![]() |
Maraton'da Maç Analizi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maratonn.jpg[/IMG]
Maraton programında Denizlispor-Sivasspor maçının analizi yapıldı. [COLOR=#ff0000]MAÇIN YILDIZI: MURAT ERDOĞAN[/COLOR] [COLOR=red]SİVASSPOR’UN EN BÜYÜK AVANTAJI YARDIMLAŞMASI!..[/COLOR] [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B].Büyüklerin tek ya da çift santrfor oynadı diye tartışıldı bir ortamda, Sivasspor Mehmet Yıldız, Kamanan ve Tum ile oynuyor. [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Mehmet Yıldız geziniyor zaten. Sivasspor zor bir takım oldu. En büyük avantajı yardımlaşması. Herkes birbirine yardım ediyor. Kimse kimseyi şikayet etmiyor. Emre Belözoğlu milli takımda herkesi şikayet etti!.. [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]Ligin en iyi beklerinden Abdurrahman yedek oturdu. Hayrettin ve Sezer yedekti. [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Yedek kulübesinin de sağlam olması lazım. [COLOR=red]SİVASSPOR, DENİZLİSPOR’U KİLİTLEDİ!..[/COLOR] [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]Gözlerden kaçan bir adam var. İbrahim Dağaşan’ın basmadığı, koşmadığı yer yok. [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Sivas’ta maçtan soran “Hasan çok iyi oynadı”, “Sivasspor’u Hüseyin götürüyor” deniyor mu? Denizlispor’u kilitledi Sivas… [COLOR=red]DENİZLİ’NİN GOLÜ 43 CM NİZAMİ!..[/COLOR] [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]Çok net gol pozisyonu yoktu Denizlispor’un… Denizlispor’un ofsayt gerekçesiyle sayılmayan bir golü… [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Ofsayt değil… [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]43 cm nizami pozisyon… Şener’in penaltı beklentisi var bir de… [COLOR=red]BÖYLE PENALTI OLMAZ!..[/COLOR] [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Ben böyle penaltı çalmam. Bir ayak darbesi geliyor ama pozisyon icabı öyle olur. Ters çevirelim Şener’in aleyhine verelim penaltıyı. Ne der? [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]Şener de temkinli konuştu zaten hocam… [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Bunu verirsen her maçta bir sürü penaltı olur. [COLOR=red]İŞ GELİYOR CAVCAV’A DAYANIYOR!..[/COLOR] [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B].Sivasspor’un fikstürüne bakalım hocam… [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] İş geliyor İlhan Cavcav’a dayanıyor!.. [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]Son 3 haftada Sivasspor, Hacettepe ve G.Birliği ile oynayacak!.. G.Saray maçı da var son hafta. [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] İş oraya gelmeden kopabilir!.. [COLOR=red]SEYİRCİ SORULARI…[/COLOR] [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Sorulara geçelim hocam… Denizlispor’un golü verilseydi sonuç değişir miydi? [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Onu bilemezsin. Zor pozisyondu hakem için. [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]Sedat milli takımda oynamayı hak etmiyor mu? [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Gol atınca mı hak ediyor? [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Hakemlere ağır tepki gösterdiği için ceza alan Bülent Uygun’un hakemden şikayet eden futbolcusuna “Seni döverim” demesini nasıl değerlendiriyorsunuz? [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Eksik kalmak istemiyor. [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Takımını koruyor sahada… Sedat golde rakibe basıyor mu? [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Basma falan yok. Faulle uzaktan yakından ilgisi yok. |
Cevap: Maraton'da Maç Analizi
Mehmet Yıldız'ı neden bir türlü beğenmezler anlamıyorum.Bence Türkiyede fiziğini kullanıp top saklayıp çalım atıp gol atıp asist yapan bir futbolcu yok.Bu futbolcu Galatasaray da oynasa daha mı iyi olucak.Toroğlu'nun ettiği lafa bak geziniyor muş.Bunlar sadece Gol lerle ilgilendikleri için diğer pozisyonları hiç değerlendirmiyor lar .Gol atarsa Kral atamaz ise yok sa "Mehmet Yıldız geziniyor zaten" olur zaten .1 numaralı Favorim [COLOR="DimGray"]Mehmet YILDIZ [/COLOR]
|
Evet verilmeyen bir golleri Var ama Yinede sonuca etki edecegini sanmıyorum ... Gol sayılsaydı 1 - 1 olcaktı bizim golümüzde gelmicekti ama daha 60 dakika vardı 60 dakikada onlara gol atabilirdik... 2 . yarıda Defans agırlıklı oynadık eger gol kabul olsaydı 2 . yarı atack oynayıp gol kesin atardık diye düsünüyorum ... Yani Sonuc Sivas Spor Lehine olurdu...
|
artık türkiyede sivasspor gerceğini öğrettık herkese?
|
sivassporun rakibi sivasspor kendi istedigigibi oynarsa rakip falan dayanmazher zaman her yerde en buyuk sivas
|
Mehmedim varlığın yeter pozitif oynamasada aslaAAA negatife dönmüyor.. o MURAT ERDOĞANIN DEDİĞİ GİBİ BİZİM EFSANEMİZ......
