SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SS-TS OYUNU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25009)

iskin_58 21.04.2009 13:59

SS-TS OYUNU

Bu iki takım arasındaki düşmanlık neden kaynaklanıyor anlamakta zorlanıyorum. Acaba bizi ötekileştirmeye mi çalışıyorlar sorusu aklıma geliyor. Kardeşken bir birimize düşmemizin nedeni ne? Acaba bizleri birbirimize düşürmek kimlerin işine geliyor. Asıl düşmanlarımı unutup birbirimize saldırmamız ne kadar doğru.

Televizyonları açıyoruz futbol programları 3 büyük denilen takımlarla başlıyor onlarla bitiyor. Örnek stadyum, ntv’de %100 futbol(3 büyüklerin maçlarından sonra yayın yapıyorlar sadece), ligtv(Sivasspor ve Trabzonspor maçlarını hep gündüz veriyor. Diğer kanallarda adımızı bile anmıyorlar.

Tabiki Trabzonspor camiası büyük bir camiadır, kupalar kazanmıştır. Zamanında bir devrim yapmış ve İstanbul hegemonyasını kırmıştır. ancak yalnız kaldığı için bu devrimi tek başına yaptığı için 3 rakibine karşı zayıf düşmüştür (96–97 sezonu, 2004–2005 sezonu, hatırlayalım 04–05 te Galatasaray Trabzonsporu yenmiş ve Fenerbahçeye yardımcı olmuştur). Ben ısrarlar şunu savunuyorum bu 3 İstanbul takımı insanların önünde büyük bir tiyatro oynuyor. İnsanlara karşı aralarında bir düşmanlık varmış gibi rol yapıyorlar. Ancak kapalı kapılar ardında birbirilerine yardımcı oluyorlar.

Sivasspor ve Trabzonspor taraftarı unutmamalı ki bu gerginlik bize fayda getirmez ancak 3 İstanbul takımının ekmeğine bal sürer. Biz Anadoluluyuz ve kardeşiz. Anlık sinire yenik düşmemeliyiz.

Nasıl ki Trabzonspor yıllarca Anadolu’nun gururu olmuştur bize yol göstermiştir. Bizde Trabzonsporun yolundan gidip Anadoluda ikinci bir gurur kaynağı olmak istiyoruz. bize bu yolda destek vermelerini bekliyoruz nasıl ki biz yıllar boyu onları desteklediysek.

Biliyorum bu sözlerime Sivasspor taraftarı ve Trabzon taraftarlarından tepkiler gelecek ama gerçek Sivasspor taraftarı ve Trabzon taraftarı beni destekleyecektir.

Şimdi kardeşlik zamanıdır. 3 İstanbul takımını bu halde bulmuşken Anadoludan bir şampiyon çıkarmamız gerekir bu yılda olmazsa bir daha asla olmaz.

İnşallah bu sene bir Sivasspor taraftarı olarak tabiki şampiyon olmak istiyorum ama biz olamıyor sakta inşallah Trabzonspor olur.

Bizler asla kardeş olduğumuz unutmamalıyız.

GrP_GARDAŞLAR 21.04.2009 15:38

Cevap: "SS"- "TS" DÜŞMANLIĞI

çok doğru ve yerinde bi tesbitte bulunmuşsun.bizler bu lobiyi yıkmalı ve daha yeni nesillere futbolun kaliteli ve rekabet içerisinde geçen bir oyun olduğunu göstermeliyiz.bizim bırakacağımız tek miras bu olur.

karahisarli 21.04.2009 16:52

Cevap: SS-TS OYUNU

trabzon taraftarlari bizi kendilerine en büyük düsman görüyorlar hatta bu fb ye olan düsmanliklarinida bastirmak üzere olayli macta alinan üc puanmi yoksa sivasin basarisimi onlari bu hale getirdi ama bahaneleri o üc puan bizim sebat spordan yedigimiz kazigi akillarina bile getirmiyorlar rize ile beraber e kalip sivasin 1 . lige cikmamizi engellemislerdi gün oldu devran döndü sivasim bunun hesabini soruyor

merkez_emre 21.04.2009 17:10

[QUOTE=iskin_58;506368]Bu iki takım arasındaki düşmanlık neden kaynaklanıyor anlamakta zorlanıyorum. Acaba bizi ötekileştirmeye mi çalışıyorlar sorusu aklıma geliyor. Kardeşken bir birimize düşmemizin nedeni ne? Acaba bizleri birbirimize düşürmek kimlerin işine geliyor. Asıl düşmanlarımı unutup birbirimize saldırmamız ne kadar doğru.

