiktaş karşılaşmasının biletleri satışa sunuldu. Zirvenin rengini belirleyecek zorlu müsabakaya, kırmızı-beyazlı taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenirken, Kongre Meydanı bahçesinde bulunan Sivasspor gişesinde de uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Cumartesi saat 19:00'da oynanacak zorlu karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle: Maraton : 20 TL, Kapalı Yanları: 15 TL, Kale Arkası: 10 TL olarak belirlendi. Öte yandan misafir taraftar tribünü ise 20 TL olduğu bildirildi. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Biletler Satışta !
Kombinemiz var :D:D................
|
[B]Biletlerin satışa sunulması ile birlikte yoğun ilgi olduğu bildirildi. Biletlerin erkenden alınmasında fayda var.
Biletlerin tamamının erken biteceği tahmin ediliyor. Yiğidoların, bir an önce biletlerini almasını tavsiye ederim. Stadın dolması bekleniyor.[/B] |
YİNE YİĞİDE SİVASLI GURBET'TE MAÇI LİG TV DEN İZLEYECEK :mad::mad:
|
misafir bilet fiatları aslında o takımın kendileri ile yapılan maçlarda bize uyguladıkları fiatla aynı olmalı.mütekabiliyet yani karşılıklılık prensibi gereği.
20 beşiktaş için az olmuş. |
[B]Bileti biraz önce aldım biletler bitmek üzere stad tamamen dolu olacak.
Misafir tribünü biletleri ise bitmiş...[/B] |
bilet fiyatları gayet uygun.henüz başladı satılmaya bitmesi söz konusu degil bitti diyorlar sonran biletler elimizde kalıyor.hafta sonuna kadar ancak biter merak etmeyin.erken alınmasında elbet fayda var istedigin yerden alabililyorsun.umarım sadece bilet almakla kalmayız maç sonuna kadar tezahüratımızı sürdürürüz.bu maçta takımın buna şiddetle ihtiyacı var .
|
[B]biletler bitti neredeyse.....
bende aldım biletimi çok şükür :):):)[/B] |
[QUOTE=konartr58;492721]misafir bilet fiatları aslında o takımın kendileri ile yapılan maçlarda bize uyguladıkları fiatla aynı olmalı.mütekabiliyet yani karşılıklılık prensibi gereği.
20 beşiktaş için az olmuş.[/QUOTE]İnönüdeki bilet fiatını bilmiyorum başkentte yaşadığım için seyirçi konusundada çekirdekçiler için fiyatlar normal takımı 90 dk destekleyen esas taraftarlarada mümkünse sembolik bir fiat uygulansa daha iyi olur .yönetime duyrulur bu konuda yönetim hiç taraftarın yanında yer almıyor |
taraftar yine birleşmedi --- cumayı bekleyecegim --- tek başıma izleme kararı aldım ama bekleyecegim acelem yok --- kusura bakmayın ama bjk taraftarı bu macı söker alır ;) eleştirilmek hoşunuza gitmiyor BÜTÜN GRUPLARI KINIYORUM AMACINIZ SİVASSPOR DEĞİL KENDİ EGONUZ ;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:54. |