![]() |
DUALARIMIZ SENINLE
[IMG]http://img237.yukle.tc/images/8340SDSS.JPG[/IMG]
[B]MUHSIN YAZICIOĞLU ABIMIZ DUALARIMIZ SENINLE ALLAH`IN IZNIYLE KURTULURSUN YİĞİDO GENÇLİK BBP GENEL BASKANI MUHSIN YAZICIOĞLU [/B] |
Cevap: DUALARIMIZ SENINLE
BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR olarak dualarımız sizlerle inşallah kurtulmuşlardır
|
[B]bi ermenıye bişey olsa olağan üstü hal ilan ederler..24 saat olacak hala bulamadılar yazıktır ya....
ALLAH dan ümit kesilmez dualarımızı eksik etmeyelim[/B] |
inşallah sağ salim kurtarılırlar
|
[B]ALLAH`IM SEN ORADA OLANLARA YARDIM ET[/B]
|
[B]Enkaza çok yaklaşıldı !
Kurtarma ekibinden bir kişi, enkaza 400 metre kadar yaklaştı.. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde olduğu helikopterin düştüğü alanın aranmasına devam ediliyor. Gönüllü olarak arama-kurtarma çalışmalarına kartılan bir amatör telsizci, Başbakanlık Kriz Masası'na önemli bilgiler aktardı. Telsizci, enkaza 400 metre yaklaştıklarını bildirdi. Bahsi geçen yer Kurucaova Köyü'nün yakınlarındaki Güneyoluk mevkii.. Bölgede görüş mesafesi ise 10 metreye kadar düşmüş durumda..[/B] HABER3 |
gönüllerimiz sizinle başkanım bir milli görüşcüde olsak en azından hemşeriyiz
ALLAH BAŞKANI VE YANINDAKİLERE YARDIM ETSİN |
[FONT="Arial Black"]İNŞALLAH GENEL BAŞKANIMIZ HAYIRLISI İLE BULUNUR VE KURTULUR :ONUN GİBİ BİR LİDER ,BİR VATANSEVER , BİR MİLLETSEVER İNSANI KAYBETMEK ÇOK ACI BİR OLAYDIR: ALLAHIN İZNİ İLE HAYIRLISIYLA BULUNUR VE MEMLEKETİNE VE AİLESİNE TEKRAR KAVUŞUR[/FONT]
|
Bizler hepimiz sana ve sana eşlik eden insanlara duacıyız. İnanıyorum ki Allaha(c.c) ve Kadare olan inancın seni kurtaracaktır. Seni umutla bekliyorum,Ağlamıyorum çünkü Umuda olan ağlamaz sayın Başkanım
|
[FONT="Arial Black"]DUALARIMIZ SENİNLE BAŞKANIM: İNŞALLAH BULUNUR VE İYİLEŞİRSİN: BİZ SENSİZ YAPAMAYIZ BAŞKANIM: [/FONT]
[FONT="Book Antiqua"][COLOR="Red"] ALPEREN İSTANBUL/ARNAVUTKÖY GENÇLİĞİNDEN[/COLOR][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:11. |