Televizyonları açıyoruz futbol programları 3 büyük denilen takımlarla başlıyor onlarla bitiyor. Örnek stadyum, ntv’de %100 futbol(3 büyüklerin maçlarından sonra yayın yapıyorlar sadece), ligtv(Sivasspor ve Trabzonspor maçlarını hep gündüz veriyor. Diğer kanallarda adımızı bile anmıyorlar.

Tabiki Trabzonspor camiası büyük bir camiadır, kupalar kazanmıştır. Zamanında bir devrim yapmış ve İstanbul hegemonyasını kırmıştır. ancak yalnız kaldığı için bu devrimi tek başına yaptığı için 3 rakibine karşı zayıf düşmüştür (96–97 sezonu, 2004–2005 sezonu, hatırlayalım 04–05 te Galatasaray Trabzonsporu yenmiş ve Fenerbahçeye yardımcı olmuştur). Ben ısrarlar şunu savunuyorum bu 3 İstanbul takımı insanların önünde büyük bir tiyatro oynuyor. İnsanlara karşı aralarında bir düşmanlık varmış gibi rol yapıyorlar. Ancak kapalı kapılar ardında birbirilerine yardımcı oluyorlar.

Sivasspor ve Trabzonspor taraftarı unutmamalı ki bu gerginlik bize fayda getirmez ancak 3 İstanbul takımının ekmeğine bal sürer. Biz Anadoluluyuz ve kardeşiz. Anlık sinire yenik düşmemeliyiz.

Nasıl ki Trabzonspor yıllarca Anadolu’nun gururu olmuştur bize yol göstermiştir. Bizde Trabzonsporun yolundan gidip Anadoluda ikinci bir gurur kaynağı olmak istiyoruz. bize bu yolda destek vermelerini bekliyoruz nasıl ki biz yıllar boyu onları desteklediysek.

Biliyorum bu sözlerime Sivasspor taraftarı ve Trabzon taraftarlarından tepkiler gelecek ama gerçek Sivasspor taraftarı ve Trabzon taraftarı beni destekleyecektir.

Şimdi kardeşlik zamanıdır. 3 İstanbul takımını bu halde bulmuşken Anadoludan bir şampiyon çıkarmamız gerekir bu yılda olmazsa bir daha asla olmaz.

İnşallah bu sene bir Sivasspor taraftarı olarak tabiki şampiyon olmak istiyorum ama biz olamıyor sakta inşallah Trabzonspor olur.

Bizler asla kardeş olduğumuz unutmamalıyız.[/QUOTE]

bizim uzerımızden sıvaslılara laf eden ne besıktaslılarla nede baskalarıyla dost kardes muhabbetı yapmam ben

RizeLi053 21.04.2009 20:15

[QUOTE=karahisarli;506466]trabzon taraftarlari bizi kendilerine en büyük düsman görüyorlar hatta bu fb ye olan düsmanliklarinida bastirmak üzere olayli macta alinan üc puanmi yoksa sivasin basarisimi onlari bu hale getirdi ama bahaneleri o üc puan bizim sebat spordan yedigimiz kazigi akillarina bile getirmiyorlar rize ile beraber e kalip sivasin 1 . lige cikmamizi engellemislerdi gün oldu devran döndü sivasim bunun hesabini soruyor[/QUOTE]

O maçı stadta izledim ve olede satılmıs maca benzemıyordu..

Hee dıyorsunkı satılmıs.. İSPATLA BELGE VARMI?

TS58 21.04.2009 22:25

SİVASSPOR TARAFTARI YİĞİDO GENÇLİK DIŞIMDA KÜNE DÜŞTÜ

Dark Force 22.04.2009 00:51

[B]Hafta sonu yendiğimiz zaman izleri kalmaz merak etmeyin.....Şimdi konuşsunlar.. mağlubiyete kefen hazırlığındalar....[/B]

GuVeN 22.04.2009 00:55

ınsallah gusel mac olur ve bız kazanırız.. ortamı germek ıkı tarafada fayda saglamaz..

majed abdulaah 22.04.2009 07:58

naif hazazi - ittihad (ksa) ;)

S1vasLee 22.04.2009 08:22

[COLOR="RoyalBlue"][FONT="Comic Sans MS"][B]İnş bu maçı alırızda Trabzonsporluların havalarını almış oluruz......[/B][/FONT][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:44.