SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   Trabzon Maçı İçin toplanıyoruz. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24967)

GLoBe-Y-Gençlik 20.04.2009 09:12

Trabzon Maçı İçin toplanıyoruz.

[B]25.04.2009 Sivas - Trabzon Maçı için ŞAMPİYONLUK İÇİN MAÇA 4 SAAT KALA HEYKELDEYIZ. [/B]

[B][I]YİĞİDO GENÇLİK[/I][/B]

Salim58 20.04.2009 09:21

Cevap: Trabzon Maçı İçin toplanıyoruz.

kardeş bizde ankarada kızılay meydanındayız trabzonu geçersek işimiz garenti hamsi buğlaması nede güzel olur

azgeç 20.04.2009 09:38

yiğido genclik olarak sivasspor aşkına radikal bi karar alıp maratonda olsanız ve gencleri maratonda toparlasak etkin bi grup olsak ondan sonra dön yine yerine senin olsun ....

karahisarli 20.04.2009 10:04

trabzon maci bizim icin cok önemli onlar bizi kafalarinda düsman olarak görüyorlar olaylim macta puan aldik diye ama sebatspor rize macini hemen unutmuslar bu macta insallah mutlak galibiyet bizim olur bursa sporla aralarindaki husumet belli onlar bize gerekli destegi dün bjk macinda verdi onlari sevdigim kadar su ts den nefret ediyorum insallah bir gün ligden düserler

bgürsoy 20.04.2009 10:55

4 eylül'de bu sene maç kaybetmeden şampiyon olacaz.. bizim için son engel trabzonspor..rakipe saygı gösterip onların taraftarları gibi çirkinleşmeyip evlerine puansız gönderelim.. arkadaşlar bizim adımız YİĞİDO.. yiğido olduğumuzu unutup da öyle hareket etmeyelim.. lütfen..tüm yiğidoları alınlarından öpüyorum..Allah'a emanet olun.. Sivas'ımız hep var olsun

ReisCafer 20.04.2009 11:54

Trabzonspor maçında vereceğiniz tribün desteği için şimdiden teşekkürler.
Başarılar Yiğido Gençlik.

Cafer Reis - Bursa'da Yaşayan Yiğido

mearic 20.04.2009 13:53

[QUOTE=ReisCafer;505595]Trabzonspor maçında vereceğiniz tribün desteği için şimdiden teşekkürler.
Başarılar Yiğido Gençlik.

[/QUOTE]

++++++++++ mearic

katılıyorum

GLoBe-Y-Gençlik 22.04.2009 14:12

[B][COLOR="Red"]Stadyumu Yıkmaya Varmısınız ?

4 Eylülü İnletmeye Varmısınız ?

90 Dk Sonsuz Desteğe Varmısınız ?[/COLOR][/B]

[B][I][U]O zaman trabzonspor maçına [/U][/I][/B]

mnt3 22.04.2009 14:26

ben de raabası olanların arabalarını kırmızı beyaz süsleyerek saat I2 den itibaren heykel önünde toplanmalarını istiyorum.arabalarla konvoy yapıp şehri hareketlendirip canlandıralım

GLoBe-Y-Gençlik 22.04.2009 16:34

[B][I][U]Stadyumu Yıkmaya Varmısınız ?

4 Eylülü İnletmeye Varmısınız ?

90 Dk Sonsuz Desteğe Varmısınız ?

O zaman trabzonspor maçına
__________________[/U][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:07.