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;499257][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maratonn.jpg[/IMG]
Maraton programında Denizlispor-Sivasspor maçının analizi yapıldı. [COLOR=#ff0000]MAÇIN YILDIZI: MURAT ERDOĞAN[/COLOR] [COLOR=red]SİVASSPOR’UN EN BÜYÜK AVANTAJI YARDIMLAŞMASI!..[/COLOR] [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B].Büyüklerin tek ya da çift santrfor oynadı diye tartışıldı bir ortamda, Sivasspor Mehmet Yıldız, Kamanan ve Tum ile oynuyor. [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Mehmet Yıldız geziniyor zaten. Sivasspor zor bir takım oldu. En büyük avantajı yardımlaşması. Herkes birbirine yardım ediyor. Kimse kimseyi şikayet etmiyor. Emre Belözoğlu milli takımda herkesi şikayet etti!.. [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]Ligin en iyi beklerinden Abdurrahman yedek oturdu. Hayrettin ve Sezer yedekti. [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Yedek kulübesinin de sağlam olması lazım. [COLOR=red]SİVASSPOR, DENİZLİSPOR’U KİLİTLEDİ!..[/COLOR] [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]Gözlerden kaçan bir adam var. İbrahim Dağaşan’ın basmadığı, koşmadığı yer yok. [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Sivas’ta maçtan soran “Hasan çok iyi oynadı”, “Sivasspor’u Hüseyin götürüyor” deniyor mu? Denizlispor’u kilitledi Sivas… [COLOR=red]DENİZLİ’NİN GOLÜ 43 CM NİZAMİ!..[/COLOR] [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]Çok net gol pozisyonu yoktu Denizlispor’un… Denizlispor’un ofsayt gerekçesiyle sayılmayan bir golü… [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Ofsayt değil… [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]43 cm nizami pozisyon… Şener’in penaltı beklentisi var bir de… [COLOR=red]BÖYLE PENALTI OLMAZ!..[/COLOR] [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Ben böyle penaltı çalmam. Bir ayak darbesi geliyor ama pozisyon icabı öyle olur. Ters çevirelim Şener’in aleyhine verelim penaltıyı. Ne der? [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]Şener de temkinli konuştu zaten hocam… [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Bunu verirsen her maçta bir sürü penaltı olur. [COLOR=red]İŞ GELİYOR CAVCAV’A DAYANIYOR!..[/COLOR] [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B].Sivasspor’un fikstürüne bakalım hocam… [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] İş geliyor İlhan Cavcav’a dayanıyor!.. [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]Son 3 haftada Sivasspor, Hacettepe ve G.Birliği ile oynayacak!.. G.Saray maçı da var son hafta. [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] İş oraya gelmeden kopabilir!.. [COLOR=red]SEYİRCİ SORULARI…[/COLOR] [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Sorulara geçelim hocam… Denizlispor’un golü verilseydi sonuç değişir miydi? [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Onu bilemezsin. Zor pozisyondu hakem için. [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B]Sedat milli takımda oynamayı hak etmiyor mu? [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Gol atınca mı hak ediyor? [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Hakemlere ağır tepki gösterdiği için ceza alan Bülent Uygun’un hakemden şikayet eden futbolcusuna “Seni döverim” demesini nasıl değerlendiriyorsunuz? [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Eksik kalmak istemiyor. [B]ŞANSAL BÜYÜKA:[/B] Takımını koruyor sahada… Sedat golde rakibe basıyor mu? [B]ERMAN TOROĞLU:[/B] Basma falan yok. Faulle uzaktan yakından ilgisi yok.[/QUOTE].onlarkendi fikri,niz.isterse gol atsın ben beyenmiyorum M.erdoganı SİVASLIGİBİ OYNAMIYOR |
sivassporumuz artık her terde sayılacak bir karaktere büründü
|
Murat Erdoğan'ı neden beğenmediğinizi anlamıyorum bence çok iyi bir oyuncu.aynı ibrahim dağaşan gibi oynuyor sessiz ama derinden..
|
artık erman hocada itiraf edio sivassporun sampiyonlugun en büyük favorisi oldugunu kimse tutamaz artık sivassporumuzu :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:53. |